I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
Anomaly se moze radit u vinogradskoj?cestitam na pregledu
Hvalaaa😊🥰
Rekla mi je da moze u bolnicama,Vinogradska, Petrova,sv. Duh. Pretpostavljam da je slicno ovom kombiniranom probiru koji smo sada radile u 12.tj
I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
Čestitke na lijepom pregledu 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cestitam na super pregledu ♥️♥️♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dalmatinka čestitke na urednom pregledu bit će odmah olakšanje bez vaginaleta.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dalmatinka, cestitaaaam!❤️❤️ moj pregled je u 13h, malo nervoze al sam smirenija nego prosli put. 😅
Mucnine su i dalje tu, cice ..samo povracanje se smanjilo na jednom u dva, tri dana Bogu dragom vise fala😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Srećno svima na pregledima danas, dosta ih je ❤️
Dalmatinka, jao 7 cm 😍😍 velika beba naspram nas na početku što smo u par milimetara bili na zadnjem pregledu🤭☺️ Čestitke na super pregledu 🥳
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Hvala cure drage,saljem svima pozitivne misli i sretno na danasnjim pregledima🥰
Iduci pregled 8.1.
Hvalaaa😊🥰
Rekla mi je da moze u bolnicama,Vinogradska, Petrova,sv. Duh. Pretpostavljam da je slicno ovom kombiniranom probiru koji smo sada radile u 12.tj
Bome, prava beba već. Mjerimo se po mm 😍
Teško mi je jako čitati ovdje pa poludim, baš bih voljela da kroz par mjeseci napravimo zatvorenu fb grupu ako ste za to, puno je lakše i ljepše, imam prekrasna iskustva s tim iz prve trudnoće, još se pratimo, već 4 godine.
.
Ja sam prehlađena. Dugo mi nije bilo ovako jer inače na svaki prvi znak bolesti roknem brufen, maxflu, pastilee, propolis, ma sve. Sad sam kao Tuga i Buga na kauču 🤧
.
Sve će biti ok, cure, to su zaista većinom samo hormoni, bit će lakše s vremenom, a vjerojatno u neku ruku i teže kad beba zaista dođe. Probajte se sjetiti da su ovo posljednji mjeseci gdje ste samo u dvoje ili troje (neki i u sedmero 😊😅), i da će sve biti drugačije - tako da iskoristite ove mjesece za sve lijepe stvari.
Iduci pregled 8.1.
Hvalaaa😊🥰
Super..ajde javi ovdje kad skuzis kak se narucuje itd ..nisam znala da se anomaly moze s narudbom... i da je besplatno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji