Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
Nadam se da se više neće ponovit 🤞🤗
Kad se obrisem nakon toga, ništa apsolutno.
Fascinantno. Kao da pukne neka žilica pa samo izađe kao nit uz normalan prozirni iscjedak.
Ali svakako ću pratiti i javiti se ranije na pregled i malo se smiriti. Previše sam se digla, kako nemam simptoma nekih i umora, letim, pa onda zasjednim na računar u ružan položaj da radim.
Moram pokušati više malo mirovati sad na početku.
Meni je isto tako znalo bit nekoliko puta,otprilike u tjednima u kojima si ti sada..doslovno tako tanka nit i onda vise nista..naravno da me isto brinulo,ali s vremenom je samo prestalo,tako sa vjerujem da ce i tebi🙏 ali svakako pazi na sebe i probaj vise mirovati🙂

Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
Ma nazovi pa da budeš mirna.
.
Maree jooj divnoooo! Ja već neko vrijeme osjetim nešto, strah me i reci jer znam da će ljudi misliti da sam luda. Mislim, da mi je prva trudnoća, ne bih ni primijetila da je to to

Hulala,ja mislim da je to radi polipa🙏 tako je i Marebilo..
Da Hulala tako ti je i meni bilo no svakako malo uspori i odmori...
Neverland ja mislim da se u deugoj trudnoci ranije osjeti...ja sam misla da mi se pricinilo a kad ono jos jednom bas me iznenadilo... tako rano ...ali wow bas to nebi primjetila da nisam nosila vec bebu... ajmeee kakav divan osjecaj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svima na savjetima.
Drago mi je da se razumijemo kad opišem i nadam se da se neće ponavljati. Danas sam bila u shopping centru sa curicom, vjerovatno sam se malo i preforsirala.
Pričekaću još malo za doktora i zvanje, jer je on paničar. A znači zadnje što mi treba je da me pošalje na klinički da me gore čačkaju i da se rastanem od curice svoje 😵💫
Vjerujte, ja toliki strah imam od toga da ću trebati ležati u bolnici i biti rastavljena od nje, strašno.
Prije djeteta mi to nije bilo logično, a šta tolika frka, pa imaju posjete, tu si, jao, meni bi bolnica naškodila. Još ona curetak od 5 godina, ali džaba kad smo po čitav dan zajedno i kao šipka i bubanj.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Mareee,
Joj, blago ti se, to je tako lijepo. Jedva čekam te nedelje.
Ja sam sa L osjetila negdje između 18-20 nedelje, iako mi je ona faktički druga trudnoća po pokretima bebe. Nije mi poranilo, možda što ipak nisam došla do kraja i prošlo dosta vremena između te dvije trudnoće. Vidjećemo sada.
Joj, ono kao da te malo škaklja nešto, zatreperi. To su ti prvi osjećaji ☺️❤️

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Mare divno 🥰🥰 I ja se veselim pokretima, očekujem da bi moglo ranije jer je druga trudnoća, a i čitala sam da se blizanci ranije osjete 🤷♀️

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo i nas! 🥰
https://ibb.co/Qv2tZrC
Jaaaako smo maleni, ali na dobrom mjestu. Nema jos otkucaja, naravno. Danas 5+0.
Imam mali hematom, dobila utrogestane i mirovanje. Idući pregled 13.12. u 19:50. 😊

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mare baš divno 🥰 uživaj 🥰 mislim da sve jedva cekamo osjetiti bebu ❤️
Lela super, čestitam ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lela cestitam.. super..
Da, 5 tj je malo za otkucaje, nek te ne brine :) bit ce sve dobro.. brzo ce ti iduci pregled ♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Evo i nas! 🥰
https://ibb.co/Qv2tZrC
Jaaaako smo maleni, ali na dobrom mjestu. Nema jos otkucaja, naravno. Danas 5+0.
Imam mali hematom, dobila utrogestane i mirovanje. Idući pregled 13.12. u 19:50. 😊
Bravooo🤗🤗 brzo će i idući pregled ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji