I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
Anomaly se moze radit u vinogradskoj?cestitam na pregledu
Hvalaaa😊🥰
Rekla mi je da moze u bolnicama,Vinogradska, Petrova,sv. Duh. Pretpostavljam da je slicno ovom kombiniranom probiru koji smo sada radile u 12.tj
Bome, prava beba već. Mjerimo se po mm 😍
Teško mi je jako čitati ovdje pa poludim, baš bih voljela da kroz par mjeseci napravimo zatvorenu fb grupu ako ste za to, puno je lakše i ljepše, imam prekrasna iskustva s tim iz prve trudnoće, još se pratimo, već 4 godine.
.
Ja sam prehlađena. Dugo mi nije bilo ovako jer inače na svaki prvi znak bolesti roknem brufen, maxflu, pastilee, propolis, ma sve. Sad sam kao Tuga i Buga na kauču 🤧
.
Sve će biti ok, cure, to su zaista većinom samo hormoni, bit će lakše s vremenom, a vjerojatno u neku ruku i teže kad beba zaista dođe. Probajte se sjetiti da su ovo posljednji mjeseci gdje ste samo u dvoje ili troje (neki i u sedmero 😊😅), i da će sve biti drugačije - tako da iskoristite ove mjesece za sve lijepe stvari.
Ja sam isto za. Mozemo i tako a mozemo i preko whats appa ili necega .. ja isto dok sve pohvatam 😂 mozemo napravit neki mail i onda na njega da svi napisu ime ili broj , ovisi za sta se dogovorimo i koji zele posto vjerujem da ne zele ovako javno ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dalmatinka čestitam na super pregledu 🥰 I na ukidanju vaginaleta, to je takva tlaka, barem meni 😅
.
Lijepa ideja za facebook grupu, ja sam za 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
Hvalaaa😊🥰
Rekla mi je da moze u bolnicama,Vinogradska, Petrova,sv. Duh. Pretpostavljam da je slicno ovom kombiniranom probiru koji smo sada radile u 12.tj
Bome, prava beba već. Mjerimo se po mm 😍
Teško mi je jako čitati ovdje pa poludim, baš bih voljela da kroz par mjeseci napravimo zatvorenu fb grupu ako ste za to, puno je lakše i ljepše, imam prekrasna iskustva s tim iz prve trudnoće, još se pratimo, već 4 godine.
.
Ja sam prehlađena. Dugo mi nije bilo ovako jer inače na svaki prvi znak bolesti roknem brufen, maxflu, pastilee, propolis, ma sve. Sad sam kao Tuga i Buga na kauču 🤧
.
Sve će biti ok, cure, to su zaista većinom samo hormoni, bit će lakše s vremenom, a vjerojatno u neku ruku i teže kad beba zaista dođe. Probajte se sjetiti da su ovo posljednji mjeseci gdje ste samo u dvoje ili troje (neki i u sedmero 😊😅), i da će sve biti drugačije - tako da iskoristite ove mjesece za sve lijepe stvari.
🤭 I ja sam iskusna forumašica iz 2018-te godine 🤣
Pratimo se na društvenim mrežama, grupa na WP još uvijek postoji, druge bebe, čak i treća jedna beba se rodila u tih 5,5 godina. Samo ono, nije da sad smo sve istovremeno trudne kao što je to bilo 2018-te, pa da spamam grupu o tome samo.
Dvije sam i upoznala, sa jednom se redovno viđam na ljetovanju. Ostatak nisam, kako ipak nisam iz iste države. Ali one su se međusobno dosta upoznale.
Neko da me čita od tada, znao bi ko sam odmah 🤣🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Iduci pregled 8.1.
Hvalaaa😊🥰
Super..ajde javi ovdje kad skuzis kak se narucuje itd ..nisam znala da se anomaly moze s narudbom… i da je besplatno
Javljat cu sve naravno 😊Mislim da je to opet uzv i vađenje krvi,vjerojatno nije detaljno kao ovi koje platiš privatno...
Ja sam isto ako se dogovorimo za fb grupu😊
Mi isto imamo fb grupu za zimske bebe 2022/2023 i super jos smo aktivne😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Karte se otkrivaju, sebična ja, sam pomislila da sam jedina sa takvim iskustvom. Možeš misliti, ne pretpostaviti da još neko od vas je to prošao, ko ima djecu 🤣🤣🤣🤣
Meni je grupa stvarno pomogla, čak više kad se ona rodila, jer nisam znala gdje se nalazim jedno 4 mjeseca 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
I ja sam za grupu 🥰 puno će lakše bit. Ovako se pogubim
Možemo napraviti zajednicu na wappu, postavimo link i priključe se oni koji žele 😃
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curke, sutra idem vadit krv i to, i urin nosim, e sad obzirom da se bar jednom usred noći 3-4h dignem piskit, da se tada popiskim, ili komotno mogu ujutro?
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curke, sutra idem vadit krv i to, i urin nosim, e sad obzirom da se bar jednom usred noći 3-4h dignem piskit, da se tada popiskim, ili komotno mogu ujutro?
Mislim da možeš ujutru, bolje nego da stoji. Iako ima onaj rok neki kad se mora dostaviti i način skladištenja, zaboravila sam sad samo.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Meni se jela čorba, sve stavim i sad bježim jer ne mogu podnijeti miris 🤣🤣 Kao igra mačke i miša 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Sortiraj odgovore
Najstariji