Jutro svima…
Sretno svim curkama na pregledu❣❣❣❣❣
Opet sam se probudila s mucninom al to nece sprijecit me napravit americke palacinke za dorucak😁🤣🤣🤣
Bože, ženo, divim ti se!!! Ja samo kad sam procitala tvoj jelovnik mi se zeludac dignuo i narucila sam muzu slane stapice ako bi mozda oni malo pomogli🥳
🤣🤣🤣🤣eto taj sam dio vec prosla polako ove dane ulazim u 15 tjedan pa su mucnine manje ... a muz mi je ujutro doma radi popodne pa njemu i sinu sam obecala palacinkice😁😁😁❣meni ti je isto najbolji bio perec iz pekare i jogurt kad sam imala velike mucnine i bila tako na pocetku kao ti.... polako za nekih 10 tj si ko nova🤣🤣😏😁😁😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutrooooo curee ❤️❤️❤️❤️
Ja evo idem na posao. Zasad bez mucnine..- vidjet cemo kad sjednem u tramvaj 🤭🤭🤭
Ima danas puno pregleda .. sretno svima❤️❤️
Ja sam si skuhala lonac domace juhe 😍obozavam ju i to cu sad danima jest 😂 a za dorucak banana i bioaktiv .. sta je sigurno sigurno je 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dobro jutro ❤️ Još jednom svakoj od vas hvala, ne mogu svakoj posebno odgovarati jer nisam očekivala ovoliku podršku 🥰 Evo sve sam još jednom pročitala, i ne znam što bih vam rekla osim da ste divne sve do jedne i da mi je apsolutno svaka pročitana riječ neizmjerno mnogo značila ❤️❤️
.
Sretno svim curama danas na pregledu, a vidim da vas ima baš puno 🥰🥰🍀🍀 Veselim se čuti lijepe vijesti ❤️
Marta žao mi je da prolaziš kroz to, nadam se da postoje dani kad ti je bolje i kad se lakše nosiš s time. Kao što su meni cure napisale, uopće ne sumnjam u to da ćeš biti odlična mama 🥰 Malo ljudi piše o ovoj strani trudnoće, i valjda sve očekujemo cvijeće, leptiriće i blaženo stanje.. Ja sam danas malo bolje i vjerujem da ćemo se sve osjećati puno bolje u drugom tromjesečju, a to će brzo doći 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich
Jadanje je isto sastavni dio, i sasvim te razumijem. Meni je glukoza na tašte bila 5,6 i ne smijem sad isto ništa. Inače jedem dosta zdravo kad sam doma, kad sam na poslu kako kad, i ne mogu vjerovati da je tijelo toliko jako reagiralo na to. Zadnja dva mjeseca jedem slatko jako rijetko. Pitam se kakva mi je glukoza onda bila prije cca pola godine ako je sad ovak loša.
Ja sam već u razmišljanjima di roditi, zato jer se (zbog glukoze, PCOS-a i štitnjače) moram javiti u bolničku ambulantu, a najbolje bi bilo da odem u bolnicu u kojoj cu roditi. Sv. Duh i Vinogradska su mi izbor, iskustva ssm prikupila, ali ne znam kako odlučiti kamo otići.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Bopsich
Jadanje je isto sastavni dio, i sasvim te razumijem. Meni je glukoza na tašte bila 5,6 i ne smijem sad isto ništa. Inače jedem dosta zdravo kad sam doma, kad sam na poslu kako kad, i ne mogu vjerovati da je tijelo toliko jako reagiralo na to. Zadnja dva mjeseca jedem slatko jako rijetko. Pitam se kakva mi je glukoza onda bila prije cca pola godine ako je sad ovak loša.
Ja sam već u razmišljanjima di roditi, zato jer se (zbog glukoze, PCOS-a i štitnjače) moram javiti u bolničku ambulantu, a najbolje bi bilo da odem u bolnicu u kojoj cu roditi. Sv. Duh i Vinogradska su mi izbor, iskustva ssm prikupila, ali ne znam kako odlučiti kamo otići.
Ja ti mogu sta se tice Vinogradske iako su mjesani s Merkurom napisat da sam zadovoljna pristupom prema meni i kad sam lezala gore i na dan radanja... a vjerujem da ima i neka mamica koja je rodila u sv duhu pa ce ti napisat kako je bilo njoj.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mareeeee
Pitala sam u jednoj grupi na Fb i jako puno odgovora dobila za obje, tako da mi je sad samo vagati. Sve je to tu negdje kako mi se čini, Sv. Duh malo komforniji i čišći.
Vinogradskoj pripadam, a Sv. Duh mi je bliže.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Mareeeee
Pitala sam u jednoj grupi na Fb i jako puno odgovora dobila za obje, tako da mi je sad samo vagati. Sve je to tu negdje kako mi se čini, Sv. Duh malo komforniji i čišći.
Vinogradskoj pripadam, a Sv. Duh mi je bliže.
Kako god odlucis mislin da su korektni s jedne i druge strane😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure drage,
Evo ja u čekaonici kod svoje ginekologice i čitam vaše postove od jučer i danas.
Baš i meni puno znači podrška i saznanje da nisam jedina koja se često osjeća loše,zabrinuto,prestrašeno i sve ostalo što vidim da i vi cure proživljavate.
Prvih tjedana trudnoće sam jako proživljavala te neugodne osjećaje, sad ulaskom u 2.tromjesečje moram ipak priznati da sam se dosta opustila i smirila,iako su naravno i dalje povremeno prisutne razne brige oko trudnoće... Razmišljam kako se premalo priča o tom apsektu i uvijek se trudnoća naglašava kao blaženo i bezbrižno stanje,preplavljeno srećom i svom pozitivom, što sigurno da je dijelom prisutno,ali definitivno treba pričati i o svim brigama i neugodnim emocijama. Tako da se bar tu možemo jedna drugoj pojadati i pruziti podrsku,vjerujem da se medusobno dobro mozemo razumjeti i da to svima koristi🙂
I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
I javljam se još sa dobrim vijestima sa pregleda,bebica je narasla na 7 cm i sve je super🙂 napokon mi je ukinula i vaginalete 🥳🥳🥳 dobila sam jos magnezij za pit.
Iduci pregled 8.1.
Osim toga,između 18.i 22.tj moram napraviti anomaly scan,tako da cu se vjeroj naručiti opet u Vinogradsku.
Anomaly se moze radit u vinogradskoj?cestitam na pregledu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji