Pozdrav cure,idući četvrtak imam prvi pregled.. Totalno ne osjećam da sam trudna osim nelagode u grudima i umoru, bolove u maternici skoro da i ne osjetim.. Valjda kako sam već rodila,pa se prag tolerancije povećao.. Mali mi oma 11 mj I baš je živahan,ne hoda još, ali radi cirkus ,diže se i sve dira što ne treba :P..
Isto mi je, sami grudi osjećam. Prvo što uradim kad otvorim oči je da ih pipnem da li bole i dalje 😂
A evo, frik sam, iskopala sam info, da su mi sa curicom blaže mučnine počele u 9+3. To jest , tu je bila kasna ovulacija, pa je to negdje 8+3 😂 Znači, da li ova trudnoća samo prati taj trend, saznaćemo za par sati 🤭😵💫
Koja si nedelja sada?
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ne zovi vraga!. Mene kad je probada ako bi se slucajno nasla na nogama,stojeci eli,kad bi probolo, znalo je tako zabolit da bi se refleksno stisla,doslovno u cucanj
Hjoj, ja mislim da je meni nekako najveci problem psiha, jer cim se probudim pomislim hoce li i danas boljeti ili ce doc tim bolovima kraj..i ako zaboli odmah drama i strah dal ce krenut jace, jel to normalno, jel tako i drugima, do kojeg tjedna ce trajat itd..tako da mislim da ih nekad i svojim mislima prouzrocim radi napetosti.
Mučnine su gore ovaj put bile (još uvijek nisu 100% prestale), a opet nam stiže cura 🩷 sve ostalo ok, uredno. 🥹
Ne zovi vraga!. Mene kad je probada ako bi se slucajno nasla na nogama,stojeci eli,kad bi probolo, znalo je tako zabolit da bi se refleksno stisla,doslovno u cucanj
Hjoj, ja mislim da je meni nekako najveci problem psiha, jer cim se probudim pomislim hoce li i danas boljeti ili ce doc tim bolovima kraj..i ako zaboli odmah drama i strah dal ce krenut jace, jel to normalno, jel tako i drugima, do kojeg tjedna ce trajat itd..tako da mislim da ih nekad i svojim mislima prouzrocim radi napetosti.
A da te stane boliti bi panicarila zasto vise ne boli, ka sto ja svako jutro pipam sise jeli me jos bole hahahah jer ka ono ajme bole me,ali super bole me. Sve mi je jasno,ista san
Mučnine su gore ovaj put bile (još uvijek nisu 100% prestale), a opet nam stiže cura 🩷 sve ostalo ok, uredno. 🥹
Cestitam❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A da te stane boliti bi panicarila zasto vise ne boli, ka sto ja svako jutro pipam sise jeli me jos bole hahahah jer ka ono ajme bole me,ali super bole me. Sve mi je jasno,ista san
E tocno to hahah jutros sam se bas zalila sto odjednom mogu spavat na njima, jer me na pocetku uzasno bolile, a sad ipak manje pa sam pipala sto se to desava. Psiha je stvarno cudna stvar🙈
Neverland jos jedna curka🙈🩷🩷 predivno!!
Cure u pocetnim tjednima, sve smo to prosle😅 prezivit ce te
Ja i dalje znam imati neka boluckanja, najvise donja ledja pogotovo ako sam hodala malo duze ili lezala na ledjima i ne bude mi svejedno..al sta ces, moras naucit zivit sa svojim strahovima.
Danas sam napokon uspjela popit jednu tabletu magnezija, i neopisivo mi jr kako mi je podigao energiju.. nemam slabosti u rukama i nogama..nadam se da cu ga moci sada i cesce uzimati. Potrudit cu se😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo mene danas lijevi jajnik baš boli, a u 10.tjednu sam. I sva sam troma, išla sam prošetati doma s posla i jedva sam se dovukla, koma.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Evo da javim da sam dobila Duphastone i termin za UZV u ponedjeljak. Doktorica me nije ni pogledala.
Kako nas je puno tesko ulovim sve, al si ti imala neko smedjarenje jel? Ak da, jel prestalo?
Da, prestalo je potpuno isti dan. Išla sam zbog sebe za svaki slučaj.
'21. 💙
'24. 💛
Čestitam na curici 🩷
Mislim da smo sad ovdje izjednačile odnos muškići curice 😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji