Evo bas mi dosao nalaz…guk 4,8🙏
Al msm da cu svejedno paziti sto jedem, izbaciti bijeli kruh, tjestenina, grickalice, sokovi isl.
Tu i tamo neki cheat meal ajd😂
Odlično! Samo naprijed!
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Evo bas mi dosao nalaz…guk 4,8🙏
Al msm da cu svejedno paziti sto jedem, izbaciti bijeli kruh, tjestenina, grickalice, sokovi isl.
Tu i tamo neki cheat meal ajd😂
Odlicno martina 😊😊😊❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok žene, pregled je prošao ok, po menstruaciji sam 7+2, ali imam kasnu ovulaciju (peak je bio 20. dan), tako da je beba malena, kaže da srčeko kuca i računa mi 6 tjedana. Ali… Glukoza mi je 5,6 i dobila sam papirček za prehranu i nakon par nalaza ću u trudničku ambulantu jer imam hashimoto+hipotirozu i PCOS.
I meni ti je bebica manja za tjedan i sve je super i prva beba bila manja za tjedan kaze Roki (doktor)u Vinogradskoj kad je isti pjevac tj tata1
🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bravo za Martinu i Martinu :)))
Što se tiče šuk-a, ima nade znači i za nas, kad pripazimo na ishranu 😂😂 👌
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Evo da javim da sam dobila Duphastone i termin za UZV u ponedjeljak. Doktorica me nije ni pogledala.
'21. 💙
'24. 💛
Evo da javim da sam dobila Duphastone i termin za UZV u ponedjeljak. Doktorica me nije ni pogledala.
Kako nas je puno tesko ulovim sve, al si ti imala neko smedjarenje jel? Ak da, jel prestalo?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo, ja ipak idem u ponedjeljak na pregled kad ce biti 5+5, ako se do tad ipak nes ne desi. Jer me poceo uzasno pikati i probadati desni jajnik, kao za vrijeme ovulacije. Iako, da sam dobila M sad mi je trebala biti ovulacija, ali sumnjam da su jajnici toliko pametni da to znaju i da zato pocnu bolit. Tako da nadam se da cu izdrzati do ponedjeljka, iako me sva ta ziganja bas nerviraju jer ne znam kad je normalno, a kad ne😏
Ne zovi vraga!. Mene kad je probada ako bi se slucajno nasla na nogama,stojeci eli,kad bi probolo, znalo je tako zabolit da bi se refleksno stisla,doslovno u cucanj
Pozdrav cure,idući četvrtak imam prvi pregled.. Totalno ne osjećam da sam trudna osim nelagode u grudima i umoru, bolove u maternici skoro da i ne osjetim.. Valjda kako sam već rodila,pa se prag tolerancije povećao.. Mali mi oma 11 mj I baš je živahan,ne hoda još, ali radi cirkus ,diže se i sve dira što ne treba :P..
Pozdrav cure,idući četvrtak imam prvi pregled.. Totalno ne osjećam da sam trudna osim nelagode u grudima i umoru, bolove u maternici skoro da i ne osjetim.. Valjda kako sam već rodila,pa se prag tolerancije povećao.. Mali mi oma 11 mj I baš je živahan,ne hoda još, ali radi cirkus ,diže se i sve dira što ne treba :P..
U kojem si tjednu? Ja nisam rodila pa isto ne osjećam otprilike tjedan dana ništa.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji