Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTina=)
    01. Prosinac 2023. 10:18

Martina1931

Evo bas mi dosao nalaz…guk 4,8🙏
    Al msm da cu svejedno paziti sto jedem, izbaciti bijeli kruh, tjestenina, grickalice, sokovi isl.
    Tu i tamo neki cheat meal ajd😂

Odlično! Samo naprijed! 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Mareeeee3112
    01. Prosinac 2023. 10:21

Martina1931

Evo bas mi dosao nalaz…guk 4,8🙏
    Al msm da cu svejedno paziti sto jedem, izbaciti bijeli kruh, tjestenina, grickalice, sokovi isl.
    Tu i tamo neki cheat meal ajd😂

Odlicno martina 😊😊😊❣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    01. Prosinac 2023. 10:22

MarTina=)

Bok žene, pregled je prošao ok, po menstruaciji sam 7+2, ali imam kasnu ovulaciju (peak je bio 20. dan), tako da je beba malena, kaže da srčeko kuca i računa mi 6 tjedana. Ali… Glukoza mi je 5,6 i dobila sam papirček za prehranu i nakon par nalaza ću u trudničku ambulantu jer imam hashimoto+hipotirozu i PCOS.

I meni ti je bebica manja za tjedan i sve je super i prva beba bila manja za tjedan kaze Roki (doktor)u Vinogradskoj kad je isti pjevac tj tata1
    🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    01. Prosinac 2023. 10:56

Bravo za Martinu i Martinu :))) 

Što se tiče šuk-a, ima nade znači i za nas, kad pripazimo na ishranu 😂😂 👌

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Haru
    01. Prosinac 2023. 10:56

Evo da javim da sam dobila Duphastone i termin za UZV u ponedjeljak. Doktorica me nije ni pogledala. 

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    01. Prosinac 2023. 11:01

Haru

Evo da javim da sam dobila Duphastone i termin za UZV u ponedjeljak. Doktorica me nije ni pogledala.

Kako nas je puno tesko ulovim sve, al si ti imala neko smedjarenje jel? Ak da, jel prestalo?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• plave_okice
    01. Prosinac 2023. 11:12

Cure sretno svima danas koje imate pregled! ❤️

• mala6
    01. Prosinac 2023. 11:37

Tejkili

Evo, ja ipak idem u ponedjeljak na pregled kad ce biti 5+5, ako se do tad ipak nes ne desi. Jer me poceo uzasno pikati i probadati desni jajnik, kao za vrijeme ovulacije. Iako, da sam dobila M sad mi je trebala biti ovulacija, ali sumnjam da su jajnici toliko pametni da to znaju i da zato pocnu bolit. Tako da nadam se da cu izdrzati do ponedjeljka, iako me sva ta ziganja bas nerviraju jer ne znam kad je normalno, a kad ne😏

Ne zovi vraga!. Mene kad je probada ako bi se slucajno nasla na nogama,stojeci eli,kad bi probolo, znalo je tako zabolit da bi se refleksno stisla,doslovno u cucanj

• lussy2205_
    01. Prosinac 2023. 12:28

Pozdrav cure,idući četvrtak imam prvi pregled.. Totalno ne osjećam da sam trudna osim nelagode u grudima i umoru, bolove u maternici skoro da i ne osjetim.. Valjda kako sam već rodila,pa se prag tolerancije povećao.. Mali mi oma 11 mj I baš je živahan,ne hoda još, ali radi cirkus ,diže se i sve dira što ne treba :P.. 

MarTina=)
    01. Prosinac 2023. 12:45

lussy2205_

Pozdrav cure,idući četvrtak imam prvi pregled.. Totalno ne osjećam da sam trudna osim nelagode u grudima i umoru, bolove u maternici skoro da i ne osjetim.. Valjda kako sam već rodila,pa se prag tolerancije povećao.. Mali mi oma 11 mj I baš je živahan,ne hoda još, ali radi cirkus ,diže se i sve dira što ne treba :P..

U kojem si tjednu? Ja nisam rodila pa isto ne osjećam otprilike tjedan dana ništa. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.