Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    29. Studeni 2023. 18:53

Martina1931

Meni su skuzili par ljudi jer sam krenula povracati pred njima, al su svakako to najblizi mi ljudi i to njih 2,3. Ostale izbjegavam 😆
    Jedva cekam svima reci iskreno, jako je zeljena beba i zelim to podjeliti sa svima🙈.. ostatku cemo reci kad udjem u 12tjedan akobogda.
    Na poslu znaju od prvog dana zbog opisa posla, i ne radim od pocetka 10.mjeseca i to mi je predobro🤣

Danas si 10 nedelja 🥳
    A kao juče da je bilo kad sam upala na LH trakice i javila se ☺️ Brzo će proći i 12-ta i onda obradujte sve željene. 
    Sjećam se tako i kod sebe sa L ☺️☺️ 
    Sad je ipak razlika, ona je baš bila posebna beba od nas. Na babine nam je došao, ne znam ko nije 😂 Dugocekana, prvo unuče sa obe strane. Ovo sad će biti drugačije skroz 😂 A i neka, sad ne znam kako bih istrpila toliki broj ljudi 😵‍💫

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    29. Studeni 2023. 18:56

Mi gledamo prvi put Harry Potter-a sa njom (ali još je mala, leti sa štapom po kući i ne ušućuje sa pitanjima) uz Monte Kristo, kalorijsku bombu, sendviče 😂😂 Ode šećer na 5+ 🫣 Karakter 🤝

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    29. Studeni 2023. 19:23

Dalmatinka_u_zg

Freya1

Ja se isto slazem da bi se svakoj ženi koja želi ici na komplikacije to i trebalo omogućiti.
    Ja sam bila na bolovanju nakon krvarenja, sad sam na godišnjem pa ću raditi 2 i pol tjedna pa ću u prvom mj koristiti 2 tjedna novog godišnjeg zbog prava na regres i onda idem na komplikacije

Ja sam eto imala ideju da cu raditi sto duze,ali kako smo isli na IVF,doktorica me od pocetka poslala na bolovanje da se maksimalno cuvam i odmaram,tako da sam na bolovanju cak i od prije trudnoce😅😅 pa sam samo nastavila.
    Tako da nastojim vise nista ne planirati nego idem dan po dan,od pregleda do pregleda. Namucili smo se da dobijemo nasu bebicu,tako da cim smo saznali za trudnocu, mi je iskreno posao pao u drugi plan,iako volim svoj posao i lijepo mi je,ali bebica je ipak prioritet💖

Pazi da ti obicno bolovanje ne rusi prosjek za komplikacije tj porodiljni ...po meni bolje odi na komplikacije ukoliko imas sve sto je za isti potrebno...
    Mi smo rekli nasima tj uzima i prijateljima kumovima sad za sinov rodendan taman bilaprije tog obavila pregled

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    29. Studeni 2023. 20:13

Ja sam rekla svojima na poslu jer planiram raditi do kraja 12.mj pa da se stignu pripremiti, i par frendica i mami. Dečko je rekao svojima doma, frendovima nije još. Ali zato je moja mama razglasila svoj užoj i široj rodbini i svim svojim prijateljicama! 🤦🏼‍♀️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Dalmatinka_u_zg
    29. Studeni 2023. 20:21

Mareeeee

Dalmatinka_u_zg

Freya1

Ja se isto slazem da bi se svakoj ženi koja želi ici na komplikacije to i trebalo omogućiti.
    Ja sam bila na bolovanju nakon krvarenja, sad sam na godišnjem pa ću raditi 2 i pol tjedna pa ću u prvom mj koristiti 2 tjedna novog godišnjeg zbog prava na regres i onda idem na komplikacije

Ja sam eto imala ideju da cu raditi sto duze,ali kako smo isli na IVF,doktorica me od pocetka poslala na bolovanje da se maksimalno cuvam i odmaram,tako da sam na bolovanju cak i od prije trudnoce😅😅 pa sam samo nastavila.
    Tako da nastojim vise nista ne planirati nego idem dan po dan,od pregleda do pregleda. Namucili smo se da dobijemo nasu bebicu,tako da cim smo saznali za trudnocu, mi je iskreno posao pao u drugi plan,iako volim svoj posao i lijepo mi je,ali bebica je ipak prioritet💖

Pazi da ti obicno bolovanje ne rusi prosjek za komplikacije tj porodiljni …po meni bolje odi na komplikacije ukoliko imas sve sto je za isti potrebno…
    Mi smo rekli nasima tj uzima i prijateljima kumovima sad za sinov rodendan taman bilaprije tog obavila pregled

Da da,znam,ma i jesam na komplikacijama,na "obicnom" bolovanju sam bila samo nekoliko dana,a cim se potvrdila trudnoca sam otvorila komplikacije

Mareeeee3112
    29. Studeni 2023. 21:21

ElisaDay

Ja sam rekla svojima na poslu jer planiram raditi do kraja 12.mj pa da se stignu pripremiti, i par frendica i mami. Dečko je rekao svojima doma, frendovima nije još. Ali zato je moja mama razglasila svoj užoj i široj rodbini i svim svojim prijateljicama! 🤦🏼‍♀️

I ja sam do 1 mj i to je to😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    29. Studeni 2023. 21:35

ElisaDay

To se i meni dogodilo, moja mama cijelom gradu razglasila prvi put. Zato joj sad nismo ni rekli, ali me vidjela da povracam pa jbg. 
    Tad nisam pricala s njom 2mj jer sam bila ljuta. Opekla se, pa ce sad pametnije 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

korni
    30. Studeni 2023. 05:17

Jutro cure 🙂 
    Mi smo bili u MPO, tako da naši najbliži znaju skoro od početka, kao i najbolji frendići. Nakon 12tt ćemo reći ostatku prijatelja, a ostali će saznat kad vide trbuh 🤭 na poslu mi glavni znaju jer mi je trebalo dosta slob.dana zbog pregleda i svega, a plan mi je raditi do kraja 😁
    Bopsich nadam se da je sve okej prošlo i da uskoro ideš doma 🙂
    Dalmatinka_u_zg mpo borilice 🤗
    Sretno ako koja danas ima pregled ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    30. Studeni 2023. 05:42

Jutro cure.. 
    nadam se da ste dobro 🥰 
    Ja se evo probudila pa cu na posao.. bas mi je nekako proletio ovaj tjedan 😂 
    Sto se tice ovoga mi smo rekli dosta njih .. a neki su prosirili i dalje, ali dobro ne smeta mi. Imam puno ljudi oko sebe ali su mi stvarno svi jako bitni i da se npr nesto lose dogodi (nedaj boze) opet bi svima njima i rekla i imala podrsku.. tako da mi ne smeta iskreno. Sto se tice ovih nekih sa strane kojima su oni prenijeli, a tim se ne zamaram. Ja se nekak uvijek u zivotu drzim sebi vaznih ljudi, ne smeta mi al ne zanima me ni sta bi rekli, komentirali i ostalo. Mislim da je sve stvar toga kako mora biti i bit ce i ne zelim previse razbijat glavu, a ni mislit negativno opcenito .. vjerojatno zato sto ni nisam imala spontani niti slicno, kazem vjerojatno bi bila opreznija ali opet taj krug ljudi bi svejedno znao , samo bi vjerojatno rekla da ne kazu bas svima.. ovako nisam nikom nista zabranjivala. Lijepa vijest pa neka kazu sta. Na poslu sam rekla dosta brzo 🤭 bilo mi je mucno a i nisam htjela bas izmisljat di idem zbog tih pretraga i ostalo. Nas je 5 i radimo skupa godinama tako da si sve govorimo. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 06:28

Jutro svima...evo ja se sprmam za vinogradsku...neka mi bog pomogne gore s tom guzvom do tamo ...🤣🤣🤣narucena sam u 8 i 20 i krecem u 7 od kuce jer dok nadem parking i to ce mi bit na knap ....imam onaj kombinirani probir samo pitanjce dal neka zna dal je to u prizenlju nove zgrade il?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.