Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    24. Studeni 2023. 22:04

bopsich

marta96

bopsich

Marta divan trbuščić 🥰🥰🥰
    .
    Vidim da se spominju Utrogestani, ja sam izgleda rekorder 😅 Uzimam 3x2 od 200 mg, znači 1200 mg dnevno 🤦‍♀️ Jedva ih se čekam riješiti 🙄 S tim da sam nekih 10 dana kad sam krvarila pila i Duphastone 3x1 dnevno.
    .
    Vezano za Baby watcher, imate li kakve preporuke? I da li on samo pokazuje otkucaje ili se mogu i čuti?

Hm meni je gin rekao da je max doza 3x1 od 200🤷‍♀️
    A BW se i vide i čuju otkucaji, ja imam taj s alija možda je 20 - 30e,u ljekarnana su dosta oko 100 možda

Evo ja ovako uzimam još od prije transfera. Postupak sam vodila u Turskoj, a oni sve rade drugačije.. Znam da su se ovdje malo začudili na dozu, ali nitko se ne petlja i rekli su da nastavim ako mi je tako rečeno..

Aha to je druga stvar, nisam znala, svako ima drugačije smjernice 🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• LauraUna327
    24. Studeni 2023. 23:34

Evo da se i mi javimo ... Fino smo se smjestili, ali smo puno mlađi nego što je po zadnjoj mjesečnici. Navodno 4 tjedna, sutra 4+7.  
    Mali smo i još se ne vidimo za pravo 🤭
    Idući pregled nam je 4.12. 
    Utrogestan do daljnjeg 3*2 (od 100mg)

🥳🥳🥳

It's a girl 💕

• mala6
    24. Studeni 2023. 23:52

LauraUna327

Evo da se i mi javimo … Fino smo se smjestili, ali smo puno mlađi nego što je po zadnjoj mjesečnici. Navodno 4 tjedna, sutra 4+7.
    Mali smo i još se ne vidimo za pravo 🤭
    Idući pregled nam je 4.12.
    Utrogestan do daljnjeg 3*2 (od 100mg)

🥳🥳🥳

Mali ali cemo biti veliki 🥰

korni
    25. Studeni 2023. 05:42

Jutro cure 🙂
    Marta divan ti je trbuščić 🥰
    Laurauna super, uskoro će se sve vidjeti 🥰
    I ja sam jučer bila cijeli dan u mislilma oko baby watchera, gledala po aliju, ljekarnama, čak i pitala na jednoj temi ako neka od cura prodaje 🙈 i na kraju nisam došla do kupnje ili makar nekog konkretnijeg zaključka 😅
    Mala6 beta se na početku (pravilno) dupla, a onda se to duplanje smanjuje, odnosno ne dupla se 100%, pa čisto da znas ako u pon budes vadila. Mislim da sam jednom naletila na neku tablicu koja pokazuje raspon bete unutat odredjenog tjedna, pa probaj potraziti.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    25. Studeni 2023. 05:48

Jutro cure! 
    Nadam se da još uvijek spavate 🙂 
    Ja sam sanjala sve neke gluposti i na kraju se probudila. 
    Bopsich ti si rekla da te probudi i najmanji šum..kod mene svi spavaju, sve je tiho, ali ja ne spavam. Jučer navečer sam imala neke grozne bolove negdje oko trtice, pa me sve boljelo dok sam sjedila 😤 sada je ok, vidjet ćemo kako će biti danas. 
    Radim u glavi plan što ću skuhati danas. Znate kako to ide, svi bi nešto drugo 😆 
    Koji su vaši planovi za vikend? 
    Od idućeg vikenda pa do 7.1. je Delnička Adventska bajka, pa ako nekog od vas zanima nek pogleda na internetu 🙂 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    25. Studeni 2023. 05:48

korni

Jutro cure 🙂
    Martadivan ti je trbuščić 🥰
    Lauraunasuper, uskoro će se sve vidjeti 🥰
    I ja sam jučer bila cijeli dan u mislilma oko baby watchera, gledala po aliju, ljekarnama, čak i pitala na jednoj temi ako neka od cura prodaje 🙈 i na kraju nisam došla do kupnje ili makar nekog konkretnijeg zaključka 😅
    Mala6beta se na početku (pravilno) dupla, a onda se to duplanje smanjuje, odnosno ne dupla se 100%, pa čisto da znas ako u pon budes vadila. Mislim da sam jednom naletila na neku tablicu koja pokazuje raspon bete unutat odredjenog tjedna, pa probaj potraziti.

Pa dobro ti jutro 🙂🙂🙂

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    25. Studeni 2023. 05:51

Marta trbuh ti je predivan, a ti si fit trudnica 🙂🙂🙂

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    25. Studeni 2023. 05:54

Hvala vam svima na lijepim riječima!!! 
    A ostalim curama čestitam na dobrim pregledima 🙂🙂🙂
    Čitam zaostatke pa polako odgovaram 🙂 
    I oprostite ako sam koju zaboravila 😌 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

korni
    25. Studeni 2023. 05:55

I tebi hellobaby 🙂 sad kad spominjes bol kod trtice, i mene je prosli tjedan nekako kratko samo zabolilo, i od tada se nije ponavljalo 🤷 nadam se da te danas neće boliti. mi smo danas na pohanoj piletini i blitvi 😅 uživaj u kavici i doručku dok ti svi još nanaju 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mareeeee3112
    25. Studeni 2023. 06:55

Jutro svim zenicama....ja sam jucer dosla s posla i dok sam se s malim napravila ...lrgla sam se s njim i zaspala od 8 navecer do sad ujutro🤣🤣🤣neznam di sam ni kaj sam sve me boljelo umorna sam bila ko pas.... 
    Idem odradit smjenu onda moram po balone i kolace sutra za slavlje rodendana ...i tortu 🙄nemam stanke danas....svin trudnicama cestitam na pregledima ...i ako koja ima danas sretno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.