Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    23. Studeni 2023. 10:16

Dalmatinka_u_zg

Mareeeee

Dalmatinka_u_zg

Drage cure,hvala na podršci. Evo javljam se sa lijepim vijestima😊 bebica je dobro,ima 5 cm,srce kuca,nuhalni nabor i nosna kost su dobri😊 Dakle,bila sam na kombiniranom probiru u Vinogradskoj, napisat cu vise informacija za cure koje planiraju ici. Prvo se radi UZV,doslovno minutu i brzinski ti pokazu ekran tako da bas i nije bilo vremena za uzivanje u pogledu na bebicu🤭 ali dobro,bitno da je sve ok🙏 nakon toga te posalju u drugu zgradu na vadenje krvi sa tim nalazom UZV i to je u biti to. Dosta brzo ide,nalazi krvi dodu na mail kroz par dana. Eto,ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte🙂
    Ja iduce idem 4.12.kod svoje ginekologice na pregled zajedno sa ovim nalazima iz Vinogradske.

I mogu se narucit online?
    Cestitam😊

Da,moze,ja sam se mailom narucila.

Odlicno mozes mi sibnut mail...ovdje...hvala ti

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    23. Studeni 2023. 10:17

Dalmatinka_u_zg

Drage cure,hvala na podršci. Evo javljam se sa lijepim vijestima😊 bebica je dobro,ima 5 cm,srce kuca,nuhalni nabor i nosna kost su dobri😊 Dakle,bila sam na kombiniranom probiru u Vinogradskoj, napisat cu vise informacija za cure koje planiraju ici. Prvo se radi UZV,doslovno minutu i brzinski ti pokazu ekran tako da bas i nije bilo vremena za uzivanje u pogledu na bebicu🤭 ali dobro,bitno da je sve ok🙏 nakon toga te posalju u drugu zgradu na vadenje krvi sa tim nalazom UZV i to je u biti to. Dosta brzo ide,nalazi krvi dodu na mail kroz par dana. Eto,ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte🙂
    Ja iduce idem 4.12.kod svoje ginekologice na pregled zajedno sa ovim nalazima iz Vinogradske.

Cestitaaam, supeeeer❤️❤️❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

bopsich
    23. Studeni 2023. 10:20

Dalamatinka super vijesti 🥰🥰❤️ Lijepo napredujete 🍀

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    23. Studeni 2023. 10:23

Sutra imamo u grupi 3 pregleda, a u ponedjeljak čak 4 koliko vidim na listi. Očekujemo puno lijepih vijesti. Veselim se svakom pregledu, jer svoj nikako dočekati pa mi ovako vrijeme nekako brže prođe 😅
    M86 vidim da mi je nekako promakla vijest da ti stiže dečkić. Čestitam i tebi! 🩵🎉💙
    Već se polako u grupi otkrivaju spolovi i baš me to veseli 🥰

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Ka_Kate
    23. Studeni 2023. 10:37

Dalmatinka super vijesti 😊
    Lijepo je citati da su zadnjih dana sve dobre vijesti s pregleda, samo da se nastavi tako dobar niz pregleda 😊

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152
    Prvi pregled: 17.11.

• Dalmatinka_u_zg
    23. Studeni 2023. 11:28

Mareeeee

Dalmatinka_u_zg

Mareeeee

Dalmatinka_u_zg

I mogu se narucit online?
    Cestitam😊

Da,moze,ja sam se mailom narucila.

Odlicno mozes mi sibnut mail…ovdje…hvala ti

Mareeee evo mail: narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr  
    Hvala svima cure,i ja se nadam da ce nam se svima i dalje nastaviti samo dobre vijesti 💪

M86
    23. Studeni 2023. 12:38

bopsich

Sutra imamo u grupi 3 pregleda, a u ponedjeljak čak 4 koliko vidim na listi. Očekujemo puno lijepih vijesti. Veselim se svakom pregledu, jer svoj nikako dočekati pa mi ovako vrijeme nekako brže prođe 😅
    M86 vidim da mi je nekako promakla vijest da ti stiže dečkić. Čestitam i tebi! 🩵🎉💙
    Već se polako u grupi otkrivaju spolovi i baš me to veseli 🥰

Da deckic je 😊 💙 hvala puno... Sretno svim curama koje ovih dana imaju preglede. Ocekujemo lijepe vijesti nadam se 🙏

• Hulala18
    23. Studeni 2023. 12:50

Čestitke na urednom pregledu 🥳☺️☺️☺️
    A vidim da ih je baš dosta narednih dana ☺️ Srećno svima ❤️
    Ja sutra idem krv raditi, štitna, osnovna krvna slika, d dimer. Zatim zovem za termin za uključivanje Heparina. Ako mi ne budu dali početkom sedmice nešto, moraću ići privatno kod te doktorice da dođem do nje, pa opet u dnevnu bolnicu na uključivanje.

A da, sad su teme uredni prvi pregledi, polako i spolovi, onda će krenuti prvi udarci i stomaci i onda nakon toga spremanje i kupovina bebi stvari ☺️🥳

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

ElisaDay
    23. Studeni 2023. 14:14

Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje...

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Haru
    23. Studeni 2023. 14:28

ElisaDay

Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…

Meni je bio 5.6 pa me nije slao u prošloj trudnoći, ali mi je dao papir s trudničkom dijetom. 😬 Ne znam do koliko se tolerira šećer u trudnoći. 
    Nemoj se brinuti unaprijed, vidjet ćeš što će ti reći na pregledu. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.