Drage cure,hvala na podršci. Evo javljam se sa lijepim vijestima😊 bebica je dobro,ima 5 cm,srce kuca,nuhalni nabor i nosna kost su dobri😊 Dakle,bila sam na kombiniranom probiru u Vinogradskoj, napisat cu vise informacija za cure koje planiraju ici. Prvo se radi UZV,doslovno minutu i brzinski ti pokazu ekran tako da bas i nije bilo vremena za uzivanje u pogledu na bebicu🤭 ali dobro,bitno da je sve ok🙏 nakon toga te posalju u drugu zgradu na vadenje krvi sa tim nalazom UZV i to je u biti to. Dosta brzo ide,nalazi krvi dodu na mail kroz par dana. Eto,ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte🙂
Ja iduce idem 4.12.kod svoje ginekologice na pregled zajedno sa ovim nalazima iz Vinogradske.
I mogu se narucit online?
Cestitam😊
Da,moze,ja sam se mailom narucila.
Odlicno mozes mi sibnut mail...ovdje...hvala ti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drage cure,hvala na podršci. Evo javljam se sa lijepim vijestima😊 bebica je dobro,ima 5 cm,srce kuca,nuhalni nabor i nosna kost su dobri😊 Dakle,bila sam na kombiniranom probiru u Vinogradskoj, napisat cu vise informacija za cure koje planiraju ici. Prvo se radi UZV,doslovno minutu i brzinski ti pokazu ekran tako da bas i nije bilo vremena za uzivanje u pogledu na bebicu🤭 ali dobro,bitno da je sve ok🙏 nakon toga te posalju u drugu zgradu na vadenje krvi sa tim nalazom UZV i to je u biti to. Dosta brzo ide,nalazi krvi dodu na mail kroz par dana. Eto,ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte🙂
Ja iduce idem 4.12.kod svoje ginekologice na pregled zajedno sa ovim nalazima iz Vinogradske.
Cestitaaam, supeeeer❤️❤️❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dalamatinka super vijesti 🥰🥰❤️ Lijepo napredujete 🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sutra imamo u grupi 3 pregleda, a u ponedjeljak čak 4 koliko vidim na listi. Očekujemo puno lijepih vijesti. Veselim se svakom pregledu, jer svoj nikako dočekati pa mi ovako vrijeme nekako brže prođe 😅
M86 vidim da mi je nekako promakla vijest da ti stiže dečkić. Čestitam i tebi! 🩵🎉💙
Već se polako u grupi otkrivaju spolovi i baš me to veseli 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Dalmatinka super vijesti 😊
Lijepo je citati da su zadnjih dana sve dobre vijesti s pregleda, samo da se nastavi tako dobar niz pregleda 😊
👩 37
👨 38
6/2021 pokusavamo
AMH 0,4pmol/l
4/2022 biokemijska
22.10. +
23.10. Beta 45
25.10. Beta 152
Prvi pregled: 17.11.
I mogu se narucit online?
Cestitam😊
Da,moze,ja sam se mailom narucila.
Odlicno mozes mi sibnut mail…ovdje…hvala ti
Mareeee evo mail: narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr
Hvala svima cure,i ja se nadam da ce nam se svima i dalje nastaviti samo dobre vijesti 💪
Sutra imamo u grupi 3 pregleda, a u ponedjeljak čak 4 koliko vidim na listi. Očekujemo puno lijepih vijesti. Veselim se svakom pregledu, jer svoj nikako dočekati pa mi ovako vrijeme nekako brže prođe 😅
M86 vidim da mi je nekako promakla vijest da ti stiže dečkić. Čestitam i tebi! 🩵🎉💙
Već se polako u grupi otkrivaju spolovi i baš me to veseli 🥰
Da deckic je 😊 💙 hvala puno... Sretno svim curama koje ovih dana imaju preglede. Ocekujemo lijepe vijesti nadam se 🙏
Čestitke na urednom pregledu 🥳☺️☺️☺️
A vidim da ih je baš dosta narednih dana ☺️ Srećno svima ❤️
Ja sutra idem krv raditi, štitna, osnovna krvna slika, d dimer. Zatim zovem za termin za uključivanje Heparina. Ako mi ne budu dali početkom sedmice nešto, moraću ići privatno kod te doktorice da dođem do nje, pa opet u dnevnu bolnicu na uključivanje.
A da, sad su teme uredni prvi pregledi, polako i spolovi, onda će krenuti prvi udarci i stomaci i onda nakon toga spremanje i kupovina bebi stvari ☺️🥳
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje...
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…
Meni je bio 5.6 pa me nije slao u prošloj trudnoći, ali mi je dao papir s trudničkom dijetom. 😬 Ne znam do koliko se tolerira šećer u trudnoći.
Nemoj se brinuti unaprijed, vidjet ćeš što će ti reći na pregledu.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji