Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mare0722
    23. Studeni 2023. 14:28

Cure cestitke svima na dobrim pregledima🥰 Bas mi je drago🥰
    Ja sam isto nestrpljiva, sljedeci pregled mi je ipak pomaknut na 8.12. tada cu biti 16+2t nadam se da ce mi tada vidjeti spol 🤗

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Perpetua
    23. Studeni 2023. 16:11

Možda blesavo pitanje, ali pomagajte 😄 Postoji li pretraga koja se zove "anti Tp"? Pokušavam skužiti je li to tipfeler kod moje privatne ginekologice (što ne bi bilo čudno, zna ih imati dosta) pa se to odnosi na anti TPO (što već imam nalaz) ili je nešto drugo, pa moram svejedno tražiti socijalnu ginekologicu za uputnicu?

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Hulala18
    23. Studeni 2023. 16:13

ElisaDay

Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…

Kako me sjećanje služi, to je granično i može te samo ranije poslati na OGTT, umjesto ono standard tamo 20+ nedelja.
    Mislim da je to za nadzor, nikako za bockanje neko.

I ja se plašim sutra toga, udebljala sam se, slatko jedem kao manijak, tj jela sam, smanjila sam zadnjih 15 dana, a sa L 2018-te takođe bilo granično plus inzulinska rezistencija.
    Stavljena na tu neku ishranu bila plus Glukofaž, dok mi nisu ponovili nalaze nakon promjene ishrane i bili uredni i isključe mi pred kraj.

Ali tad mi je doktor rekao, ti si u preddijabetesu, otac ti ima tip 2 (dobio u 55 godini), moraš da promijeniš način života, a ja se 5 godina tovim čokoladama 🤣🥺 i sad prpa 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    23. Studeni 2023. 16:15

https://ibb.co/WDmNvzN anti tg i anti tpo postoje 😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay
    23. Studeni 2023. 16:25

Hulala18

ElisaDay

Joj cure ja sam baš zabrinuta radi ovog šećera 5.2, nadam se da me neće slati u bolnicu na ono bockanje…

Kako me sjećanje služi, to je granično i može te samo ranije poslati na OGTT, umjesto ono standard tamo 20+ nedelja.
    Mislim da je to za nadzor, nikako za bockanje neko.

I ja se plašim sutra toga, udebljala sam se, slatko jedem kao manijak, tj jela sam, smanjila sam zadnjih 15 dana, a sa L 2018-te takođe bilo granično plus inzulinska rezistencija.
    Stavljena na tu neku ishranu bila plus Glukofaž, dok mi nisu ponovili nalaze nakon promjene ishrane i bili uredni i isključe mi pred kraj.

Ali tad mi je doktor rekao, ti si u preddijabetesu, otac ti ima tip 2 (dobio u 55 godini), moraš da promijeniš način života, a ja se 5 godina tovim čokoladama 🤣🥺 i sad prpa 🤣

Jooj ja isto jako volim slatko, još sad kako sam skroz izbacila cigarete i na jednoj kavi sam, umjesto 3, mi je ta čokolada bila posebna utjeha 😂 i kojekakva lisnata sa čokoladom i voćem... 

A nema, sada dijeta. Makar ako me opet pošalje na vađenje da bude bolji rezultat pa da izbjegnem to bockanje. Izbaciti ću bijeli kruh, tjesteninu i svo slatko. Bog nek nam je na pomoći 😂

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

ElisaDay
    23. Studeni 2023. 16:30

Perpetua

Možda blesavo pitanje, ali pomagajte 😄 Postoji li pretraga koja se zove "anti Tp"? Pokušavam skužiti je li to tipfeler kod moje privatne ginekologice (što ne bi bilo čudno, zna ih imati dosta) pa se to odnosi na anti TPO (što već imam nalaz) ili je nešto drugo, pa moram svejedno tražiti socijalnu ginekologicu za uputnicu?

Ima Anti-Tpo i koliko znam to se radi kada su hormoni štitnjače preniski ili previsoki pa da se vide ta antitijela, ako su jako visoka mogu značiti autoimunu bolest. (Hashimoto većinom).

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Perpetua
    23. Studeni 2023. 16:55

Martina1931

https://ibb.co/WDmNvzN anti tg i anti tpo postoje 😊

Hvala ti! Ok, imam nalaz i jednog i drugog već (jer sam radila neki panel štitnjače) pa valjda ne moram još nešto dodatno tražiti 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Haru
    23. Studeni 2023. 17:15

S koliko tjedana ste išle na prvi pregled? Ja sam mislila tek zvati i naručiti se kada budem 6 tjedana, ali ne mogu dočekati. Čine mi se ovi dani od testa do danas kao čitava vječnost. Tako da ujutro odmah zovem i naručujem se. 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Mareeeee3112
    23. Studeni 2023. 17:37

Haru

S koliko tjedana ste išle na prvi pregled? Ja sam mislila tek zvati i naručiti se kada budem 6 tjedana, ali ne mogu dočekati. Čine mi se ovi dani od testa do danas kao čitava vječnost. Tako da ujutro odmah zovem i naručujem se. 🙈

Usla si vec u 6 tj pa komotno mozes nazvat nije da ce te narucit za sutra ...bitno je da dobis termin😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    23. Studeni 2023. 17:44

Haru

Ja sam saznala tamo negdje sa 4 tjedna i naručila me za dva tjedna , dakle bila sam u šesrom i već su se vidjeli otkucaji 🥰 jer mi je ovulacija bila rano. Tako da se možeš slobodno naručiti 😁

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.