Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay
    22. Studeni 2023. 19:54

Evo meni je partner digao sad nalaz. Sve je ok osim što mi je glukoza 5.2. jel to sad znači da ću morati na pretrage, jer je u trudnoći do povišeno? 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

neverland
    22. Studeni 2023. 20:07

Potpisujem čaj od mente i svjež zrak. Znam sjediti po hladnoći vani da nadođem.
    Jutros mi je bilo gadno, popila sam čaj, volim ujutro pojesti zobene s bananom i voćem i uspjela sam! I grickala bademe + 2 antimetila pa je malo bolje. 

Ne znam za vas, ali ja jedva uđem u neku veću trgovinu s hranom, sve mi smrdi i sve mi se gadi, danas sam jedva preživjela Lidl. Pripremila sam sutra piletinu i neko povrće možda da napravim ragu juhu i rizoto, nadam se da će mi uspjeti ili da će mi muž pomoći jer sve to tako sirovo  NE MOGUU 🫨
    *
    Bravo svima za super preglede 🥳🥳

bopsich
    22. Studeni 2023. 20:46

Evo ja sam konačno došla sebi. Sad me malo glad uhvatila, ali neću ništa nego malo štapića, strah me da mi ne naškodi bilo što drugo.. 
    ElisaDay ovisi kakav ti je ginekolog koji ti vodi trudnoću, znam da bi mene moj odmah poslao na OGTT.. Vidjeti ćeš što će ti reći, to je baš malo preko granice.. Ako si jela slatko dan ranije ili večerala kasnije, možda ti je i zato.
    Neverland meni ne smetaju toliko mirisi u dućanima, ali masnice nikako ne mogu.. Svi su mi mirisi pojačani, parfeme nikako ne mogu koristiti..

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Freya1
    22. Studeni 2023. 20:49

neverland

Potpisujem čaj od mente i svjež zrak. Znam sjediti po hladnoći vani da nadođem.
    Jutros mi je bilo gadno, popila sam čaj, volim ujutro pojesti zobene s bananom i voćem i uspjela sam! I grickala bademe + 2 antimetila pa je malo bolje.
    *
    Ne znam za vas, ali ja jedva uđem u neku veću trgovinu s hranom, sve mi smrdi i sve mi se gadi, danas sam jedva preživjela Lidl. Pripremila sam sutra piletinu i neko povrće možda da napravim ragu juhu i rizoto, nadam se da će mi uspjeti ili da će mi muž pomoći jer sve to tako sirovo NE MOGUU 🫨
    *
    Bravo svima za super preglede 🥳🥳

Da, super je tako hladan, svjež zrak.
    Znam da ce ovo zvucati ruzno ali meni se sirovo gadi jos od prije i sad mi je jos gore... ti mirisi mi nikad nisu bili ugodni niti volim bas meso previse a pogotovo kad ga sama radim, izgubim apetit. Tako da razumijem te u potpunosti, ja se isto baš borim s tim i nemam nikakav pametan savjet 

• Dalmatinka_u_zg
    22. Studeni 2023. 21:17

Drago mi je vidjeti lijepe vijesti kod vas cure koje ste saznale novosti😊 veselim se kad procitam da je sve dobro! Ja sam u iscekivanju svog pregleda sutra ujutro,malo sam napeta,nadam se da cu se uspjeti naspavati ipak...
    Inace se dosta dobro osjecam,osim nekog stalnog stezanja u trbuhu,a sto se tice mucnina isto mi je pasao čaj od mente.
    Želim svima ugodnu noć i što manje tegoba🙏💞

marta96
    22. Studeni 2023. 21:23

Ja sam zvala sestru kod gina da mi vidi nalaze jer na e građani budu tek sutra nije ni rekla rezultate, samo da je sve uredno, a ujutro sam mjerila doma šećer bio je 5.2, a ne znam kak je tamo bio, prvi put mi je bilo 5.3 pa mi je napisao u trudničku dijab dijetu, ali nisam nista posebno se držala i ogtt mi je bio uredan dok sam isla negdje sa 24tt pa se nadam da će i sad biti uredno🤞 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

neverland
    22. Studeni 2023. 21:35

bopsich

Evo ja sam konačno došla sebi. Sad me malo glad uhvatila, ali neću ništa nego malo štapića, strah me da mi ne naškodi bilo što drugo..
    ElisaDay ovisi kakav ti je ginekolog koji ti vodi trudnoću, znam da bi mene moj odmah poslao na OGTT.. Vidjeti ćeš što će ti reći, to je baš malo preko granice.. Ako si jela slatko dan ranije ili večerala kasnije, možda ti je i zato.
    Neverland meni ne smetaju toliko mirisi u dućanima, ali masnice nikako ne mogu.. Svi su mi mirisi pojačani, parfeme nikako ne mogu koristiti..

Ja se naspricam parfemom kad izlazim negdje da se mogu njuškati, da ne osjetim okolne mirise 🤮
    +
    A nalazi ni meni ne budu odmah na e-gradani, nekad ih čekam, a nekad sljedeći dan. Uputnice sve skoro odmah vidim. I recepte ili posjete liječniku ako su bile. Isto vidim i za dijete jer kad upišete novorođenče, spoje vam se e-gradani s vama što je super stvar 

Mushi
    22. Studeni 2023. 22:21

Čestitke svima na dobrim pregledima i rezultatima🥳
    Lijepo je vidjeti dobre vijesti.
    Cure sa mučninama žao mi je što morate prolaziti kroz to😔
    Ja sam prošla prvu trudnoću bez mučnina, a drugoj sam trudnoći u prvom tromjesječju imala nekakav čudan okus u ustima i hrana mi nije bila fina i bila sam baš umorna. Zasada ne osjećam nikakve simptome i nekako mi je početak ove trudnoće sličan kao prvi put. Bilo bi mi super da tako i bude jer trebam raditi puno radno vrijeme i servisirati dvoje djece😅
    A moje iskustvo sa e-građani je da ako ne vidim isti dan, onda mi bude vidljivo idući barem za uputnice lijekove i nalaze koji budu isti dan. I presretna sam što mogu na e-građani od djece i tamo provjeriti što je odrađeno, a i za nalaze mi bude lakše psihički kad ih prvo pogledam pa vidim otprilike što mogu očekivati

34👩‍❤️‍👨35 👨‍👩‍👧‍👧
    💝 7/2020
    💝 11/2022
    🤍 7/2024

korni
    23. Studeni 2023. 06:04

Jutro cure 🤗 nadam se da će vam dan proći bez mučnina i povracanja 🤞
    Dalmatinka_u_zg sretno na pregledu i uživaj u druškanju s bebicom 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    23. Studeni 2023. 06:40

Jutro 😁😁😁
    Kako ste? Vidim da je i korni rano budna 😄
    Čestitke Martina i Freya 😄 ma znala sam da će biti sve dobro ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 
    M86 i Perpetua čestitke na dečkićima 🥰 samo nemam upisan termin poroda kod vas obje? 
    Dalmatinka_u_zg tebi sretno danas! 
    Baš mi je žao što vam mučnine i povraćanja ne daju mira 😤 nadam se da ćete biti bolje!!! 
    Jučer sam bila cijeli dan u pokretu, a navečer takve mučnine. Morala sam zvati muža da dođe jer nisam mogla sa djecom 😖 nema ga po cijele dane, ali uvijek mogu računati na njega 🙂 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.