Nisam uspjela sve ispratiti školski, nakupilo se, a ja u nekim vodama oko odjave sa posla.
Ali sam upratila da imamo 2 dječaka i 2 djevojčice ☺️😍
I Martina, ušla sam u fotografiju, jooj ❤️ prava mini bebica 😍😍
Čestitke svima na dobrim vijestima ☺️ neka se nastavi takav trend 🤝💪
Trudnice koje ste 5-6 nedjelja, jesu startale mučnine?
Ja sve osluškujem, ali ma kakav. Možda sam samo primjetila malo više da osjetim parfem, ali i to možda umišljam.
Trenutni simptomi su samo jako bolne grudi. I to bi bilo to.
Čak nisam ni gladna nešto, jedem samo jer sam prase nevezano za trudnoću i jer se potrefe neka dobra jela oko mene, umjesto da se čuvam dok nemam poriva 🤣
Pozdrav svima ☺️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ja sam danas ko da me netko pretuko.. isla s malim na cjepljenje dosla doma i zaspala s njim na sat i pol znaci jos uvijek mi se spava ...zeljezo i tlak su mi ful ful nisko ...pojela sad nesto slano... i dalje mi glava pada ...kako cu radit sutra neznam...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Freya, suuuper bas mi je drago😇😇❤️
Btw cure koje ste komentirale egradjani i nalaze. Jel vam i dalje steka? Dns mi je gin pustila hrpu uputnica i udjem sad da vidim sto tocno, i nema mi nicega?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ej cure ja danas isla u bolnicu vaditi krv, izludila sam, premjestili transfuziju pa hodaj vamo tamo, pa mi se pola uputnica nije vidjelo pa odi kod ginekologa koji nije moj jer moj radi popodne pa mi je ta druga pustila opet uputnice hvala Bogu ugl 2 sata sam tam provela ludnica
Dođem doma jedva kak mi je loše jedva gledam hodam uzas, ispovraćam sve živo i sad dosla s posla, malo je reći da sam slomljena i da se ne mogu kretati od umora 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Martinice i freya cestitam 🥰🥰🥰🥰♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Freya i Martina, bravoooo, superiska😍❤️❤️
Hula, nemam ni M od mucnina, a tu smo u dan razlike. Trazi me burek, pizzu, burgere, ali ne dam se. Bit ce vremena za takve stvari, za sada jaja, piletina, riba, junetina, krumpir, riza, puno povrca i nesto malo bobicastog voca 🤤 to mi je otprilike jelovnik
Martina i fraya super za preglede 🥰 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da bebice lijepo napreduju ❤️
.
Ostalo nisam uspjela pohvatati, ja od jutros ne mogu doći sebi, mučnine su prestrašne, povraćala sam više ni sama ne znam koliko puta. Pokušavam uhvatiti pola sata da mi je donekle ok jer imam fore do 18 i 30 napraviti testiranje za covid, ali ne ide nikako. Uopće ne znam kako ću sutra u ovakvom stanju u bolnicu to odraditi 🤷♀️
I ne znam ako se ovo nastavi da li da odem na hitnu na infuziju.. Uglavnom, koma dan. Nadam se da je iznimka i da neće biti ovako sad neko vrijeme
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Joj bopsich, tebe bas uhvatilo 🤦♀️ uzas. Znam kako se osjecas.. a gle. Ako svakako ides lec u bolnicu, reci im da te malo spoje na infuziju jer se osjecas lose🫂
Kazu da u 9tjednu budu najgore mucnine, meni kao da je popustilo ev🤷♀️ msm mucnine su tu. Al ovo je prvi dan nakon mj dana da nisam povratila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Uvijek imam zakašnjele reakcije, tek sad sam nekako svjesna, valjda jer sam dobila knjižicu i sve 😂😂
Bas sam hepi, naručila sam si odmah večeru iz restorana 🤣
Joj Marta bas mi je zao, sad bi bilo super zaspati i probuditi se sutra
Bopsich ajmeee, cijeli dan znaci… i ja se nadam da ti je iznimka, ne mogu zamisliti koliko to izmori 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji