Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    22. Studeni 2023. 18:14

ElisaDay

Freya1

ElisaDay

Čestitam ženice na lijepim vijestima 🖤

Ja sam se danas baš iživcirala jer mi ovi iz bolnice nisu poslali nalaz kod ginekologa. Zovem ih i ženska mi mrtva-hladna odgovori, pa dođite osobno po njega. Naravno samo poslije 15h a tada radim, i to cijeli tjedan. Sad moram slati nekoga da mi to skupi, užasno me to živcira. Nema ga ni na e-građani.

Krvne grupe ili? Za sve ostalo osim krvne mozes pokusati traziti da ti posalju na mail :)

Ma kakvi, ova nije htjela ni čuti, samo da dođem osobno. Za krvnu grupu ću ići na transfuziju za 7 dana, to znam. Ali ovo je obična kks.

Strašno 

• Freya1
    22. Studeni 2023. 18:17

Perpetua

Evo meni konačno stigli rezultati!
    Sve je srećom low risk 🥰🥳🥳🥳🥳
    I imala sam dobar osjećaj - stiže dečkić!
    Trebat će mi malo vremena da se naviknem, ja mislim 😄 Ali laknulo mi je svakako, sad mi se čini lakše i do pregleda docekati, da ☺️

Ajme napokon 🥳
    Cestitaaaaaaam 🥳🥳🥳🥳

korni
    22. Studeni 2023. 18:19

Perpetua čestitam na urednom nalazu i dečkiću 🥳💙

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    22. Studeni 2023. 18:19

Perpetua napokooon stiglo … ja imam osjecaj da salju cijelu vjecnost a mogu mislit kak je tebi. 
    Deckic 🥰💚

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    22. Studeni 2023. 18:21

Perpetua

Trebat će mi malo vremena da se naviknem, ja mislim 😄 Ali laknulo mi je svakako, sad mi se čini lakše i do pregleda docekati, da ☺️

Ajme napokon😊cestitam😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

bopsich
    22. Studeni 2023. 18:32

Perpetua konačno, čestitam na super nalazu i na dječaku! 🩵🩵🎉🍀Bome si se nacekala, a sada možeš u miru uživati u trudnoći 💙
    Korni hvala na savjetu, probati cu još i mentu, nemam što izgubiti. Nadam se da će se i tebi smiriti uskoro. Ali sve ćemo mi to izdržati nekako ❤️🍀

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Martina1931
    22. Studeni 2023. 18:38

Perpetua, joooooj deckiccccc pa cestitaaam!!!!🤍
    Bopsich, probaj i lezanje na lijevom boku. Tako se zatvara misic koji je na izlazu iz zeludca i kao smiri se nagon na povracanjem, meni je osobno pomoglo dosta. I setanje na hladnom zraku, jako jako bi pomoglo.  Nadam se da ce te brzo proci🫂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay
    22. Studeni 2023. 19:05

Perpetua čestitam i ja na lijepim vijestima!!

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

maŠa
    22. Studeni 2023. 19:23

bopsich

Hvala cure na lijepim riječima, Mašokao da opisuješ moj dan 🙈 Ali evo ja sam konačno malo došla sebi. I dalje je mučnina tu, ali u usporedbi s ostatkom dana, ovo je izdržljivo. Taman sam se prisilila otići na test, ali mi je doktor u zadnji tren odgovorio da odgodimo pretragu jer toliko povraćanje može utjecati na rezultate.. Pa već kad sam se obukla, malo sam prošetala i kao da me malo ovaj svježi zrak "oživio". Cure koje muče mučnine, probajte..

Evo i meni sad malo bolje, probat cu i ja malo na zrak, bas me namucilo. Nadam se da ce nam biti bolje narednih dana 🫠

ITM
    22. Studeni 2023. 19:24

Perpetua

Supeeeer! Čestitam! 💙 Intuicija radi 😂
    Čestitam i curama koje su danas došle s dobrim vijestima od doktora 🥰

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.