Cestitke svima na dobrim pregledima ❤️
Ja sam od jutra mrtvac, mucnine, povracanje, glavobolja, nizak tlak. Cijeli dan u krevetu. Najgori dan dosad definitivno, nadam se da se nece nastaviti ovako 😖
Freya, suuuper bas mi je drago😇😇❤️
Btw cure koje ste komentirale egradjani i nalaze. Jel vam i dalje steka? Dns mi je gin pustila hrpu uputnica i udjem sad da vidim sto tocno, i nema mi nicega?
Dode tek iduci dan ...ne vidi se odmah
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure na lijepim riječima, Mašo kao da opisuješ moj dan 🙈 Ali evo ja sam konačno malo došla sebi. I dalje je mučnina tu, ali u usporedbi s ostatkom dana, ovo je izdržljivo. Taman sam se prisilila otići na test, ali mi je doktor u zadnji tren odgovorio da odgodimo pretragu jer toliko povraćanje može utjecati na rezultate.. Pa već kad sam se obukla, malo sam prošetala i kao da me malo ovaj svježi zrak "oživio". Cure koje muče mučnine, probajte..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Čestitam ženice na lijepim vijestima 🖤
Ja sam se danas baš iživcirala jer mi ovi iz bolnice nisu poslali nalaz kod ginekologa. Zovem ih i ženska mi mrtva-hladna odgovori, pa dođite osobno po njega. Naravno samo poslije 15h a tada radim, i to cijeli tjedan. Sad moram slati nekoga da mi to skupi, užasno me to živcira. Nema ga ni na e-građani.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Btw cure koje ste komentirale egradjani i nalaze. Jel vam i dalje steka? Dns mi je gin pustila hrpu uputnica i udjem sad da vidim sto tocno, i nema mi nicega?
Dode tek iduci dan …ne vidi se odmah
Meni nije uopće stigao, a vadila sam krv u ponedjeljak.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Dode tek iduci dan …ne vidi se odmah
Meni nije uopće stigao, a vadila sam krv u ponedjeljak.
Zna tek kroz dan il 2 to je normalno ja sam vadila krv tipa u pon tek mi je doslo iduci dan navecer... znalo je i za dva dana.... nije to do e gradana vec azurnosti unosenja u sustav...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam se danas baš iživcirala jer mi ovi iz bolnice nisu poslali nalaz kod ginekologa. Zovem ih i ženska mi mrtva-hladna odgovori, pa dođite osobno po njega. Naravno samo poslije 15h a tada radim, i to cijeli tjedan. Sad moram slati nekoga da mi to skupi, užasno me to živcira. Nema ga ni na e-građani.
Krvne grupe ili? Za sve ostalo osim krvne mozes pokusati traziti da ti posalju na mail :)
Krvne grupe ili? Za sve ostalo osim krvne mozes pokusati traziti da ti posalju na mail :)
Ma kakvi, ova nije htjela ni čuti, samo da dođem osobno. Za krvnu grupu ću ići na transfuziju za 7 dana, to znam. Ali ovo je obična kks.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Bopsich nadam se da ti se smirilo. I mene danas dosta mučnine zezaju, ali nisam došla do povracanja. Sad vidim da pišeš da te još drži, baš mi žao, nadam se da će se uskoro smiriti. Probaj čaj od mente, lagano gut po gut. Neka ste odgodili pregled, taman da dodješ malo k sebi.
M86 bravo za dobar pregled 🥰
Martina divno ❤️ tako sam i ja cmoljila u ponedjeljak. Prvo mi je pustio da čujem otkucaje i onda kad sam vidjela da se migolji, odmah suze ❤️
Freya bravoooo 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo meni konačno stigli rezultati!
Sve je srećom low risk 🥰🥳🥳🥳🥳
I imala sam dobar osjećaj - stiže dečkić!
Trebat će mi malo vremena da se naviknem, ja mislim 😄 Ali laknulo mi je svakako, sad mi se čini lakše i do pregleda docekati, da ☺️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji