Ej cure evo me. Sve je super s bebom, ali meni je tlak visok. 150/90.. moram sad mjerit kroz tj dana i ak bude nastavilo tako, terapija i onda mirovanje doma. Bas me to zabrinulo :(
Uh, nije ni mal tlak..jesi kad prije imala problema s tim? Mozda sindrom bijele kute?
Btw drago mi je za bebicu❤️🥰
Što je sindrom bijele kute?
Ej cure evo me. Sve je super s bebom, ali meni je tlak visok. 150/90.. moram sad mjerit kroz tj dana i ak bude nastavilo tako, terapija i onda mirovanje doma. Bas me to zabrinulo :(
Uh, nije ni mal tlak..jesi kad prije imala problema s tim? Mozda sindrom bijele kute?
Btw drago mi je za bebicu❤️🥰
Što je sindrom bijele kute?
Strah od doktora tj svih u bijeloj kuti😂🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nemam kolko znam, a ne znam vise nista 😏
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ugl malo me istresirala s time. Ali u biti nista, ak bude mirovanje i terapija.
Druga stvar vidjela sam sve. Cula otkucaje i beba je super. To je najbitnije. Malo nisam mogla bit u tom trenutku jer me ovo zabrinulo al dobro 🥹❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Druga stvar vidjela sam sve. Cula otkucaje i beba je super. To je najbitnije. Malo nisam mogla bit u tom trenutku jer me ovo zabrinulo al dobro 🥹❤️
Ja sam ti na prvom pregledu u prošloj trudnoći imala tlak 160/90. Od tad svaki dan dnevnik tlaka 3x na dan mjeriti, tek sam negdje u 6mj trudnoće možda čak i 7mj dobila normabele, ali je tlak bio isti pa nisam pila. Ugl do poroda nekako, nakon poroda skočio tlak i svakakvi problemi i tek sam onda dobila terapiju za tlak, pa ako ti ponude terapiju pij za svaku slučaj bolje i preventivno nego da bude problem ko kod mene. Ja imam ptsp od tlakomjera i sindrom bijele kute tak da eto uzas. Meni je curica rođena sa 45cm, nakon termina i to su mi rekli da je bilo zbog mojeg tlaka koji se uvijek bio 140/145 pa ono. Sad pijem svaki dan normabel od 2mg, zasad je tlak ok, ne mjerim ga često, ali ako bude kakav problem odma ću tražiti tablete, a ne ko onda doslovno sam strahovala hoću dobit moždani ili srčani uzas🥺
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam 2 od 3 puta za sad imala povišen tlak a inace sam niskotlakasica...tak da kod mene je bilo full uzbuđenje i nervoza radi pregleda... Nadam se da i kod tebe nije ništa ozbiljno... Bitno da je bebac oke💜 kad imas idući pregled?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Bokic🥰
Danas sam radila test, pozitivan je🤗 4+4. Jos je sve jako “frisko”. Nadamo se svemu najboljem, naravno
Zanima me, koje suplemente uzimate? Prentalne kapsule, folat?😊
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Bokic🥰
Danas sam radila test, pozitivan je🤗 4+4. Jos je sve jako “frisko”. Nadamo se svemu najboljem, naravno
Zanima me, koje suplemente uzimate? Prentalne kapsule, folat?😊
Čestitke i dobrodošla 😊😊
Ja na preporuku ginekologice uzimam folnu i prenatalne vitamine.
Hvala vam cure
Marta rekla mi je da cu sada tj dana zapisivati pa ako je visoko stalno i dalje onda mirovanje i terapija. Bas mi je zao sto ti nisu odmah dali terapiju ..
teich i ja sam bila i uzbudena ali ovaj put me bilo i bas strah pregleda. Bas mi je bilo oce bit sve okej .. ali beba je super. Kaze ima ruke noge ( vidjela sam na ultrazvuku ko mali svemirac) .. i pustila mi je otkucaje.
Za tj dana idem kad nosim taj dnevnik al to nece biti pregled nego da vidi taj tlak i da se dogovorimo za nifty . Danas nismo o tome nista jer nas je taj tlak zeznio ali dobro .. ♥️
Nove cure dobrodosle.
Ja pijem novalac i magnezij
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
https://ibb.co/wKk7JzJ
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙