Ja dobro spavam,ali mi se rano pocne spavati,vec oko 7,8,pa se trudim bar do 9 izdrzati 😅 ali onda spavam do 5,6 ujutro, eventualno jednom tijekom noci idem u wc.
Što se tiče promjena u raspoloženju, definitivno primijetim i da se lako rasplačem i da sam dosta razdrazljivija nego inače🤭🤭
Inače,od kad mi je potvrđena trudnoća sam na bolovanju prema preporuci gin.,tako da evo vec vise od mjesec dana sam doma. Bio nam je dosta težak postupak MPO i rekla je da je čudo da smo uspjeli,tako da se čuvam koliko god mogu da sve ostane dobro i dalje i da dočekamo našu bebicu💖
Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna.
Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa.
Sretno svima danas na poslu i s ostalim obvezama. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭
Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna.
Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa.
Dobro nam dosla 😇
Znam sve, ja se i dalje ne radujem istinski i vjv necu dok ne prodjem 12tjedana. Iako znam da se svasta moze dogoditi i poslije tog famoznog 12.tjedna, ali mi je to prva stepenica u glavi.
Ali sto nam drugo preostaje nego vjerovati da ce biti dobro , jelda? :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭
Ideš ovdje https://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis. 😅
'21. 💙
'24. 💛
Dobro nam dosla 😇
Znam sve, ja se i dalje ne radujem istinski i vjv necu dok ne prodjem 12tjedana. Iako znam da se svasta moze dogoditi i poslije tog famoznog 12.tjedna, ali mi je to prva stepenica u glavi.
Ali sto nam drugo preostaje nego vjerovati da ce biti dobro , jelda? :)
Tako i ja,čekam da prođe 12.tjedan da se malo psihički opustim, baš kako kažeš to je neka prva stepenica...sigurno će i dalje biti briga i strepnje,ali treba ici dan po dan i s pozitivom dalje😊
Ideš ovdjehttps://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis. 😅
Uspjela,hvalaaaa na pomoći 🥰
Dobro jutro i dobrodošle 👋
Meni su prvo rekli da brojim do 8.tjedna pa je bilo pinku lakše 😂
Sad brojim do nedjelje i punih 12...nestrpljivo čekam idući pregled 7.12. Bilo mi je puno lakše dok su pregledi bili svaka dva tjedna 🤦🏼♀️
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Dobro jutro i dobrodošle 👋
Meni su prvo rekli da brojim do 8.tjedna pa je bilo pinku lakše 😂
Sad brojim do nedjelje i punih 12…nestrpljivo čekam idući pregled 7.12. Bilo mi je puno lakše dok su pregledi bili svaka dva tjedna 🤦🏼♀️
Daaa, meni je ginicka rekla da sansa za spontanim nakon 8tt dosta pada ako su otkucaji i uredna trudnoca potvrdjeni ultrazvucno pa se isto time tjesim🤗
Ja od svoje trazim svako 2tjedna pregled, previse mi je 4tjedna, cak i 3..😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo ja odspavala od 7 ipo do skoro 9 da nadoknadim ovu groznu noć 😅 Sad jedem prepečeni kruh s maslacem i marmeladom, a to valjda nisam pojela zadnjih 10 godina 🙈
Vezano za plačljivost, evo me 🙋♀️ Inače sam malo "osjetljivija" ali u zadnje vrijeme me sve može rasplakati 🫣
I svi smo mi stalno u nekom strahu, hoće li sve biti u redu. I ja kao i mnogi čekam taj 12. tjedan. A prije toga čekam da napravim prenatalni test, kasnije ću čekati nešto drugo i tako u krug dok se djeca ne rode 😅
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji