Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalmatinka_u_zg
    17. Studeni 2023. 08:53

Ja dobro spavam,ali mi se rano pocne spavati,vec oko 7,8,pa se trudim bar do 9 izdrzati 😅 ali onda spavam do 5,6 ujutro, eventualno jednom tijekom noci idem u wc.
    Što se tiče promjena u raspoloženju, definitivno primijetim i da se lako rasplačem i da sam dosta razdrazljivija nego inače🤭🤭 
    Inače,od kad mi je potvrđena trudnoća sam na bolovanju prema preporuci gin.,tako da evo vec vise od mjesec dana sam doma. Bio nam je dosta težak postupak MPO i rekla je da je čudo da smo uspjeli,tako da se čuvam koliko god mogu da sve ostane dobro i dalje i da dočekamo našu bebicu💖

Haru
    17. Studeni 2023. 09:04

Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna. 
    Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa. 
    Sretno svima danas na poslu i s ostalim obvezama. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Dalmatinka_u_zg
    17. Studeni 2023. 09:15

Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭

Martina1931
    17. Studeni 2023. 09:16

Haru

Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna.
    Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa.

Dobro nam dosla 😇
    Znam sve, ja se i dalje ne radujem istinski i vjv necu dok ne prodjem 12tjedana. Iako znam da se svasta moze dogoditi i poslije tog famoznog 12.tjedna, ali mi je to prva stepenica u glavi.
    Ali sto nam drugo preostaje nego vjerovati da ce biti dobro , jelda? :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Haru
    17. Studeni 2023. 09:18

Dalmatinka_u_zg

Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭

Ideš ovdje https://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis.  😅

'21. 💙
    '24. 💛

• Dalmatinka_u_zg
    17. Studeni 2023. 09:20

Martina1931

Haru

Dobro nam dosla 😇
    Znam sve, ja se i dalje ne radujem istinski i vjv necu dok ne prodjem 12tjedana. Iako znam da se svasta moze dogoditi i poslije tog famoznog 12.tjedna, ali mi je to prva stepenica u glavi.
    Ali sto nam drugo preostaje nego vjerovati da ce biti dobro , jelda? :)

Tako i ja,čekam da prođe 12.tjedan da se malo psihički opustim, baš kako kažeš to je neka prva stepenica...sigurno će i dalje biti briga i strepnje,ali treba ici dan po dan i s pozitivom dalje😊

• Dalmatinka_u_zg
    17. Studeni 2023. 09:23

Haru

Dalmatinka_u_zg

Ideš ovdjehttps://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis. 😅

Uspjela,hvalaaaa na pomoći 🥰

ITM
    17. Studeni 2023. 09:24

Dobro jutro i dobrodošle 👋
    Meni su prvo rekli da brojim do 8.tjedna pa je bilo pinku lakše 😂
    Sad brojim do nedjelje i punih 12...nestrpljivo čekam idući pregled 7.12. Bilo mi je puno lakše dok su pregledi bili svaka dva tjedna 🤦🏼‍♀️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Martina1931
    17. Studeni 2023. 09:27

ITM

Dobro jutro i dobrodošle 👋
    Meni su prvo rekli da brojim do 8.tjedna pa je bilo pinku lakše 😂
    Sad brojim do nedjelje i punih 12…nestrpljivo čekam idući pregled 7.12. Bilo mi je puno lakše dok su pregledi bili svaka dva tjedna 🤦🏼‍♀️

Daaa, meni je ginicka rekla da sansa za spontanim nakon 8tt dosta pada ako su otkucaji i uredna trudnoca potvrdjeni ultrazvucno pa se isto time tjesim🤗 
    Ja od svoje trazim svako 2tjedna pregled, previse mi je 4tjedna, cak i 3..😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

bopsich
    17. Studeni 2023. 09:30

Evo ja odspavala od 7 ipo do skoro 9 da nadoknadim ovu groznu noć 😅 Sad jedem prepečeni kruh s maslacem i marmeladom, a to valjda nisam pojela zadnjih 10 godina 🙈 
    Vezano za plačljivost, evo me 🙋‍♀️ Inače sam malo "osjetljivija" ali u zadnje vrijeme me sve može rasplakati 🫣
    I svi smo mi stalno u nekom strahu, hoće li sve biti u redu. I ja kao i mnogi čekam taj 12. tjedan. A prije toga čekam da napravim prenatalni test, kasnije ću čekati nešto drugo i tako u krug dok se djeca ne rode 😅 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.