Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    16. Studeni 2023. 19:52

Haru cestitam na plusu i dobrodosla ♥️♥️
    Manu ajme koje slatke nogice ko da je vec velika beba a ne 12 tjedana👣♥️
    Ja taman isla pogledat na onim aplikacijama za racunanje poroda kad cu rodit. I gledam tocno tu negdi oko oliveru godisnjice smrti. Inace to je kod nas sou program, vrhunac sezone (jos imamo restoran)
    Tak da me skoro srcani lupi 😂 
    Mislim Bogu hvala da se uopce ulovilo zahvalna sam sto sam trudna previse!! Ali di u taj tjedan bas ako me kuzite 😂😂😂

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Dalmatinka_u_zg
    16. Studeni 2023. 19:54

Pozdrav svima 😊 već neko vrijeme čitam forum,pa da se i ja priključim sa razmjenjujemo iskustva,brige i iščekivanja 😊
    Ja sam ušla u 12.tjedan trudnoće🥰

bopsich
    16. Studeni 2023. 20:03

Haru i Dalmatinka dobro došle 🥰🍀
    Reserved možda vas beba iznenadi pa stigne tjedan prije ili kasnije 😊
    Manu sličica je predivna ❤️🥰
    Vidim da se priča o spolovima. Ja sam jaaako znatiželjna i nestrpljiva 🙈 Nadam se da će mi prenatalni otkriti, što može samo u slučaju da su dvije curice, a ako ne ispadne tako onda se nadam da ću što prije saznati na ultrazvuku. Baš me ti blizanci već zezaju 😅🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Dalmatinka_u_zg
    16. Studeni 2023. 20:15

Hvala na dobrodošlici 😊 ide možda neka od vas na mini anomaly scan u Vinogradsku? Ja idem iduci tjedan.

M-P
    16. Studeni 2023. 20:16

Ej cure evo me. Sve je super s bebom, ali meni je tlak visok. 150/90.. moram sad mjerit kroz tj dana i ak bude nastavilo tako, terapija i onda mirovanje doma. Bas me to zabrinulo :( 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    16. Studeni 2023. 20:34

M-P

Ej cure evo me. Sve je super s bebom, ali meni je tlak visok. 150/90.. moram sad mjerit kroz tj dana i ak bude nastavilo tako, terapija i onda mirovanje doma. Bas me to zabrinulo :(

Uh, nije ni mal tlak..jesi kad prije imala problema s tim? Mozda sindrom bijele kute?
    Btw drago mi je za bebicu❤️🥰

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

neverland
    16. Studeni 2023. 20:35

manu11

Neverland hoces li raditi prenatalni?
    U ovoj nasoj grupi jos nitko ne zna spol bebe ako se ne varam? Ja se suzdrzavam jos tjedan da se narucim na 4d jer bi se moglo vidjet vec 🙈🙈🙈 Idu odmah plava kolica ako je djecak 😂 A poslije djevojcice ako dodju neka pate u "muskim" kolicima 😂😂😂

Neću. Vidi se i na 2d spol u 13. tjednu ako imaju dobar aparat. Ja sam znala 12+ za spol prvog djeteta. 
    I ne volim baš kupovati previše dok se ne približi kraj. Daleko od toga da ne volim kupovati 🤣 već ne volim prerano uzimati neke veće stvari 

M-P
    16. Studeni 2023. 20:37

Nisam nikad .. ali kaze da nece na temelju jednog mjerenja donosit zakljucak ali da cemo vidjet kroz tj dana. Dobila sam i normabele. Jedan prije posla 😂 
    A znam ja da sam ja pod stresim dok radim al jbg nisam znala bas da tak utjece. Bit cu pametnija kad vidim jel trenutno ili .. posto me danas sve brinulo oko pregleda, slabo sam jela jer i je muka cijeli dan 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland

bopsich

Haru i Dalmatinka dobro došle 🥰🍀
    Reserved možda vas beba iznenadi pa stigne tjedan prije ili kasnije 😊
    Manu sličica je predivna ❤️🥰
    Vidim da se priča o spolovima. Ja sam jaaako znatiželjna i nestrpljiva 🙈 Nadam se da će mi prenatalni otkriti, što može samo u slučaju da su dvije curice, a ako ne ispadne tako onda se nadam da ću što prije saznati na ultrazvuku. Baš me ti blizanci već zezaju 😅🙈

Cura iz moje grupe je nosila dvije curice skoro do kraja, dok nije ispalo da su dva dečka 😅 otad ništa ne vjerujem dok ne vidim sama između nogu 

neverland

Mislim na prvu grupu trudnica 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.