Moguce i da su pogrjesili tko zna, bitno da nam oni lijepo rastu i napreduju 😊
Vjerujem da je cura narasla toliko jer je moj momak 7 cm bio duzi na sistematskom. 😅 (Monny ja gledala po prvim slikama iz rodilista kad su ga mjerili da se nisu zeznuli 😅 i nisu 🤣)
Sto reci nego - odlicnoooo 🥰🥰
Sad valja u shopping po vecu robicu🤣🤣🤣
Leeloo kako ide pracenje budnih prozora? Jesi zadovoljna?😘
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Cure, imate kakvih iskustava i savjeta vezano za pristice?
Ovaj moj mali konstantno dobiva na bradi, i to velike, gnojne, ma fuj. Ostatak lica mu je cist, ponekad nesto izbije ali nije tako jako. Ove na bradi su negledljive...
Trudim se brisati ga nakon svakog podoja, ne mazem nikakve kreme. Mislim da se pogorsalo otkako je otkrio sake pa cijelo vrijeme slini i razmazuje po bradi.
Znaci prist kao u tinejdzera, pun gnoja jao bljak 🙄
Ovaj moj mali konstantno dobiva na bradi, i to velike, gnojne, ma fuj. Ostatak lica mu je cist, ponekad nesto izbije ali nije tako jako. Ove na bradi su negledljive…
Trudim se brisati ga nakon svakog podoja, ne mazem nikakve kreme. Mislim da se pogorsalo otkako je otkrio sake pa cijelo vrijeme slini i razmazuje po bradi.
Mozda s pedijatricom provjeriti da nisu dojenacke akne? Navodno da njih za razliku od novorođenačkih treba tretirati da se ne stvore oziljci. Moja se osipala u pristice prije dva dana pa sam dosta citala o tome i danas mi je i pedijatrica tako rekla. Kod nas je za sad samo novorođenački osip od mojih hormona za sad, ali pratimo kako ce dalje biti. Isto ima nekoliko vecih pristica i samo ju toplom vodom perem, a lice i vise puta u danu prebrisem bas radi bljucanja i dude i sline kao i ti.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Moguce i da su pogrjesili tko zna, bitno da nam oni lijepo rastu i napreduju 😊Vjerujem da je cura narasla toliko jer je moj momak 7 cm bio duzi na sistematskom. 😅 (Monnyja gledala po prvim slikama iz rodilista kad su ga mjerili da se nisu zeznuli 😅 i nisu 🤣)
Leelookako ide pracenje budnih prozora? Jesi zadovoljna?😘
Bilo je ok, ali mislim da je sad novi skok, pa se i to poremetilo... sinoć je spavala samo na meni... jutros je vristala... sad je ok... zaspala oko 1, probudila se maloprije bila malo budna pojela I već spava... nadam se da će mocas biti. Bolje
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Moguce i da su pogrjesili tko zna, bitno da nam oni lijepo rastu i napreduju 😊Vjerujem da je cura narasla toliko jer je moj momak 7 cm bio duzi na sistematskom. 😅 (Monnyja gledala po prvim slikama iz rodilista kad su ga mjerili da se nisu zeznuli 😅 i nisu 🤣)
Leelookako ide pracenje budnih prozora? Jesi zadovoljna?😘Bilo je ok, ali mislim da je sad novi skok, pa se i to poremetilo… sinoć je spavala samo na meni… jutros je vristala… sad je ok… zaspala oko 1, probudila se maloprije bila malo budna pojela I već spava… nadam se da će mocas biti. Bolje
Ufffff, drzim fige da noc bude dobra! 😍To je tak zeznuto, taman se uspostavi nekakav red i bam! Skok u razvoju. Ajd kad ne spavas, ali kad placu i vriste.. ne znas sta je, kako pomoci.. nek prode sto brze!
Cini mi se da je i kod nas nastupio skok ili ce uskoro... nervozan je do bola 😆 a i strah me regresije spavanja sa 4 mjeseca... mislim da je to Haru spomenula davno prije.
Sparkle bome je, ali mogla bi i tvoja beba njegovim stopama. 🥰 kako je krenula...
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Leelookako ide pracenje budnih prozora? Jesi zadovoljna?😘Bilo je ok, ali mislim da je sad novi skok, pa se i to poremetilo… sinoć je spavala samo na meni… jutros je vristala… sad je ok… zaspala oko 1, probudila se maloprije bila malo budna pojela I već spava… nadam se da će mocas biti. BoljeUfffff, drzim fige da noc bude dobra! 😍To je tak zeznuto, taman se uspostavi nekakav red i bam! Skok u razvoju. Ajd kad ne spavas, ali kad placu i vriste.. ne znas sta je, kako pomoci.. nek prode sto brze!
Cini mi se da je i kod nas nastupio skok ili ce uskoro… nervozan je do bola 😆 a i strah me regresije spavanja sa 4 mjeseca… mislim da je to Haruspomenula davno prije.
Sparklebome je, ali mogla bi i tvoja beba njegovim stopama. 🥰 kako je krenula…
Hvala ti..Evo za praćenje skokovahttps://ibb.co/rwTXRwc i https://ibb.co/6NVQ4XS
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ej cure,slabo sam bila aktivna pa sam samo sad preletjela.
Mi smo bili na moru malo pa nisam bas bila na mobitelu .
Ugl Elisa bila sam kod kardiologa i ne pijem više terapiju za tlak i prestala sam mjeriti. Jučer sam bila privatno kod opće prakse dobila sam jedan beta blokator jer mi se nekad uzlupa srce i preskače u zadnje vrijeme, moram ih piti 14 dana. On mi je izmjerio tlak 140/80 i rekao da je to taman tlak za mene pa eto. Ugl mi smo općenito ok, borimo se, guramo. Dani su nam većinom užurbani i ne znam kud leti vrijeme.
Nego,ja sam bila sa 8tj na pregledu sve je bilo čisto bez ikakvih naznala plodnosti i dolaska menstruacije, nakon tj dana počela opet krvariti i dr me poslao vaditi betu da ipak nije kakva posteljica di,uredno bilo pa nista nisam dobila. Na kraju se smirilo kroz koji dan i sad unazad 5 dana opet krvarenje, slabo,za dnevne uloške,ali eto ne znam zašto i kako😣
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Ovaj moj mali konstantno dobiva na bradi, i to velike, gnojne, ma fuj. Ostatak lica mu je cist, ponekad nesto izbije ali nije tako jako. Ove na bradi su negledljive…
Ne znam tocno kakvi su ti tocno pristici ali moja mala je imala neke sitne po licu, kao neka iritacija s tockicama ne izgledalo, nisu bas tako gnojni bili, ali ja sam uglavnom namakala sa cajem od hrastove kore i sve se povuklo
Sortiraj odgovore
Najstariji