Korni nadam se da vas nece uhvatiti!
—
Mi smo dobili igracku medvjedica Moonie. Ima neko svijetlo u sebi, i umirujucih 5 zvukova- bijeli sum, zvuk maternice i otkucaja srca, uspavanku itd. Nocu ga postavim da se pali kad mali zaplace. I odma se umiri. Dobra stvar stvarno 🙂
Sto se toplomjera tice mi kuci imamo zivin toplomjer i jednom sam mu ga u guzu kad sam zafilmala da ima temp. Ali mame dosta hvale Braunov toplomjer za uho, da se ne muci i ne svlaci dijete cak i dok spava se samo prisloni i usporeden je s rektalnim daje tocnu temp ali je vraški skup. Ima vise vrsta ali taj “najbolji” je oko 90€ 🫠 ja isla pitati u ljekarnu..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurell, super da vam medvjedica pomaže u smirivanju. To je nešto slično kao i ovčica Ewan. ☺️
Bolje ne koristiti živin toplomjer. Meni je jednom ispao na pod pa se živa rasula po cijelom podu, a beba pokraj u kolicima. Jedva sam to uspjela pokupiti.
Mi imamo Braun digitalni sa savitljivim vrhom za rektalno mjerenje. Usni toplomjer Braun thermoscan 7 nas je spasio s prvim djetetom jer čim je malo porastao nije bilo više šanse mjeriti ni rektalno ni ispod pazuha. Dosta je precizan i nas super služi.
.
.
Leloo budem i ja instalirala tu aplikaciju 🤗
Link za ovcicu Ewan
.
https://www.magicbaby.hr/ovcica-ewan-deluxe-konfigurabilni.html
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mi imamo medvjedica koji svjetli i svira koji sam kupila u nadi da ce sluziti za uspavljivanje kao sto je mojim necacima bio, ali zanimljiviji nam je za jutarnje druzenje i igru. Malena ga gleda i slusa i dosta dugo je mirna dok on svira, ali cini mi se da ga povezuje s igrom a ne spavanjem 😅
Toplomjer imam isto Braun sa saviljivim vrhom ali nas ocita temperaturu za 10sek pa za sad je dobar, nadam se da ga necemo previse trebati i koristiti😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sreca i Monny - thanks, pogledat cu i te ovlazivace!😍
Korni kakva je situacija? Nama je pedijatrica rekla staviti cepic kad je temp 38.5 ili visa (ali to je bila upura za nakon cijepljenja).. najbolje se posavjetuj s doktoricom ako do toga dode, dzrim fige da nece! 😍
.
Toplomjer za mjerenje u guzi imamo iz ljekarne, digitalni je i ima savitljivi vrh (nije uopce skup, mozda 10e).
Ovaj za uho je braunov kupljen u dmu (jedini koji imaju, mislim 45e). Kad je mali imao temperaturu prvo sam mjerila u uhu i pokzao je iznad 38 pa sam mjerila ovim za guzu i tocno je bilo.. tako da vjerujem i ovom za uho.
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji