Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

korni

Jutro cure 🤗 nadam se da je noć bila dobra 🙂
    Dečko pobrao koronu, poslale ga gore u sobu, mi smo u dnevnom, pa se nadam da malena nece skupiti. Stalno ju pratim i mjerim temp.. kad se bebama snizava temp? Tek nakon 38?

Samo neka vas zaobiđe, a dečku brz oporavak 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Aplikacija je baby tracker - besplatna I dosta opcija ima. Zelena ikona sa dječjim kolicima.. koja ovca -može link? Koji toplomjer ste uzeli? Moja se cura počela buditi i igrati sama sa sobom po 15ak min 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Korni nadam se da vas nece uhvatiti! 

Mi smo dobili igracku medvjedica Moonie. Ima neko svijetlo u sebi, i umirujucih 5 zvukova- bijeli sum, zvuk maternice i otkucaja srca, uspavanku itd. Nocu ga postavim da se pali kad mali zaplace. I odma se umiri. Dobra stvar stvarno 🙂
    Sto se toplomjera tice mi kuci imamo zivin toplomjer i jednom sam mu ga u guzu kad sam zafilmala da ima temp. Ali mame dosta hvale Braunov toplomjer za uho, da se ne muci i ne svlaci dijete cak i dok spava se samo prisloni i usporeden je s rektalnim daje tocnu temp ali je vraški skup. Ima vise vrsta ali taj “najbolji” je  oko 90€ 🫠 ja isla pitati u ljekarnu.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Laurell, super da vam medvjedica pomaže u smirivanju. To je nešto slično kao i ovčica Ewan. ☺️
    Bolje ne koristiti živin toplomjer. Meni je jednom ispao na pod pa se živa rasula po cijelom podu, a beba pokraj u kolicima. Jedva sam to uspjela pokupiti. 
    Mi imamo Braun digitalni sa savitljivim vrhom za rektalno mjerenje. Usni toplomjer Braun thermoscan 7 nas je spasio s prvim djetetom jer čim je malo porastao nije bilo više šanse mjeriti ni rektalno ni ispod pazuha. Dosta je precizan i nas super služi. 
    .
    .
    Leloo budem i ja instalirala tu aplikaciju 🤗
    Link za ovcicu Ewan
    .
    https://www.magicbaby.hr/ovcica-ewan-deluxe-konfigurabilni.html

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Nada ovčica izgleda baš simpatično...
    Laurell našla sam ga za 40ak eur. https://ljekarna.online/proizvod/braun-thermoscan-3-toplomjer-irt3030/

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

I mi imamo vidru sa svim zvukovima i muzikom, nekad ju doživljava, nekad ništa ne pomaže 😂
    Ja sam prvo kupila braunov sa savitljivim vrhom i bio mi je baš nepraktičan pa sam uzela za uho i taj mi je super..za dvije sekunde izmjeri temp i u Njemačkoj nije skup, 45 e sam ga platila.

12/23 UZV ♥️✔️

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Mi imamo medvjedica koji svjetli i svira koji sam kupila u nadi da ce sluziti za uspavljivanje kao sto je mojim necacima bio, ali zanimljiviji nam je za jutarnje druzenje i igru. Malena ga gleda i slusa i dosta dugo je mirna dok on svira, ali cini mi se da ga povezuje s igrom a ne spavanjem 😅 
    Toplomjer imam isto Braun sa saviljivim vrhom ali nas ocita temperaturu za 10sek pa za sad je dobar, nadam se da ga necemo previse trebati i koristiti😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Sreca i Monny - thanks, pogledat cu i te ovlazivace!😍
    Korni kakva je situacija? Nama je pedijatrica rekla staviti cepic kad je temp 38.5 ili visa (ali to je bila upura za nakon cijepljenja).. najbolje se posavjetuj s doktoricom ako do toga dode, dzrim fige da nece! 😍
    .
    Toplomjer za mjerenje u guzi imamo iz ljekarne, digitalni je i ima savitljivi vrh (nije uopce skup, mozda 10e).
    Ovaj za uho je braunov kupljen u dmu (jedini koji imaju, mislim 45e). Kad je mali imao temperaturu prvo sam mjerila u uhu i pokzao je iznad 38 pa sam mjerila ovim za guzu i tocno je bilo.. tako da vjerujem i ovom za uho.

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

laurell

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Pa jbm ti, ne znam koji je onda meni ova iz ljekarne pokazala od 90€ 🤨 onda cu i ja uzeti taj od 45€ ako je tocan 😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

laurell

Pa jbm ti, ne znam koji je onda meni ova iz ljekarne pokazala od 90€ 🤨 onda cu i ja uzeti taj od 45€ ako je tocan 😊

Valjda ima vise modela, ono, ko mobiteli hahah. U dmu je samo taj jedan bio.. mi zadovoljni. 🤩

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.