Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Nama je Chicco medvjed zakon, imamo i Medu iz Magic baby koji je đir ko i ovčica ali puno joj je zanimljiviji ovaj Chicco iz Mullera, njega obožava :)Što se tiče toplomjera,  imamo Braunove za uho i za guzu, koristimo većinom ovaj za Uho, za guzu nam je back up ako zašteka probava pa onda dvije muhe jednim udarcem :D

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Ej mame, nadam se da ste dobro, samo brzinsko javljanje.. od noćas sam i ja pod koronom, temp, boli me svaka kost u tijelu, glava, nos, svee 🥴 ja sam se makla od njih, tata je cijeli dan s malenom, ona je zasad okej, ne pokazuje nikakve simptome, nema temp, ali rekla je pedijatrica da ju ujutro svejedno testiramo.
    Čuvajte se ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

pistacija13

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

korni

Ej mame, nadam se da ste dobro, samo brzinsko javljanje.. od noćas sam i ja pod koronom, temp, boli me svaka kost u tijelu, glava, nos, svee 🥴 ja sam se makla od njih, tata je cijeli dan s malenom, ona je zasad okej, ne pokazuje nikakve simptome, nema temp, ali rekla je pedijatrica da ju ujutro svejedno testiramo.
    Čuvajte se ❤️

Brz oporavak ❣️ drzim fige da curica bude negativna 😊

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

korni

Čuvajte se ❤️

Ufff, ozdravi brzo i nadam se da curica nije pokupila! 😘

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Korni brz oporavak želim i da je curica negativna! Sigurno ti je ovo stres sada...

• babyboy

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

korni

Čuvajte se ❤️

Ajoj,baš mi je žao
    Neka prođe što prije i neka zaobiđe bebicu

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Sretno korni.. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Korni brzo ozdravi ❤️ 
    .
    Mi smo obavili prvi sistematski s mj dana, malena je dobila kilu na tezini od otpusta iz rodilista i narasla cak 6 cm 😳 ja se zadnjih dana svađam s perilicom da mi skracuje njezinu odjecu jer odjednom vise u nista ne stane na nju, kad ono gospođa baš puno narasla 😅
    .
    Ostale nadam se da ste dobro i zdrave😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Sparkle 6cm bome posteno narasla... moja je samo 2cm
    Pa mi se činilo puno...
    https://www.mall.hr/medicinska-pomagala/braun-thermoscan-irt6520-toplomjer-za-uho?src=sug&s=Braun evo ga na popustu ako će netko uzimati, pampers je isto na akciji

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

sparkle212

Korni brzo ozdravi ❤️
    .
    Mi smo obavili prvi sistematski s mj dana, malena je dobila kilu na tezini od otpusta iz rodilista i narasla cak 6 cm 😳 ja se zadnjih dana svađam s perilicom da mi skracuje njezinu odjecu jer odjednom vise u nista ne stane na nju, kad ono gospođa baš puno narasla 😅
    .
    Ostale nadam se da ste dobro i zdrave😊

Haha, nama je doktor rekao da su je vjerojatno pogrešno izmjerili u bolnici, jer je isto narasla 6 cm za mjesec dana 🤗
    Korni brzo ozdravite ♥️

12/23 UZV ♥️✔️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.