Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati... Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
Ali ajde, vidjet ćemo Jos kako Ce dalje biti. Tek nam je mjesec dana ☺️
.
.
Elisaday, odlične su Trudi pelene. I ja sam ih koristila s prvim djetetom, ali trenutno je kod nas nestašica u apotekama pa ih je teško naci. Na kraju sam se prebacila na Pampers Premium i isto su super. Narucujem ih preko Mall.hr. jer uvijek imaju neke akcije.
.
.Grcevi i nas jos muce i javljaju se uvijek navečer u isto vrijeme. Isto palimo white noise za smirenje ( ovcica Ewan). To sve skupa potraje oko 3 h pa je stalno nosam, dojim i tako u krug cijelo vrijeme. Jedva čekam prvi sistematski da je pedijatrica pregleda i da sve bude ok da budem mirna.
.
.
Kišu li cesto vase bebe? Moja ponekad i kasljuca pa ne znam jeli prehlađena ili joj je to od zaostalog mlijeka 🤷🏼♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati… Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
.
.
Elisaday, odlične su Trudi pelene. I ja sam ih koristila s prvim djetetom, ali trenutno je kod nas nestašica u apotekama pa ih je teško naci. Na kraju sam se prebacila na Pampers Premium i isto su super. Narucujem ih preko Mall.hr. jer uvijek imaju neke akcije.
.
.Grcevi i nas jos muce i javljaju se uvijek navečer u isto vrijeme. Isto palimo white noise za smirenje ( ovcica Ewan). To sve skupa potraje oko 3 h pa je stalno nosam, dojim i tako u krug cijelo vrijeme. Jedva čekam prvi sistematski da je pedijatrica pregleda i da sve bude ok da budem mirna.
.
.
Kišu li cesto vase bebe? Moja ponekad i kasljuca pa ne znam jeli prehlađena ili joj je to od zaostalog mlijeka 🤷🏼♀️
Moja od rođenja često kiše, a i kašljuca od mlijeka. Pedijatar nam je rekao da je kihanje ok, tako čiste dišne puteve.
12/23 UZV ♥️✔️
Mi smo prva 2 tjedna bili na pampers premium vel 1 i onda su ga počeli žuljati,u torti od pelena je dobio dm-ove i skroz su ok,puno bolje nego prije kad sam isprobala s nekim od djece,a za dalje ćemo vidjeti..
Za trudi sam čula isto pozitivne komentare.
Nada23 baš sam razmišljala neki dan jel postoji tako neka igračka da ispušta zvukove,jeste zadovoljni s njom?koliko baterija traje? I moj često kiše a zna se i dogodit da sw zakasljuca,kad sam ga prvi put čula već sam se uplasila da se prehladio.
Čitajući vasa iskustva sa budnim prozorima, počela sam i ja to pratiti jer ona u zadnje vrijeme bas lose spava popodne. Zaspe na meni i cim je spustim na krevet plače. I tako stalno u krug. Onda se na kraju premori i nikako vise zaspati… Sve ovo mi je potpuno novo iskustvo. S prvim djetetom nije bilo ni plakanja ni grceva. On bi nakon papanja odmah zaspao i lijepo odspavao u kreveticu ili kolicima. Bas je bio velika spavalica da sam ga morala buditi za hranjenje. A sad potpuno druga priča 🙈
.
.
.
.
.
Kišu li cesto vase bebe? Moja ponekad i kasljuca pa ne znam jeli prehlađena ili joj je to od zaostalog mlijeka 🤷🏼♀️Moja od rođenja često kiše, a i kašljuca od mlijeka. Pedijatar nam je rekao da je kihanje ok, tako čiste dišne puteve.
Tako i moja od rođenja kiše, ali više me zabrinulo kašljucanje. Hvala ti, malo mi je sad lakše kad znam da je ok. Nego ima svakakvih viroza pa me strah da nešto ne pokupimo iako se pazimo koliko možemo. U srijedu nam je i pregled pa će je svakako pregledati pedijatrica .
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mi smo prva 2 tjedna bili na pampers premium vel 1 i onda su ga počeli žuljati,u torti od pelena je dobio dm-ove i skroz su ok,puno bolje nego prije kad sam isprobala s nekim od djece,a za dalje ćemo vidjeti..
Nada23baš sam razmišljala neki dan jel postoji tako neka igračka da ispušta zvukove,jeste zadovoljni s njom?koliko baterija traje? I moj često kiše a zna se i dogodit da sw zakasljuca,kad sam ga prvi put čula već sam se uplasila da se prehladio.
Jedinica je nama isto ubrzo bila mala pa smo prešli na dvicu. Pampers Premium su baš mekane, nju ne zuljaju. Dm-ove još nismo probali.
Mi smo zadovoljni s ovčicom, ima 4 zvuka i stvarno umiruje. I mene uspava 😅 Ne znam koliko tocno,ali traje baterija dugo. Ovisi koliko se koristi.
Što se kašljucanja tiče, tako i meni zvuči kao da se prehladila. Tko bi više znao, brigama nikad kraja 🙈 Vjerojatno bi i nosić onda bio zastopan, ne znam. Nadam se da je samo od mlijeka.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada23baš sam razmišljala neki dan jel postoji tako neka igračka da ispušta zvukove,jeste zadovoljni s njom?koliko baterija traje? I moj često kiše a zna se i dogodit da sw zakasljuca,kad sam ga prvi put čula već sam se uplasila da se prehladio.Jedinica je nama isto ubrzo bila mala pa smo prešli na dvicu. Pampers Premium su baš mekane, nju ne zuljaju. Dm-ove još nismo probali.
Mi smo zadovoljni s ovčicom, ima 4 zvuka i stvarno umiruje. I mene uspava 😅 Ne znam koliko tocno,ali traje baterija dugo. Ovisi koliko se koristi.
Što se kašljucanja tiče, tako i meni zvuči kao da se prehladila. Tko bi više znao, brigama nikad kraja 🙈 Vjerojatno bi i nosić onda bio zastopan, ne znam. Nadam se da je samo od mlijeka.
Kad potrošim ove sve dm-ove u veličini 2 ću vidjet hoću kupiti pampers ili ne,inače sam jedino sa njima bila zadovoljna,ali evo dm-ove su stvarno poboljšali.
Budem onda jos proucila tu ovčicu ali mislim da bi ju uzela,taman trebam javiti šta mi treba za maloga pa eto neka mi to kupe i super.
Ma i ja se vodim time da bi i nos bio začepljen a i nije da kašljuca baš često. Vječno neka briga,mene je strah kad krenu svakakve viroze,a imaju mi od kuda i donijeti,sve da mala ne ide u vrtić školarci moraju u školua i trenutno mi je s njom lakše da je u vrtiću jer ne stignem se njoj posvetiti pa joj je bolje u vrtiću sa društvom i raznim aktivnostima.
Nada23baš sam razmišljala neki dan jel postoji tako neka igračka da ispušta zvukove,jeste zadovoljni s njom?koliko baterija traje? I moj često kiše a zna se i dogodit da sw zakasljuca,kad sam ga prvi put čula već sam se uplasila da se prehladio.Jedinica je nama isto ubrzo bila mala pa smo prešli na dvicu. Pampers Premium su baš mekane, nju ne zuljaju. Dm-ove još nismo probali.
Što se kašljucanja tiče, tako i meni zvuči kao da se prehladila. Tko bi više znao, brigama nikad kraja 🙈 Vjerojatno bi i nosić onda bio zastopan, ne znam. Nadam se da je samo od mlijeka.Kad potrošim ove sve dm-ove u veličini 2 ću vidjet hoću kupiti pampers ili ne,inače sam jedino sa njima bila zadovoljna,ali evo dm-ove su stvarno poboljšali.
Budem onda jos proucila tu ovčicu ali mislim da bi ju uzela,taman trebam javiti šta mi treba za maloga pa eto neka mi to kupe i super.
Ma i ja se vodim time da bi i nos bio začepljen a i nije da kašljuca baš često. Vječno neka briga,mene je strah kad krenu svakakve viroze,a imaju mi od kuda i donijeti,sve da mala ne ide u vrtić školarci moraju u školua i trenutno mi je s njom lakše da je u vrtiću jer ne stignem se njoj posvetiti pa joj je bolje u vrtiću sa društvom i raznim aktivnostima.
Dobro je i meni znati da su DM-ove dobre u slučaju kad mi ponestane Pampersica ☺️
Dobra je ovčica, barem za prve mjesece. Mislim može se i bez nje, ali ako ćeš dobiti za poklon, zašto ne.
Da, uz stariju djecu će biti nemoguće izbjeći viroze. Samo da izdržimo bez njih barem ovaj početak dok malo ne ojačaju bebice. Moj mali ne ide u vrtić ovaj mjesec bas radi toga, ali kreće u 10.mj. Vidim da mu već jako fali i jedva čeka da krene.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure 🤗 nadam se da je noć bila dobra 🙂
Dečko pobrao koronu, poslale ga gore u sobu, mi smo u dnevnom, pa se nadam da malena nece skupiti. Stalno ju pratim i mjerim temp.. kad se bebama snizava temp? Tek nakon 38?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro!
I mi kisemo i kasljucamo povremeno. Mislim da je to sve okej 😊
Korni, nama je pedica tako rekla. S tim da im se mjeri rektalno, a ta temp je 0,5 stupnja visa pa zapravo kada bude 38,5 na toplomjeru mjereno rektalno, ide cepic (ili vec neki drugi nacin snizavanja). Kazem, tako smo mi upuceni 😁
.
Evo ja prijavljujem da je malac prvi put u zivotu odrapio 4 ipol sati sna u komadu. Od 21 do 1:30. Ni onda se nije probudio, jeo je zmireci/spavajuci. Znam da neki vec naveliko tako spavaju (pa i duze) ali nama je do sada maksimum bio 3, 3 ipol sata. 🥳
Pistacija hvala ti ❤️ naravno da imamo digitalno toplomjer, jer su me svi uvjeravali da je najbolji. No dobro, nadam se da će nas mimoići 🤞 bravo za spavanac, neka tako i nastavi 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji