Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

nada23

Evo da se i ja malo izjadam. I kod nas slična situacija kao kod većine vas. Mislim da mi je sinoć bilo najteže dosad. Nije mogla zaspati od 18-3…. Svaki put kad bi se smirila i zaspala na meni bi se probudila i odmah u plač čim bi je spustila na krevet. 🥴 Zato od 3 ( sinoć) pa sve dosad stalno spava uz buđenje za papanje cca svaka 3 sata. Cak je i polusnu dok sisa … Zato me vjerojatno opet čeka večeras repriza od sinoć 😆
    Ne znam kako vaše bebe, ali moja bas puno kaki pa je onda i to probudi ako zaspe pa na kraju ne može ponovno zaspati. Najgore mi je kad joj usred noći promjenim pelenu nakon kakanja, vratim je u krevet, a ona ponovno 🙈
    Uhh, treba izdržati 💪🏼Korni, drago mi je da si se uspjela malo i zabaviti koliko je to bilo moguće 😁 A stvari su bas pogodile trenutak kad će doći 😅Elisaday nadam se da će i to brzo proći. Sisa li ti curka halapljivo?

Je, halapljiva je a i meni su dojke u prvom djelu dana prepune, nije mi jasno kako se od tolikog cicanja nisu bar malo ispuhale. Uvijek se malo izdojim u jastučić i onda joj dam jer imam jaki otpust pa da se ne zagrcne

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Jel i vase bebe koje puno kakaju kakaju u mlazu onako proljevasto tekuce? Ja ne znam jel samo panicarim bez veze ili stvarno je nest u pitanju, ali odkad smo dosli doma svaka stolica je manje ili vise tekuca. Unatrag par dana sa sve vise grceva i naprezanja nakon cega kaka bas jako i u mlazu. Jucer je bilo 6 takvih obilnih stolica od jutra do 15h, s tim da je zadnja bila vodena i pjenusava, malo i sluzava a beba cijeli dan uspavana. Pedijatrica nam je na bolovanju, zamjene nema, patronazna rekla da se javimo na pedijatriju, tamo su odlucili nas ostaviti na promatranju. U međuvremenu malena živnula, mokrih pelena ima, noc prosla bez grceva i plakanja. Krv u redu, cekamo nalaz stolice i urina. Danas samo jednom bila obilna proljevasta stolica, malena stalno jede i jako dobro dobiva na tezini. Cisto mi je neugodno dok cujem kakve jako bolesne djece ima na odjelu a nama ispada da nist nije i imam osjecaj kao da sam bezveze panicarila, a umrla sam od straha dok je to krenulo pjenusavo i sa sluzi😢

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

ElisaDay.

nada23

Evo da se i ja malo izjadam. I kod nas slična situacija kao kod većine vas. Mislim da mi je sinoć bilo najteže dosad. Nije mogla zaspati od 18-3…. Svaki put kad bi se smirila i zaspala na meni bi se probudila i odmah u plač čim bi je spustila na krevet. 🥴 Zato od 3 ( sinoć) pa sve dosad stalno spava uz buđenje za papanje cca svaka 3 sata. Cak je i polusnu dok sisa … Zato me vjerojatno opet čeka večeras repriza od sinoć 😆
    Ne znam kako vaše bebe, ali moja bas puno kaki pa je onda i to probudi ako zaspe pa na kraju ne može ponovno zaspati. Najgore mi je kad joj usred noći promjenim pelenu nakon kakanja, vratim je u krevet, a ona ponovno 🙈
    Uhh, treba izdržati 💪🏼Korni, drago mi je da si se uspjela malo i zabaviti koliko je to bilo moguće 😁 A stvari su bas pogodile trenutak kad će doći 😅Elisaday nadam se da će i to brzo proći. Sisa li ti curka halapljivo?
    Je, halapljiva je a i meni su dojke u prvom djelu dana prepune, nije mi jasno kako se od tolikog cicanja nisu bar malo ispuhale. Uvijek se malo izdojim u jastučić i onda joj dam jer imam jaki otpust pa da se ne zagrcne

I meni budu dojke prepune i tvrde po noći i tokom jutra.
    Ne znam nakon koliko vremena bi se trebale ispuhati. I moja halapljivo sisa pa vjerujem da zato bljucka i ima grčeve. Ipak bljuckanje nije tako obilno pa se radi toga ne brinem previše . Bitno je da dobro napreduje. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23

Prijavi adminu

sparkle212

Jel i vase bebe koje puno kakaju kakaju u mlazu onako proljevasto tekuce? Ja ne znam jel samo panicarim bez veze ili stvarno je nest u pitanju, ali odkad smo dosli doma svaka stolica je manje ili vise tekuca. Unatrag par dana sa sve vise grceva i naprezanja nakon cega kaka bas jako i u mlazu. Jucer je bilo 6 takvih obilnih stolica od jutra do 15h, s tim da je zadnja bila vodena i pjenusava, malo i sluzava a beba cijeli dan uspavana. Pedijatrica nam je na bolovanju, zamjene nema, patronazna rekla da se javimo na pedijatriju, tamo su odlucili nas ostaviti na promatranju. U međuvremenu malena živnula, mokrih pelena ima, noc prosla bez grceva i plakanja. Krv u redu, cekamo nalaz stolice i urina. Danas samo jednom bila obilna proljevasta stolica, malena stalno jede i jako dobro dobiva na tezini.Cisto mi je neugodno dok cujem kakve jako bolesne djece ima na odjelu a nama ispada da nist nije i imam osjecaj kao da sam bezveze panicarila, a umrla sam od straha dok je to krenulo pjenusavo i sa sluzi😢

A joj, bas si imala stres. Jeste se vratile doma ili ostajete preko noći ? I moja ima proljevastu stolicu u mlazu. Mislim da je to normalno za male bebe, pogotovo dojenje. Sve dok uredno dobivaju na kilazi, valjda bi trebalo biti ok. Nadam se da i tvojoj nije ništa, a svakako bolje da ste posle na pedijatriju pa da si mirna. Bolje je i puhati na hladno, pogotovo sa ovako malim bebicama 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sparkle212

Prijavi adminu

Nada jucer smo ostali na pedijatriji i cekamo ponedjeljak za nalaze. Kuzim da je svakakva stolica normalna kod dojene bebe, ali uplasilo me to sto je bilo obilno i pjenusavo i sto se malena skroz drugacije ponasala. Vjerojatno nije nista, ali grizla bi se da nismo otisli provjeriti a da je stvarno nesto ozbiljno u pitanju. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

nada23

Prijavi adminu

sparkle212

Nadajucer smo ostali na pedijatriji i cekamo ponedjeljak za nalaze. Kuzim da je svakakva stolica normalna kod dojene bebe, ali uplasilo me to sto je bilo obilno i pjenusavo i sto se malena skroz drugacije ponasala. Vjerojatno nije nista, ali grizla bi se da nismo otisli provjeriti a da je stvarno nesto ozbiljno u pitanju.

Aha, ja krivo skužila da ste danas otišli na pedijatriju. Vjerojatno se sve potrefilo, normalno da si se zabrinula. Nadam se da će i nalazi biti dobri. Najvažnije je da je ona zivnula i da spava,piski i kaki ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Purple istina da 😂 
    Nada nadam se da vam je ova noc bila bolja, da nije bilo plakanja i da je malena nanala 🙂 kako ti izdrzavas taj tempo?
    Elisa nadam se da je u kod vas bolje.
    Sparkle bolje da ste otišli provjeriti! Drzim fige za uredne nalaze.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Jutro svima 🙂
    Nadam se da su svima noći bile dobre i da su bebe spavale ☺️
    Sparkle ja sam uvijek za to da se puše i na hladno jer ipak su to male bebe u pitanju koje ne mogu reci sto im je 😔
    Drzim fige za uredne nalaze 🤞🙏🏻💜
    ——-
    Ja se ne mogu požaliti na svoje dijete, zapravo je jako dobar, kad je budan ne plače a kad počne biti umoran lako se primjeti i samo ga ispustim u krevet dok jos nije zaspao i sam se uspava i jako sam sretna zbog toga 🙏🏻💙
    Malo je promjenio ritam po noci, to se sve nekako samo od sebe mijenja i tesko mi je utjecati na to, imao je san u komadu od 5,6 sati a sada ako imamo hranjenje oko 18h on vec u 19h zaspi jer bas tesko da moze ostati budan i onda se probudi oko 22 i ja tek tada idem spavati, nastavi on nakon hranjenja ali sve su to kratki snovi po 3 h, a mama umorna 😂😂 ali okej, necemo se zaliti, napreduje i svaki dan je veci i samo se smije i guguče i nema ljepše od toga 🥹🥰

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• sparkle212

Prijavi adminu

Nada, korni, PBTAB hvala na podrsci, evo danas na viziti zeleni proljev, dr kaze vjerojatno nesto infektivno ali s obzirom da malena ima jako dobar apetit i stalno jede i lijepo dobiva na tezini da nije zabrinuta i da dalje pratimo stanje.
    .
    PBTAB svaka cast na takvom uspavljivanju 😃 divno ih je gledati kako rastu i mijenjaju se 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Sparkle nadam se da će proći što prije, držite se!Nama su se grčevi opet smanjili, ali zato moja princeza neće da spava preko dana, toliko se bori da ne zaspe da je to strašno 🥲Jako puno slini i danas sam vidjela donje jedinice kao da izbijaju, dvije bijele točkice... Bit će da stvarno zubići kreću 🥹🥹Ona još ne hvata baš predmete rukicom, mislila sam da hoće do sad, jel hvataju vaše? Ove od 2 ipo mj na dalje... 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.