Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    23. Listopad 2024. 16:07

Sad vidim I ostale... preslatki svi.. vi koje nemate plave oči, kad su djeca počela mijenjati boju okica? Moja još ima plave, ali imam i ja.. Pa kažu nisam mjerodavna🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    23. Listopad 2024. 16:07

I da.. kako da znam da nema problema sa sluhom,  reagira na buku ali npr ako joj zvoncam na desnu/lijevu stranu ne okreće se za zvukom... je l još rano?

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 16:35

Leeloo101

Sad vidim I ostale… preslatki svi.. vi koje nemate plave oči, kad su djeca počela mijenjati boju okica? Moja još ima plave, ali imam i ja.. Pa kažu nisam mjerodavna🤣

E tako i moja, ima neke tamnoplave a ja ful plave, tata je cijeli crn sa smeđim očima. Imam neki osjećaj da će joj posmeđiti, iako svi navijamo da ima moje plave 😆 Čini mi se da joj malo tamne...

Što se tiče okretanja, na trbuhu je rano još da se okreće na stranu, to će ti tamo s 3 ipo, 4 mj, tako je barem moja. Iako su sva djeca različita... A kad je na leđima, moja je dosta rano pratila ... Čini mi se s 2 , 2 ipo mj...

• Monny
    23. Listopad 2024. 17:16

Premedena su dječica 🤗Mojoj su s dva mjeseca počele tamniti oči, sad su zelenkaste.. nisu ni bile pravo plave, već mutne 😅
    Drage mame, ja ću poludjeti od ovih pola satnih dremki koje počinju sa pola satnim uspavljivanjem praćenim dernjavom 🤦🤦
    Ne pomaže ni vidra, ni bijeli šum, ni nosanje, dere se do crvenila i kad napokon uzme dudu zaspe na točno pola sata. Pratim da je budna max sat i pol, jer tad već trlja okice i zijeva. Ja sam jučer bila na treningu i tati je u šetnji spavala preko sat vremena, a mamu očito voli zezati 😂

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 17:29

Mislim da nam je to spavanje svima rak-rana, nemam savjet osim solidarnost jer mi je isto, pratim budne prozore, uspavljujem, nunam, u kolicima, na rukama, na krevetić, dižem, spuštam, palim White noise, nosim medu koji ima u sebi white noise 😆, nekad uspije i odspava lijepo 2 sata, a nekad ništa. Evo danas svi spavanci Max pola sata, koma. Ali mislim da je plinovi muče 🫢

Leeloo101
    23. Listopad 2024. 17:41

ElisaDay.

Leeloo101

Sad vidim I ostale… preslatki svi.. vi koje nemate plave oči, kad su djeca počela mijenjati boju okica? Moja još ima plave, ali imam i ja.. Pa kažu nisam mjerodavna🤣

E tako i moja, ima neke tamnoplave a ja ful plave, tata je cijeli crn sa smeđim očima. Imam neki osjećaj da će joj posmeđiti, iako svi navijamo da ima moje plave 😆 Čini mi se da joj malo tamne…

Što se tiče okretanja, na trbuhu je rano još da se okreće na stranu, to će ti tamo s 3 ipo, 4 mj, tako je barem moja. Iako su sva djeca različita… A kad je na leđima, moja je dosta rano pratila … Čini mi se s 2 , 2 ipo mj…

Ok.. ona je taman sad 2.5mj.. znači uskoro bi trebala.. oči su joj kristalno plave, ja bi da ostanu takve...
    A što se tiče spavanja.. ona ili sat vremena ili 15 min.. kad vidim da se budi nakon 15min čupala bi si kosu.. posebno ako taman legnem kraj nje da i ja odmorim😆

Johicaa
    23. Listopad 2024. 18:03

Leeloo101

Ja imam smeđe muž zelene a njegove su nek mix tih boja. Smeđe/zelene oči ima i moja sestra, na suncu su zelene u tamnom prostoru neka smeđa. Vidjet cemo hoce li se jos izmijeniti.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

pistacija13
    23. Listopad 2024. 20:35

Bas ste zgodni decki i cure 🥰🥰🥰
    Ja ne znam radim li si medveđu uslugu, ali on meni zadnjih mjesec dana spavance odrađuje iskljucivo u kolicima 🙄 noc spava u kreveticu. Ali preko dana samo kolica, s tim da ima 4 spavanca. 2 odradi u setnji jer imamo 2 setnje na dan, a 2 ovako dok ga vozim malo po kuci dok ne zaspe. Kad zaspe ne moram vise vozit. I to "uspavljivanje" traje max 10 minuta, a nekad ni 3 minute. Jako mi je prakticno. Ali svjesna sam da nece predugo jos moci u kosaru 🙈 sta ce onda bit, muko moja

pistacija13
    23. Listopad 2024. 20:36

Zaboravila napisati za oci - ja sam smedja, muz plava. Malac je zasad isto plav, cak mi se sve svjetlije cine pa mislim da ce i ostat plave

purple13
    23. Listopad 2024. 20:46

Leeloo101

I da.. kako da znam da nema problema sa sluhom, reagira na buku ali npr ako joj zvoncam na desnu/lijevu stranu ne okreće se za zvukom… je l još rano?

Mislim da je rano, a i u bolnici im provjere sluh! Pretpostavljam da su to napravili i tvojoj curi. 🥰
    Za oci i mene zanima jer muz ima smedje, ja zelene, a bebač plave 🤣🤭

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI