Pozdrav svima 👋🏻
Točno razumijem osjećaj kad želiš vrištati i glavobolja od umora, mi smo tu fazu imali prvih mj dana i trajala je 30 dana i to je bilo za ubit se 😔🤯
Šaljem vam zagrljaje i nadam se da će faze loših noćnih spavanja brzo proći 🙏🏻 ❤️
Ja sam prestala čitati o skokovima i regresijama sna, a pogotovo o pomicanju sata. Radim svakog dana istu stvar i za sada funkcionira, uspjela sam napraviti rutinu koja odgovara meni i Nikola je zadovoljan naravno 🙂
Što se tiče pomicanja sata ja uopce ne razmisljam o tome i ponašat cu se kao da toga nema i biti opuštena pa ćemo vidjeti sto ce biti, mozda nista mozda svasta 🤷🏻♀️
——Ja sam u zadnjih par dana isprobavala samouspavljivanje za dnevna spavanja, jer kod uspavljivanja na rukama bi plakao i vrištao a to je bilo baš traumatično sto za mene a i za njega, a pošto mi se za noc sam uspava ne vidim problem da to radi i preko dana, pa mozda nekome pomogne; naime, u tih 1,5 do 2h sto bude budan jako ga umaram, okrećem po krevetu, vježbam nogice, rukice, ostavljam ga na trbuhu, pa vratim na leđa da odmori, pa ponovno na trbuh i tako sigurno 1h ako ne i duže, pokušavam da bude aktivan a ne da mu čitam ili pjevam jer time se ja umaram a ne on 🤣🤣🤣🤣
I kad vidim da trlja okice, nahranim ga, i vec mi na boci krene spavati, podrigne i samo ga spustim u krevetić, tu on trpa rukice u usta i priča sam sa sobom, a ja sam pored njega dok ne zaspi i jos 10 min dok ne učvrsne san i onda odem. Za sada nam ide i ne plače a to mi je najbitnije u cijeloj priči 🙂
Mi smo danas išli na provjeru kilaže jer smo na promatranju pošto dosta dobiva a za njegovu dob to nije bas zdravo. Imamo 9kg, dobio je 900g u mj dana sto je dobro obzirom da je dobivao po 1,5kg. I dalje moramo paziti i povecavati razmak u hranjenju.
Šaljem puse svima 🥰

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hello curke! Kod nas već par dana noći odlične. Sinoć čak pre rano zaspao, prije 21h, probudio se tek u 3h i nastavak jutros do 08h skoro. A inače kasnije zaspe oko 22:00/22:30h, onda papanje oko 4-5h i nastavi odmah do 8h. Ja sam mu bas zahvalna na ovim noćima 😂 jer sam stvarno naspavana i odmorna, ali već znam sad kad sam se pohvalila da slijedi kaos🥲🙈
nama je slj tjedan kontrola za bubreg iiii sistematski dan nakon. 😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
P.S. bebiceee su vam svima med medeni 🩵🩷

baby boy
I pitanjce jedno, onaj nastavak u jaju za novorođenče, kad se to može maknuti? nekako mi je bas stisnut u tome

baby boy
I pitanjce jedno, onaj nastavak u jaju za novorođenče, kad se to može maknuti? nekako mi je bas stisnut u tome
Na našoj piše kad je beba veća od 60cm

Na našoj piše kad je beba veća od 60cm
Također
Ja sam skužila da ga tiska jer mu se pojas auta urezivao u nožice i plakao je. Izmjerila sam ga i skužila da ima 61 i to ga je tiskalo tj tijelo mu je bilo previsoko. Kak smo maknuli, sve super

Dobro jutro nikome 🥴🥴🥴
Sigurna sam da smo sluzbeno u 💥regresiji sna 💥 sutra je 3 ipol mjeseca. Budjenje na svaka.ali.svaka. dva sata ili manje. Ne zeli jesti po danu i to sve nadoknadjuje po noci. Roknut cu se 😵💫 danas cu ga svim silama pokusati sto vise hraniti preko dana. Đizsss
.
Došla sam samo to ispucati iz sebe haha hvala doviđenja 😂😂😂

Dobro jutro nikome 🥴🥴🥴
Sigurna sam da smo sluzbeno u 💥regresiji sna 💥 sutra je 3 ipol mjeseca. Budjenje na svaka.ali.svaka. dva sata ili manje. Ne zeli jesti po danu i to sve nadoknadjuje po noci. Roknut cu se 😵💫 danas cu ga svim silama pokusati sto vise hraniti preko dana. Đizsss
.
Došla sam samo to ispucati iz sebe haha hvala doviđenja 😂😂😂
I mi smo, taman sam htjela napisati da je noćas bilo užas, budila se svaka 2 sata i tražila cicu, znači kaos, mislim da je pošteno krenula regresija 🫡😴

Moguće da i kod nas kreće lagano.. do sad bi odspavala od 20-5.30, a sad zaspi oko 20, prvo buđenje oko 1, drugo oko 5... s tim da noćas nije zaspala poslije 5. Nego tek prije 10 min a cijela sretna i vesela guguce

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Moguće da i kod nas kreće lagano.. do sad bi odspavala od 20-5.30, a sad zaspi oko 20, prvo buđenje oko 1, drugo oko 5… s tim da noćas nije zaspala poslije 5. Nego tek prije 10 mina cijela sretna i vesela guguce
To je super, što spava od 20h do 1h, ne bi rekla da je to regresija jer uistinu je rijetkost da bebe toliko spavaju u komadu, a ovo od 20h do 5,30 je san snova, to je praktički cijela noć, tako da imaš sreće stvarno 😊
Mala je to beba za očekivati da će spavati toliko u komadu. Ne vjerujem da je njoj regresija jer je rano, nego jednostavno nije više uspavano novorođenče, sad mozak malo više i brže radi, sad će se češće buditi 🙂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji