Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    23. Listopad 2024. 20:49

Moj ima tamne oči na tatu i mislim da ce takve ostati 🤷🏻‍♀️ 
    A što se sluha tiče, leeloo jesu li joj radili provjeru kad si rodila u bolnici? 
    A spavanci, tema o kojoj više ne znam što bih rekla, mi ujutro idemo u šetnju i spava mi max 30 min, popodne doma jedan i dva spavanca ponovno vani u šetnji. Ovaj doma bude od 45min do 1h, a ostali 30,40min. Uspava se za 5 min. Navikla sam na to, drugačije ne ide nažalost. A svjesna sam da ce tih spavanja kako ce bit stariji biti sve manje. Sretna sam što on evo od 20:30 spava i spavat ce do 3, i onda do 8:30. Dokle god mi je noc ovakva, ne mogu od dana traziti da mi samo spava jer stvarno ne zelim scenarij koji se dogodio mojoj sestri gdje joj je mali zamijenio dan i noć u jednom momentu 🤯😩

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni
    23. Listopad 2024. 21:03

Ajme pravi boom lijepih beba ❤️
    Leeloo mislim da nemaš razloga za brigu. Moja je reagirala na kihanje, kašalj, ako bi zalupila vrata i sl zvukove, ali sam s igrackama (dok je bila na trbuhu) mogla zveckat koliko ćeš, i nula bodova, tek je nakon 3.mj počela okretati glavu za zvukom. 
    Njoj su još dosta plave i baš bistre, pa mislim da bi joj mogle ostati takve, ali tko zna ☺️
    Spavanje dnevni spavanci (4 dnevno) po 30 min, jedino mi na rukama znas produziti na 40-45 min, noć je kako koja.. ali barem mirnije spava. 
    Pbtab odlične su vam noći, neka potraju 🍀 
    Laku noć mame 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    24. Listopad 2024. 18:37

U bolnici je sluh bio ok.. možda moja paranoja jer su nedavno u društvu pričali o puznicama i slično...
    Što se spavanaca tiče od 15min do 1h.. nekad kad uhvatim da se budi nakon 15min upalim bijeli šum pa produži.. nekad ne...
    Ona uglavnom navečer zaspe oko 20, i budila se u 5.. sad se budi u 1 pa 5  valjda će se vratiti na staro

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212
    25. Listopad 2024. 10:46

Mi smo jucer bili na sistematskom i cjepljenju. Malena je dobila 700gr i 1cm u duljinu, sto mi je nevjerojatno jer meni se cini da je bas puno narasla 🤣 dobila pike u obje nogice i malo je bilo placa i panike poslijepodne ali stavljali smo frescopad obloge i do noci je proslo, nikakve temperature nije bilo 😊 budila mi se svakih 2-4h sto je okej, podnosljivo je u odnosu na ono svakih sat vremena kako je bilo prosli tjedan😫

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Sreća2012
    25. Listopad 2024. 11:42

Sparkle drago mi je da je sve dobro proslo👏🏼
    Nas to ceka iduci tjedan. 
    Moje dijete se sinoc probudilo u 3ipo, a zaspala je u ponoc… i od 3ipo do 7 ujutro nije zaspala, kasnije bi zaspala na pola sata pa se budila i onda opet. Ne mogu vam opisat koliko se umorno osjecam. 
    Imala je bas lijepu fazu od par dana gdje je prvo spavanje nocno bilo po 5ipo sati i onda bi se probudila, papala i odma zaspala i tako jos jednom do jutra. A ovo sada..
    Znaci ako prvo spavanje bude 3ipo sata odlicno, a svako budenje bude budna mnimlalno sat vrmeena i budi se svakih sat, sat ipo…
    Ne znam koliko ce sad ovo trajat, al ja sam uzasno neispavana, glava me boli od umora

pistacija13
    25. Listopad 2024. 11:50

I ja prijavljujem lošu noć 😔 nemirno spavanje, buđenje na svaka 2 sata... pa prvi spavanac jutros samo 30 minuta 😪 Ne znam sta je. Skok ne bi trebao biti. Mozda samo nesto prolazno, a moguce i da su zubi, regresija sna ili je neka nova vještina na pomolu. Vidjet ćemo kako će se nastaviti. Sve me strah pomicanja sata u subotu 😥
    Suosjećam u umoru ❤️

pistacija13
    25. Listopad 2024. 11:52

E i da, sisanje je isto katastrofa. 7 minuta i to ako se sva preznojim nudeci. Malo vise pojede dok hodam i dojim ga, ali žali Bože

ElisaDay.
    25. Listopad 2024. 11:57

Pridružujem se klubu loše noći, taman se jučer pohvalila da je dva dana za redom spavala od 8 ipo do 4 ujutro, pojela i onda lijepo do 7 ipo, i evo ga noćas, spavanje od 9 do ponoći, pa do 3, i onda od 3 buđenje svakih sat vremena do 7!!!! Znači došlo mi je da vrištim u jastuk!!!! Garant je regresija 😴😴😴

nada23
    25. Listopad 2024. 12:19

Očito je nesto u zraku. 😆 I mi smo imale losu noc. Inače uvijek lijepo spava i posisa kratko u snu... A sinoć se budila i 3 puta, a nije spavala od 3-5:30. 
    Sparkle ,super da je cijepljenje dobro prošlo. Nas to čeka sljedeći tjedan 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• babyboy
    25. Listopad 2024. 13:51

Kod nas za divno čudo noći su ok,jedino što većinom tek oko ponoći zaspe bas za noć,rijetki su dani da već u 22 uspije zaspat i da se ne budi,prvo buđenje je u 4:20 bilo i onda u 7:40 pa smo još do nekih 8:20 uspjeli produžiti ,preko dana kako kad,ima dana kad lijepo spava a ima dana kada su sve neke kratke dremke,doduše muči ga probava,danas je 4.dan da nije kakio,masiramo trbuščić i prdi užasno,nadam se da bude danas uspio. Ja nekako uvijek kažem preko dana kako god da bude ali daj noću da spavamo,čak sam se i na ovo jedno izdajanje noću naviknula,zaspem isto tren kad završim. Sparkle super da je sve dobro prošlo,mi imamo u ponedjeljak sistematski,jučer smo imali uzv kukova to je sve uredno. Uspjela sam ga nositi 2 puta u ergobaby nosiljci i oba puta je zaspao i konačno smo uspjeli bez velikih drama ga danas staviti u jaje i otići do dućana,čak je i zaspao,do sad je svaki put bilo takvo vrištanje da smo na kraju odustali ići zajedno negdje ili bi na kraju ga u kolica pa pješke ako nebi i tu bilo vrištanja. Lijepo je kad sw neki pomak na bolje vidi,odmah se osjećam bolje Nadam se da će umorne mame uspjeti preko dana ulovit koju minutu sna a da će noć opet biti dobra..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI