https://vm.tiktok.com/ZGea3qKfB/
Ja se smijem ovom videu već 10 minuta, pa se nadam da će i neke od vas nasmijati 🤣
Obavili sistematski u cjepljenje. 10,1 kg 76 cm.
Bome imaš šta i nosit 😅
Obavili sistematski u cjepljenje. 10,1 kg 76 cm.
Bome imaš šta i nosit 😅
Bome ju zato i nisam učila na ruke. Noge me bole od njenog vježbanja.
Hahahahaha 😅
Nisam ni ja svoju, pa je isto vjecito po rukama, isijas mi ne gine🤣
Hahahahaha 😅
Nisam ni ja svoju, pa je isto vjecito po rukama, isijas mi ne gine🤣
Ona 10 ja 50kg.
Bome prava curka! Moja ima u 5.mj sistematski, bas me zanima, sad ima oko 12 kg, a proslu noc sam ju satima ljuljama. Danas me leda pocela kocit i zivci. Solo sam sa curama, bake uskoce po danu, al noc sam sama. I starija se probudi otkad smo ovdje oko 5ipo. Veselo🤣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Flekica - drago mi je da ste se već lagano srodili sa lijepom vijesti. Iskreno, ja razumijem tvoj strah oko 2.djeteta jer nakon borbe s neplodnosti bi i ja imala (tj.imam) ista razmišljanja vezano uz 2.dijete. Osjećam kao da je ovo 1 više nego što mi je priroda namijenila pa da ne izazivam sudbinu. Ali mislim da su to sve fixacije nama u glavi i da se i mi moramo riješiti svih naših strahova. Isto tako, drago mi je da ostajes s nama na forumu, bas smo zgodno društvance (hvalite me, usta moja 🤣). Vec me moj muž zeza pa kad nešto raspravljamo oko razvoja malog on pita "a šta kažu tvoje babe na forumu u vezi toga? " (tako nas od milja zove).
Motorički razvoj - ne sjećam se tko je više pisao da se brine, ali ja bih isto pustila da stvari idu svojim tokom. Na kraju krajeva, teško da su naše mame većinu nas vodile po fizijatrima, a evo nas ovdje ok. Nekad nije bilo interneta i hrpe informacija, tablica i slično, a danas je postalo normalno da svi idu kod fizijatra, ne samo djeca rođena s komplikacijama. Mislim da u zelji da im priuštimo najbolje na kraju zabrazdimo i pokušavamo ih sve uklopiti u razne tablice, da svi u isti cas moraju sve, a svako dijete ima neki svoj razvojni put. Neka ranije propricaju, neka ranije prohodaju, neki su ljenjivci. Mislim da im svima trebamo dat par mjeseci gore/dolje vremena da se razvijaju svojim ritmom. Zato sam i napisala da mi je fizioterapeutica s Goljaka rekla da je mali ok i da ni ne mora puzati/sjediti do 9.mjeseca (a Apple je rekla da to znači i cijeli 9.mj života).
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Bome prava curka! Moja ima u 5.mj sistematski, bas me zanima, sad ima oko 12 kg, a proslu noc sam ju satima ljuljama. Danas me leda pocela kocit i zivci. Solo sam sa curama, bake uskoce po danu, al noc sam sama. I starija se probudi otkad smo ovdje oko 5ipo. Veselo🤣.
Znači pomicanje sata ništa. Bitno da su obe bolje i da po danu imaš pomoć. 12kg ajme. Ja sam svoju dobro procijenila sa kilama.
Sortiraj odgovore
Najstariji