Pereca ja imam radikalan savjet 😂 ali mozda drugacije gledam na to, meni bi osobno i bez djeteta tesko palo biti odvojena dulje od muza. A ne bih imala srca otici s bebom, jer njemu puno znaci biti ukljucen kad nije na poslu. Naravno da je tvoja dobrobit i zdravlje na prvom mjestu, sretna mama je sretna beba, ali razmisli o ovome:
Mami platite apartman ili hotel na tjedan-dva dana (znaci NE kod vas doma 😂), preko dana da ti pomogne da odmoris, a navecer nek ona seta po naselju (ne znam gdje zivite?), uziva u hotelu, sta god, a neka muz i dalje provodi vrijeme s bebom (idealno pomaknite spavanje za pola h, sigurno mozete navuci).
Eto samo jedan malo drugaciji prijedlog :)
Joj meni bi ponekad dobro doslo da ga ne vidim i ne čujem par dana
Hahahahahahhahaha bas🤣
Thinkpurple prepoznala sam te na postu u grupi Kombinovano hranjenje. Nadam se da će savjeti pomoc✌️
Nas je naviknut na tatu,tata je od pocetka ukljucen i uglavnom su popodnevne setnje rezervirane za tatu dom ja obavljam sto tisuca stvari koje ne stignem preko dana
Naravno da meni brze i lakse pojede/zaspe i sve,ali ne odustajemo od toga da dio tata preuzme.
A i jedno hranjenje nocu je tatino.
Ako je bas drama,ja uskocim.
Stariji malac je opsjednut s tatom,to je pocelo tamo negdje s dvije godine.
Dok su tako maleni su vise vezani za nas mame,ali kasnije to dode na svoje
Bitno da tata ima volju i zelju,nece to ostat neprepoznato❤️
Pereca ja imam radikalan savjet 😂 ali mozda drugacije gledam na to, meni bi osobno i bez djeteta tesko palo biti odvojena dulje od muza. A ne bih imala srca otici s bebom, jer njemu puno znaci biti ukljucen kad nije na poslu. Naravno da je tvoja dobrobit i …
Petrica92 ideja i poenta je dobra 👍medjutim moja mama je tu jako nefleksibilna i ne bi pristala jer smo u Njemackoj. Bolje da sebi uplatim hotel 😂 iskreno ja mu govorom ajmo 2 nedelje na odmor uzmemo kucu na jezeri ili na nekoj planini i uzivamo a opet smo oboje tu, moze i raditi od tamo djelimicno, ali njemu se to ne svidja, kao sta cemo na odmoru ako ce sve biti isto kao kuci. Nekako se on promjenio od kad je cerka tu, nju voli i obozava a mene izgleda ne ,😂 ja se salim, al iskreno nemam sad snage da se i s njim natezem, trudim se naci resenje, ali ne moze samo jedna strana da pokusava. Njemu je ok i ne vidi i nema razumjevanja kako je meni. Zato sam rekla odoh ja kod mame 🤷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Thinkpurple,nisam u zivotu suzu pustila za razdobljem kad mi je stariji sin bio beba,a bome je i dobrih godinu dana zivio na slatkom kiflicu
Doslovno smo s nama na put nosili juhu od bundeve(avionom) jer je samo to jeo
Danas,5 godina,jede sve.njega je vrtic preporodio
Tako da,slobodno kukaj
Ne fali mi ama bas nista iz bebeceg doba
Ja se u biti ne žalim na nju. Znala sam da će biti divljakuša. I neka je. Meni fali da ujutro na miru popijem kavu i kratki predah u danu da se malo resetiram.
I ja sam počela po danu prat kosu. Stavljam tu piskavicu i onda mi ju se ne da držat na glavi 5sati. Natrackam dok je budna perem dok spava. Kamera mi je povezana s mob pa je mogu držat na oku.
I fali mi nekakva rutina, tipa spava 2x u danu i to je to znam se organizirat. A ovako jedan dan spava 2x jedan 3. Ajd znaj kako se organizirat. Nikako eto kako
Bili smo brzinski kod pedijatrice. Sinoć nakon kupanja brišem ju, brišem pupak vidim dlaka. Aj trepavica, obrva nešto moje, njegovo, njeno. Idem maknit ne ide. Otpor. Nije crveno, nije upaljenoA pošto sam ja kraljica čačkanja po stvarima kojima ne bi treba čačkat očistila, obrisala i aj zvat ću pedijatricu. Išćupala dlaku, bez korjena i čudi se žena. Imate mačku, pasa? Ne. Namazala betrionom i eto nas kući.
Pošto je danas 19stupnjeva, nema sunca ali je vruće njoj sam samo preko bodija obukla tanju jaknu i pitam sestru kako da je obućem na ovakvo vrime? Točno tako kako je obućena.
Sa trudnoćom i porodom pravopis i gramatiku sam stavila na čekanje i ne trudim se ispravljat
Pereca ja imam radikalan savjet 😂 ali mozda drugacije gledam na to, meni bi osobno i bez djeteta tesko palo biti odvojena dulje od muza. A ne bih imala srca otici s bebom, jer njemu puno znaci biti ukljucen kad nije na poslu. Naravno da je tvoja dobrobit i …Petrica92ideja i poenta je dobra 👍medjutim moja mama je tu jako nefleksibilna i ne bi pristala jer smo u Njemackoj. Bolje da sebi uplatim hotel 😂 iskreno ja mu govorom ajmo 2 nedelje na odmor uzmemo kucu na jezeri ili na nekoj planini i uzivamo a opet smo oboje tu, moze i raditi od tamo djelimicno, ali njemu se to ne svidja, kao sta cemo na odmoru ako ce sve biti isto kao kuci. Nekako se on promjenio od kad je cerka tu, nju voli i obozava a mene izgleda ne ,😂 ja se salim, al iskreno nemam sad snage da se i s njim natezem, trudim se naci resenje, ali ne moze samo jedna strana da pokusava. Njemu je ok i ne vidi i nema razumjevanja kako je meni. Zato sam rekla odoh ja kod mame 🤷
Za vikend kad je kući pokupi se i izađi. Kad znaš da je sita, naspavana i sve ostalo. Samo izađi makar do trgovine. Ja sam to napravila. Isto je bilo ja se samo žalim, on radi i tako bla bla. Pokupila torbu i kroz vrata. Pa se fino gospon tušira s njom u ljuljački, večera isto, spremia je za spavanje nahrania stavia spavat. Pa da malo vidi kako je to meni svaki dan kad se ne moš popiškit i pokakit na miru. Kad jedes ko robot bez da uopće doživiš hranu. S svima nam je tako i to je dio koji oni ugl ne kuže
Joj i ja tu piskavicu stavim i onda perem kosu pol dana nakon 😂
Jel se vama osusilo tjeme od nje? Meni se poklopilo da bas kak sam ju pocela koristiti da mi se ljuska tjeme i to uvijek 2 dana nakon pranja.
Da, zato ju i ne želim držati predugo. Tjeme osušeno a kosa masna. A meni smrdi fuj
Prijavljujem uspavljivanje od sat ipo vremena, a da ne pričam da joj je ww očito sat ipo, jer nakon toliko krene kenkanje, ali ne ona zaspe 4 sata nakon. Ne znam jeli ovo regresija ili šta, znam samo da ću popizdit 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji