Zubici, dvi donje jedinice, u razmaku od dva dana izbila.
Nervozna je bila možda par dana prije, ali ona je inače nervozno dijete🤣
Ali po noci se nije budila. Niti je manje jela
Thinkpurple tebi je regresija otpocetka 😅
Možda te zaobiđe, bar se nadam.
Što se tiče sjedenja, mislim da bi do 9 mjeseci trebali savladat. Mi nismo ni blizu toga. Doduše pokušava ali ne ide. Malo sam se opustila, pa se ne zabrinjavam još. Valjda stručnjaci znaju bolje od mene😅
Stigli mi nalazi. Katastrofa. Feritin mi je 13, a tsh <0.01 🤦 začudo kolesterol mi je super, a mislila sam da će bit užas radi kamenaca. Jedino mi je vitamin d dobar 😂
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple - evo mi jučer bili na kontroli fizijatra na Goljaku. On mog bebača računa po korigiranoj dobi, znaci oko 7 mj (mrvicu manje). Pogledao ga je, a mali koji inače nema mira ko za vraga nikako da se okrene na trbuh (neće, doma je na trbuhu za 10s). Ugl, on je s njim zadovoljan. Rekao je da je bitno da zna na obje strane s ledja na trbuh i obrnuto, vidio kako vojnički puže i u puzanju mijenja smjer i hvata stvari iznad podloge. Pokazala sam mu i video kako se digne na koljena i ruke pa se ljulja napred-nazad. To je rekao da je čak i napredno za dob. Ugl, kaze da se vidimo za 3 mj, a da je dotad cilj da normalno propuže i posjedne se. Mislim da je tvoja beba motorički naprednija od moje tako da mislim da nemaš razloga za zabrinutost.
Robin - 4 zuba, gornje i donje jedinice + izbijaju gornje dvojke
Takica - mi smo još u next to me jer mi se isto ne da u drugu sobu dodavati dudu i smirivati ga. Ali okreće se ko lud i svako malo vidim da je prebacio ili noge ili pola sebe kod mene na krevet. Pa me usred noci krene gurat nogama jer mu smetam 😂. Mislim da ćemo ovaj vikend upogoniti kinderbet pa ga staviti isto tako na mjesto ovoga.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Cvit stariju smo uspavljivali voznjom u autu, a mala sad bas nije fan voznje. Ako je odmorna bude gledala nekih 5 min i onda krece izbijanje i cupanje pojaseva i slicno. Doskacem tome da pripremim stvari koje nisu igracke a mogu joj dati, tipa futrola od naocala, kutija od cd-a, privjesak za kljuceve, pa cak i strugalica za led 🫣Ak joj je vrijeme spavanja vecinom ce sr radje derat nego zaspat. Evo imali smo za vikend situaciju di se toliko derala da smo morali stat na zaustavnoj traci na autocesti da ju izvadim i stavim na cicu jer jr bez zraka ostajala i tako mi je zaspala pa smo pricekali 15ak min da mozemo ju ooet stavit u jaje i ic dalje. Voznja od pola sata znaci, imali smo jos 15ak min do doma. Nemam rjesenje… isto se pitam kak cemo ikad igdje doc a da je duza voznja od 15,20 min.
Kod nas su one straga sve tri, a ja na suvozacevom..vrlo mi je tesko zabaviti ih onda, a i ne znam koju bi prije 😂
Uzeli smo neke igracke na stipaljku gore pa zakacim da im visi da se igraju ali nema sanse. Jos nismo ni krenuli kako neko jaje kliknemo na bazu, gotovo, vristanje starta.
I to u 8/10 sve tri u isti glas.
Drzimo se fakat kratkih relacija al htjeli bi jednom moc i nekamo otic 😄
Ally citam na rate, rijetko se odlucim nesto napisati jer ste vec sve prosle, ili zaboravim sta sam htjela, ili neka krene vristati..
Ma.. tko god da se nasao u mojoj situaciji ishendlao bi, ne smatram se nis posebno sposobnijom 😄 srecom imamo pomoc pa si priustim svako toliko izaci na sat vremena (kava, frizura, nokti, ducan, nebitno)..to me resetira.
A one su stvarno dobre, i S je dobrica, mala sramezljivka i smjehek, samo eto u nekim stvarima zahtjevnija 😄 sreca ove dvije nisu toliko zahtjevne, mada evo sad sam ih uspavala sve tri, S je zaspala u roku keks, a njih dvije su vristale u isti glas iz petnih zila dobrih 40min..jedva sam ih sama umirila. Al naucis neke trikove, sta koja voli, pjevusim, znam hrpu djecjih pjesmica, glupiram se s njima, ma svasta 😄
Onda iz vriske prijedju u smijeh, udobrovolje se, pa dam jednoj nesto da prebira po rukama dok nunam drugu i tako nekako ide.
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Cvit znaci svaka cast na svemu! Ja ne znam kako bi 🙈 i ja sam te stalkala neki dan na instacu, jer mi je iskocio story od najnaj ili tako nekoga di su ti curke klopale u hranilicama, pa si mi ti prosla glavom i idem pogledat profil kad ono stvarno ti 😁🙈
Bok! 🙋♀️
Hahah, ma da, probale smo famozni omlet s bananom iz knjige BZS, i bas je fino bilo 😂 pa sam morala staviti
Gust mi ih je gledat kako grabe rucicama, S je najuspjesnija i daleko najvise voli jesti, dok su ove dvije jako oprezne i iako ce probat sve, nesto prodje bolje, a nesto ne.
Skuzila sam pristojan broj nepoznatih imena na storiju 😂
Sigurno medju njima i tvoje 😄
.
S je inace dvojajcana, M i E su jednojajcane, ako nekog zanima da si stavi u kontekst ovo sta pisem..
Fascinantna mi je njihova interakcija..ove dvije se uvijek nadju, i vjesaju jedna po drugoj, imaju neku svoju komunikaciju i super im je.
S je znala platiti dok su ove dvije same se posjedale i propuzavale a ona samo lezala, jer bi uvijek dosle njoj, krale joj dudu, igracku, pocupale ju za uho i sl..
Od jucer kako je frajerica takodjer pocela samostalno posjedanje i propuzavanje, bome ne da se vise dirati 😂
9/2021 AIH ❌️
Cvit jedno glupo pitanje, jesu M I E ko jednojajcane iste iste (drugima)? Mozda ce se moc u skoli zamijenit🫢🫢
I muz ih nekad zamijeni 😂😂😂
Meni su skroz razlicite, ali da. Drugi ih jako tesko razlikuju
9/2021 AIH ❌️
Cvit znaci svaka cast na svemu! Ja ne znam kako bi 🙈 i ja sam te stalkala neki dan na instacu, jer mi je iskocio story od najnaj ili tako nekoga di su ti curke klopale u hranilicama, pa si mi ti prosla glavom i idem pogledat profil kad ono stvarno ti 😁🙈
Bok! 🙋♀️
Hahah, ma da, probale smo famozni omlet s bananom iz knjige BZS, i bas je fino bilo 😂 pa sam morala staviti
Gust mi ih je gledat kako grabe rucicama, S je najuspjesnija i daleko najvise voli jesti, dok su ove dvije jako oprezne i iako ce probat sve, nesto prodje bolje, a nesto ne.
Skuzila sam pristojan broj nepoznatih imena na storiju 😂
Sigurno medju njima i tvoje 😄
.
S je inace dvojajcana, M i E su jednojajcane, ako nekog zanima da si stavi u kontekst ovo sta pisem..
Fascinantna mi je njihova interakcija..ove dvije se uvijek nadju, i vjesaju jedna po drugoj, imaju neku svoju komunikaciju i super im je.
S je znala platiti dok su ove dvije same se posjedale i propuzavale a ona samo lezala, jer bi uvijek dosle njoj, krale joj dudu, igracku, pocupale ju za uho i sl..
Od jucer kako je frajerica takodjer pocela samostalno posjedanje i propuzavanje, bome ne da se vise dirati 😂
Bravo za S!
Mia welcome to the club. Meni doduse TSH 120, zeljezo 8 i vitamin d mizernih 34 😂 sad mi je bar jasno zasto sam uz svoje objektivno nezahtjevno dijete strgana
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Buhaca tocno to. 😏 pucam itekako al uvijek kad mislim kak nemogu vise izguram jos. Valjda to tako mora biti. A i mi zene smo cudo sta sve prozivimo. Ja mislim da niti jedno musko to nebi moglo.
Ne bi sigurno muško moglo tako. Moj stvarno meni sve živo pomaže ali tek 2 mjeseca mi uskače sa noćnim smjenama da i ja ulovim nešto sna pa je postao baš nabrijan i reaktivan. Onda ga gledam i mislim si: kompa moj, da ja tako skačem na svaki klinac kao ti jer nisam naspavana ili me oni slamaju, ne bi nas više bilo, svi bi već letjeli kroz prozor.
Koliko sam zahvalna što mi tako noću pomaže, toliko mi dođe da opet ja sve preuzmem, samo da ne slušam koliko je umoran.
Ono, no shit Sherlock?
2019.🦄
2023.🦁
Sortiraj odgovore
Najstariji