Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    28. Veljača 2024. 09:55

Moj muz se snerva nakon 15 min uspavljivanja, a ja se sjećam kad je to znalo trajat 4 sata! Bez pretjerivanja, kad je imala neka 2.5 mjeseca, sreća nije dugo trajalo😅
    Ajme ne znam šta se tiče tog razmaka, nekako mi nije privlačna ideja o još jednoj bebi tako skoro.

Iako svi tvrde da je lakše tako, ali ja se uopće dvoumim oko drugog djeteta🤣
    Možda kad sve zaboravim, dođe me volja, tamo za jednu 5 godina🤣🤣🤣

• Unname13
    28. Veljača 2024. 09:59

Thinkpurple probaj ovako https://www.facebook.com/share/v/yJ9EzWfL7bwrdsUU/
    Valjda se može otvoriti link😅

Mia2023
    28. Veljača 2024. 10:03

Unname13 ahahhahaha 🤣 Nije loša ideja 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Unname13
    28. Veljača 2024. 10:25

Mia2023

Unname13 ahahhahaha 🤣 Nije loša ideja 😂

Bar jedan dan🤣🤣

Ally007
    28. Veljača 2024. 10:41

Cvit - ajme, bas te dugo nije bilo. Sve što pišeš zvuči super, ali meni i dalje ne ide u glavu kako uspiješ hendlati svo troje, a nisi hobotnica 😯. Sreća je što su 2/3 relativno mirni, koliko sam uspjela shvatiti, a samo S je više hands-on pristup.
    Takica - super da ste doma! A za ženu u bolnici - neki zbilja ne bi trebali imati djece. Ja imam griznju savjest kad mu 10 min pustim tv, a ne mogu zamisliti da ne obreacam pažnju na bolesno dijete.
    Majja - sve što su ti cure rekle + mislim da moraš smanjiti očekivanja. Zaboravi tablice koliko sati na dan mora spavati dijete od 3 mjeseci. Moj nikad nije spavao više od 3h preko dana, i to u dobre dane. Onih 5-6h je SF bio. Znaci 4 spavanca od po 30-45 min i s tim smo bili zadovoljni. Mislim da bi ti za početak cilj trebao biti da odspava 40 min u komadu. Nama white noise nije palio I imala sam problem s teškim uspavljivanjem i buđenjem pri spuštanju u krevet. Spašavala nas je duda+u to vrijeme sam mu s YouTubea puštala neki smooth jazz mix, to bi palilo. Predlažem da obavezno izbacis držanje za rukice i sl tijekom spavanja, jer se dijete na to navikne i neće ti spavati ako toga nema. Drugo, kad ga uspavas, ako treba odmori s njim, ali nemoj biti rob toga. Ok, znas da spava cca 20 min u komadu, izadji iz sobe i napravi nešto za sebe tih 20 min i onda se vrati. Nek mu tamo svira muzika, da bar neki podražaj koji je imao kad je zaspao ima i kad se probudi. Ono sve što je Takica rekla. I malo po malo. Ta faza je teška. Nama je trebalo više od 2 mj da donekle spavanje dovedemo u red i istreniram ga se ne budi kad ga spustim. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Robin_Daggers
    28. Veljača 2024. 11:08

Thinkpurple, D je inace super spavac i samouspavljac. Kad se najede, ukljucim medvjedica njezinog i ona sama zaspi u kreveticu. Do te mjere da je problem kad smo negdje jer ne zna zaspati na meni pa bude nervozna. Ali onda uskoci tata pa on ospava. 
    Njezina regresija je bila cca svaku drugu noc se probudi za flasicu, pojede i onda ostane budna, ne spoji san. I bude budna po 2,3 sata i onda zaspi.
    E, mozda ste to vec pricali, ali kako stojite sa zubicima? Koliko ih je, jel ste osjetili probijanje?

• Buhaca
    28. Veljača 2024. 11:10

Zubi komada 0, na vidiku ništa.

• Buhaca
    28. Veljača 2024. 11:14

Ja sam morala čitavu podlogu raširiti. 150x190 i opet joj je malo. Imam oko 30cm s jedene strane i tu idu puzle a i prolaz manji od pola metra. I evo je ispred kauca i stigla do ljulje. Jutros sam na sve 4 izašla iz sobe da me ne vidi jer onda podivlja. Nakon 5min idem je provjerit dama se okrenila u drugom smjeru o priča sa životinjaža na zidu. 

Takica
    28. Veljača 2024. 11:19

Robin bila sa bebom u bolnici zbog Influenze. A imali za cimerku majku koja je totalno nezainteresovana prvo pomoci svom djetetu da pobijedi strah a onda i osoblju Klinike 🤷‍♀️
    Sta bi bilo da je kao ja morala 6h drzati nogicu u kojoj je igla jer je moja K primala kontinuirano Aminofilin 🤷‍♀️😒
    Nadam se da brzo prodje i RSV kod vas. Bas ga ima dosta. 
    Hvala zene nai lijepim rijecima🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    28. Veljača 2024. 11:22

Zubi jos nista.. ja najvise kukam kako nemamo niti jedan 😂😂😂

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.