Katy_kaya dobrodosla! uzbudljivo je putovanje pred tobom 🥳 nadamo se da trudnoca ide kako treba 🤞🏻
ja imam Nuna Mixx Next i prezadovoljna sam, ogromna kosara, ogromni kotaci, ma super kolica.
jedina mana - teska su i dosta velika, pa ovisi kakav imate gepek i imate li i kakav lift.
mi necemo kupovati kisobran uopce, ova su nam super! sklapaju se sa sportskim sjedalom i tako ih stavljamo u gepek, doslovce u 5 sekundi, i jos na klik skinemo kotace pa zauzimaju MALO manje mjesta 🙈 frendice imaju nuna triv next i normalno setaju po maksimiru i s njima, makar imaju manje kotace
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Podizanje na koljena on unazad tj dana se dize na koljena i ljulja naprijed natrag, kad ima ispred ulovit se za nesto onda izgleda kao nekastirani stenac koji naskakuje sve sto stigne 🙈 iz toga se zna posjest, s boka ne jos. isto tako ne moze iz tog polozaja putati, nego se spusti na trbuh i siba ko lud (doduse rekla bih simetricno?)
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
I mi imamo svjetlece avent, to mi je spas, nobelova onom ko ih je izmislio 🙈
Puzanje vec preko mjesec dana smo na vojnickom asimetricnom puzanju koje se sad povremeno pretvori u ranjenog tuljana. Pocela je unazad par dana se dizat na koljena na sve cetiri i ljulja se al cim digne ruku da kao zakoraci padne na trbuh i onda udri vojnicki. Jako je brza tako. Cijeli stan obide. Pocela se u neki sjed postavljat, digne se na koljena i penje i onda sjedne al ak krene dalje na bok je ok, a ak zaboravi onda padne na leda.
Ranjeni tuljan hahhaha
Puzanje vec preko mjesec dana smo na vojnickom asimetricnom puzanju koje se sad povremeno pretvori u ranjenog tuljana. Pocela je unazad par dana se dizat na koljena na sve cetiri i ljulja se al cim digne ruku da kao zakoraci padne na trbuh i onda udri vojnicki. Jako je brza tako. Cijeli stan obide. Pocela se u neki sjed postavljat, digne se na koljena i penje i onda sjedne al ak krene dalje na bok je ok, a ak zaboravi onda padne na leda.
Kak ti izgleda to asimetricno - jel poteze kao samo s jednom rukom naprijed? I jeste li isli to ispravljati ili je sama sve skuzila..? Dobro, tvoja je sad i na koljenima bas.. moja nije jos ali bas se tak nekak vuce za sada kao nahero 😅
Dalya i Thinkpurple, unatrag nekoliko stranica ima o vojničkim pitanju komentar što sam pisala pa malo pogledajte, možda.će vam koristiti😘
2019.🦄
2023.🦁
Kak ti izgleda to asimetricno - jel poteze kao samo s jednom rukom naprijed? I jeste li isli to ispravljati ili je sama sve skuzila..? Dobro, tvoja je sad i na koljenima bas.. moja nije jos ali bas se tak nekak vuce za sada kao nahero 😅
Dalya i Thinkpurple, unatrag nekoliko stranica ima o vojničkim pitanju komentar što sam pisala pa malo pogledajte, možda.će vam koristiti😘
Hvala ti! 🤗 nisam stigla citati unazad bas… malo nesto pohvatala ovako iz prica ali defnitivno potrazim ako si pisala 👍🏻👏🏻
Katy,ja imam bugaboo fox2 cini mi se,sad je vec izasao i fox5,ali su minimalne razlike
Kolica su divna,veliki kotaci,kosara super,krovic koji se spusta do kraja pa je beba zaklonjena od sunca,vjetra i svega,velika kosara ispod,lako upravljiva
Opet bih ih kupila.I evo,vec drugo dijete voze i oba jako lijepo spavaju unutra
Katy ja imam joolz, al da kupujem uzela bi recaro nez tocno naziv, koliko sam skuzila razlikuju se po konstrukciji i kotacima; odusevila su me. Pa skicni.
Moja se isto na sve 4 ljulja i onda zna tako dic koljena i na bok se nakosit ka da bi sjela. Tako da se nekako nadam da ce se brzo posjest, spasit cu se. Ovako ju svugdje staaalno nosam, na igralistu hodamo za sekom, a bas je teska. A seka voli pijesak, ovako ih obje uvalim unutra i mir😂.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Katy mi imamo Nuna Demi Grow i malo je reci da smo prezadovoljni. Uslov je samo vece auto i dovoljno mjesta u hodniku (ako zivite u stanu). Isla su i na planinu i po gradu, nerijetko ih drndamo i niz stepenice kad mi je mrsko duzim putem. Kosara moze preseliti covjeka, dodaci za sunce, vreca uz sportski dio, kozne navlake na ruckama, blatobrani na tockovima, anatomski dusek u kosari. I opet bi ih kupili 🤗
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Katy_kaya ja imam Mast twin x (blizanci) ali da sam imala jedno dijete opet bih uzela Mast. Imam i jaja cybex cloud z koja s adapterima idu na njih i ona se mogu u ležeći položaj staviti tako da košare nisam uzimala. Kotače možeš birati kakve hoćeš i ja sam uzela kvalitetnije (veće). Znači cijela kolica mi stanu u gepek od ford focusa bez skidanja kotača. Kišobran kolica ne planiram uzimat jer su ova super lagana za vožnju,čvrsta i manipuliranje. Isprobana u svim kbc-ima u Zagrebu a i na vanjskim površinama oko Zagreba. Živimo na selu pa su kotači i cijela konstrukcija bili jako bitan faktor.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sortiraj odgovore
Najstariji