Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    24. Veljača 2024. 20:35

Bok zene! Ako me se tko sjeca od prije, bila sam aktivnija, a ako ne pozdrav opet 😂 citam vas svako malo, al nikako se javiti! Vidim da pricate o vojnickom pa sam htjela podijeliti nase iskustvo jer je malac bas dugo puzao iskljucivo vojnicki (malo mi je falilo da idemo fizijatru 😂). Sa 5 mjeseci je krenulo to vojnicko i bome evo do nedavno, sad ima 8 🙈 dizao se on na sve 4 i isao naprijed nazad i posjeo se cak, znao se tu i tamo pomaknut koji “puz” i na sve 4 ali to je prolazilo uz negodovanje i brzo bi se samo bacio na trbuh, a onda sam ga jedan dan silom prilika u peleni spustila na podlogu prije kupanja da uzmem pelenu koju sam zaboravila kad on hop na sve 4 i puze ko veliki 😂 tako da mislim da mu je odigralo ulogu to sto je bio prakticki gol i imao neku vecu slobodu i feeling, ja sam to tako protumacila, mozda je mozda nije, ali vi koje se borite s time probajte 😁 
    .
    Thinkpurple i Lightblue vama sam samo htjela reci da vam skidam kapu i divim se koliko se borite unatoc svemu sto ste prosle! Thinkpurple ova tvoja prica od cijelog poroda na dalje mi je izuzetno sokantna i bas mi je jakojako zao sto si kroz sve to morala proci, al vjerujem da ce ti svanuti sunce vrlo brzo i da ce sve krenuti na bolje. Znam da si rekla kako si na zapadnom dijelu grada pa mi svako toliko kad vidim neku mamu prode kroz glavu jesi mozda ti 😂
    Ostale curke/zene sve ste zene, majke, kraljice i koliko god svi “razumjeli” samo mi mame znamo kako je! 
    .
    Ako uspijem, ukljucivati cu se i dalje, ja sam ovako malo po prirodi zaboravna, a nakon trudnoce i poroda pogotovo, pa mi je malo teze ispratiti i zapamtiti sve sto tipkate pogotovo kada se skupi vise stranica 😂 

Lightblue
    24. Veljača 2024. 20:41

Duda imaju i ne planiram im uzimat i još oko toga se zamarat. Bez uvrede. Malo ju koriste za uspavljivanje možda 5 min i to mi se ne čini strašno a bome kad su kod dr na svakakvim pretragama moram ih nekako umirit.
    Propuzavanje imamo mi još do toga. Sad smo na okretanju s leđa na trbuh i trbuh leđa i polako se na boku dižemo kao polusjedeći položaj. Prate korigiranu dob a to će uskoro biti 6 mj. Na Goljaku ne forsiraju nešto više nego samo da se jača trup i da to okretanje bude što fluentnije.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• proljetnica1
    24. Veljača 2024. 20:51

E da, zaboravila iskomentirati. Priča o puknutoj maternici na vise mjesta ne drži vodu, ostala bi bez maternice da se to dogodilo. Druga stvar “zarastanje šavova” 6 mjeseci-ne drži vodu, u roku 2 tjedna šavovi zarastaju. Treća stvar kiretaža na navodno puknutu maternicu također ne drži vodu, kiretom se ne smije ni blizu ako je maternica bila puknuta….tako da, netko traži alibi i ulogu žrtve

• AM13
    24. Veljača 2024. 20:59

proljetnica1

E da, zaboravila iskomentirati. Priča o puknutoj maternici na vise mjesta ne drži vodu, ostala bi bez maternice da se to dogodilo. Druga stvar “zarastanje šavova” 6 mjeseci-ne drži vodu, u roku 2 tjedna šavovi zarastaju. Treća stvar kiretaža na navodno puknutu maternicu također ne drži vodu, kiretom se ne smije ni blizu ako je maternica bila puknuta….tako da, netko traži alibi i ulogu žrtve

Koliko dugo nisam bila aktivna, toliko sad ne mogu ne napisati nista. Ti nisi normalna i svoje frustracije, komplekse ili stagod to bilo idi lijeciti negdje drugo. Trolala ili ne, ovo prelazi sve granice normale i bas je jadno, sramotno i zlobno. Kakva si ti to osoba? Uzas.

Ally007
    25. Veljača 2024. 08:00

proljetnica1

Eto, žao mi je što sam se prije par str trudila ista napisati jer, da si ovo ranije napisala, znala bih da imaš F dijagnozu (inače psihijatrijske, ako slučajno ne znaš), a sa luđacima se ne raspravlja. Samo mi nije jasno kako nekome može biti toliko dosadno u životu da voajerski čita forum i onda se*e. Ti možda ne tražiš ulogu žrtve, ali to jesi, jer si sama zarobljena u svojoj glavi. Mi se iz foruma lako izlogiramo i zaboravimo na tebe, a ti od svojeg jada i zlobe ne možeš pobjeći. I još jedno pitanje - koliko dugo prakticiras kao doktor specijalist ginekologije i opstetricije? Ovdje zasad imamo specijalista anestezije, infektologije, 1 specijalizanta (zaboravila sam struku), magistra farmacije i fizioterapeuta. Al lijepo je za čuti da imamo i ginekologa, pa da nam možeš dati savjete ako bismo zatrebale. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    25. Veljača 2024. 10:03

Ja sam uvijek izbjegavala odgovarati ista jer nisam htjela dati na vaznosti tome sta proljetnica pise. Ali bas mi se zgadilo to sve, taj nacin napadanja zene koja prolazi kroz najgore trenutke i koja treba potporu, a ne konstantne napade. Jos je stavila i javno svoj IG profil. Eto nemam rijeci. Mislim da je najbolje ne odgovarati vise. Thinkpurple ti znas da si mama lavica i nemoj da te to dira.
    Ally onko :).

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• AM13
    25. Veljača 2024. 10:11

Thinkpurple e da znas da cu bas pratit sad, ako te vidim i javit! 😁 ja ne izgledam isto nista bolje od toga, i skoro uvijek je uz kolica s nama i mali sivi shih tzu 🥰
    Cordisoo di joj pise IG profil? Tocno me zanima kako izgleda tako losa osoba! 

• AM13
    25. Veljača 2024. 10:12

AM13

Thinkpurple e da znas da cu bas pratit sad, ako te vidim i javit! 😁 ja ne izgledam isto nista bolje od toga, i skoro uvijek je uz kolica s nama i mali sivi shih tzu 🥰
    Cordisoo di joj pise IG profil? Tocno me zanima kako izgleda tako losa osoba!

Glupa sam, sad sam skuzila da si mislila na Thinkpurple i njen IG profil 😂 pripisat cemo to budenjima u 5 ujutro. Usput, ima li tko kakav savjet kako to rijesiti? 😂

• cordis00
    25. Veljača 2024. 10:34

Uh nama nocas najgora noc u zadnje 2ipo godine, to sve govori. Mala se budila svakih 45-60 min. I bila budna satima. Istina obje su prehladene; mala temp i nosic, al bilo je i gorih viroza. Nez jesu zubi, oteceno je doli od 4 zuba, al nista nije izbilo. 😩
    I starija se probudila 2ipo pa u 3 i trazila dudu al je odma zaspala. Al to plus viroza, jutros u 7ipo zvala mene; dosa muz, istukla ga i potirala, dosla ja, bacila mi punu veliku staklenu bocicu u glavu, bas me zabolilo😩. Poslije se skulirala. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Unname13
    25. Veljača 2024. 10:43

Što se tiče ranih buđenja ne znam, moja nije ranoranioc, najranije nam je 8 i 30. Ali sam primijetila bez obzira kad zaspe bilo to 20 ili 22 h ustati će se oko 8 i 30. Tako da ne pokusavajte kasnije spavanje 😅
    Cordiso što se tiče zubi, mi kad smo bili na kontroli ped je rekla nije to za izbit, a ono sutradan izbila oba. Tako da lako moguće da su zubici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.