Joj ljubomorna sam na vase jedace i jaje. Ko zna kad cemo mi moc jaje (kod starije). Kod male nisam pametna sta cu s alergenima, neki kazu bolje cim prije tipa kikirki, neki kazu kasnije kad postoji mogucnost preosjetljivosti. Pa ti sad budi pametan tu.
Thinkpurple, a kako je opcenito stanje osim toga, jel sta ide na bolje? Joj valjda ce i tebi cijela ta tortura zavrsiti uskoro. Nadam se do godine dana. I triba ti cijela obitelj otvorit neki fond i uplatit ti neki welness(ti solo kad prestanes dojiti) makar na 3,4 dana.
Kako se pedijatar i alergolog izjasnjavaju ? Mada ni to nije mjerilo, i oni su ponekad u sukobu misljenja 🫣
Ili ako se usudjujes probati neki alergen u maaaaloj kolicini pa pratiti.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja sam ljubomorna na sve vaše konkretne recepte. Mi smo i dalje na kasicama, ne znam ni sama dokle. Uopće ne znam kako bi i jeo muffine.
Spavanje - i kod nas kaos otkad sam ovdje napisala da dobro spava 😔. Znaci buđenje na svakih sat vremena za guranje dude - obično samo stenje, nocas je bas plakao. Jede opet oko 1,pa onda oko 6,ali iza toga više ne želi spavati (iako dižem roletu u 7 i vidim da je umoran i da su mu oči crvene). Ne razumijem koji mu je vrag. Mrtva sam, nakon nekog vremena mi se po noći tijelo bori da ne zaspe jer znam da ću se za 30 min opet buditi.
Vježbanje - ne mogu se više sjetiti tko je predložio yogu With Adrienne (miracle?), ali hvala mu. Ja unatoč svom umoru već 2 dana tijekom njegovog 1. jutarnjeg spavanja odradim trening i baš se dobro osjećam, konačno kao da nešto svjesno radim za sebe. Uzela sam onih "30 days of yoga" program. Radila sam yogu i prije pa nisam skroz početnik, ali bas vidim da sam zakrzljala.
Thinkpurple - opet kiretaza?? Pa dokle više?! Kao što je netko rekao - dobar spa tretman kad sve ovo prodje, po mogućnosti čim prije.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Pozdrav od još jedne mame koja vas prati i čita već dugo. Svim mamama kapa dole, thinkpurple tebi naklon do poda zbog svega sta se desilo i desava se. Moja zvjerica ima 6mj i 12dana. Upravo je zaspala probudila se oko 6.50, ako je sretan dan onda odspava do 7.30. Ja se probudim ranije da mogu kavu popit na miru 10min ako ima sreće. Nisam neispavana jer mi ne treba puno spavanja ali sam umorna do beskraja, podočnjaci mi imaju vlasnike, suvlasnike, podstanare i skvotere. Ona je živa i vesela beba, zajebant mali. Izbacili smo jedan spavanac jer je haračila po noći i budila se prije 5. Meni je danas žnj dan, umor, oni dani u mjesecu, vrijeme sve skupa. Nas smo 2 ugl same čitav dan pa je zeznuto sve ugurat i rasporedit u danu. I igru i hranjenje i spavanje i ručak. Sa dohranom smo tek krenuli pojede 2,3 žlilice kašice.
Pozdrav od još jedne mame koja vas prati i čita već dugo. Svim mamama kapa dole, thinkpurple tebi naklon do poda zbog svega sta se desilo i desava se. Moja zvjerica ima 6mj i 12dana. Upravo je zaspala probudila se oko 6.50, ako je sretan dan onda odspava do 7.30. Ja se probudim ranije da mogu kavu popit na miru 10min ako ima sreće. Nisam neispavana jer mi ne treba puno spavanja ali sam umorna do beskraja, podočnjaci mi imaju vlasnike, suvlasnike, podstanare i skvotere. Ona je živa i vesela beba, zajebant mali. Izbacili smo jedan spavanac jer je haračila po noći i budila se prije 5. Meni je danas žnj dan, umor, oni dani u mjesecu, vrijeme sve skupa. Nas smo 2 ugl same čitav dan pa je zeznuto sve ugurat i rasporedit u danu. I igru i hranjenje i spavanje i ručak. Sa dohranom smo tek krenuli pojede 2,3 žlilice kašice.
Dobro nam doslaaaa 🫶
Super da se sve vise cura javlja iz prikrajka, tema nam je bas raspisana 😊
Koju dremku ste izbacili cetvrtu ili trecu ? Kakav vam je raspored u toku dana ? Otprilike vec znamo kako cija beba (ne) spava pa da upoznamo i vase rutine 🤗
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure, hvala na dobrodoslici! Neizmjerno pomaze citati druga iskustva.😀
Spavanje I kod nas su zadnje noci užas, budi se svakih pol sata do sat, a i kad spava ona je nemirna, lamata nogama, njurga. Nije pun mjesec. Nadam se da je to 6-mjesecna regresija i da prođe cim prije jer spavanje je kaos zadnja 3 mjeseca.
Nadam se da ce se spavanje popravit jer za 3 mjeseca se vracam na posao.
Dohrana Nama danas prvi dan dohrane, odabir pao na mrkvicu. Htjeli smo komade ali kako se blizi taj tren sve mislim budemo kasicu. Inace moja je sitna, 67.5 cm i 6.5 kg. Iskljucivo dojenje dosad, ali s puno muke. Tako da me dohrana bas veseli.
Joga Odlicna ideja za jogu. Meni ce cilj biti 3 puta tjedno ako uspijem jer moja se ne odvaja od mene. Ranije sam redovito vjezbala, ali nista otkad je curka tu.
Thinkpurple Bas mi je zao sto nikako ulovit neko mirno razdoblje. Svaka cast gospođici! Moja se jos ni ne okrece, samo s leđa na bok. Prvi put se okrenula leđa trbuh i obratno nekad sa 3 mjeseca i odtad do danas to jos napravila mozda dva tri puta.
Buhaca Dobrodosla! 🎉
4ti spavanac izbacen. Jucer je spavala 2x po oko 1.5 sat u 21h je bila u krevetu i divljala do nekih 22.30. Dosta kasno uvecer zaspe, u biti ima isti bioritam kao u trbuhu. Noćnog hranjenja nema odavno. Ima 9kg tako da joj ne fali. Na aptamilu smo Ono šta nas zeza bar mene je sta se ne okreće s trbuha na leđa bez obzira koliko je forsiram. Inaće smo 2x mj na vježbicama ima distono hipertoni sindrom.
4ti spavanac izbacen. Jucer je spavala 2x po oko 1.5 sat u 21h je bila u krevetu i divljala do nekih 22.30. Dosta kasno uvecer zaspe, u biti ima isti bioritam kao u trbuhu. Noćnog hranjenja nema odavno. Ima 9kg tako da joj ne fali. Na aptamilu smo Ono šta nas zeza bar mene je sta se ne okreće s trbuha na leđa bez obzira koliko je forsiram. Inaće smo 2x mj na vježbicama ima distono hipertoni sindrom.
Super da nema nocnog hranjenja i da bar mozete nocu spavati. Kod nas je bas to hranjenje citaj navika problem. U fazi sam gdje razmisljam da potpuno odviknem od flasice. Uskoro ce joj 7 mj a ni kilaze ne fali, fino je popunjena sa svojim 7,5kg. Tako da s te strane gledajuci nije joj potrebno vise od 1 flasice.
Ally ti si pisala da bi jtjela odvici preko noci, jesi li probala i u kojoj ste fazi ? Mene slomi po 3-4x hranjenje i def moram prekinuti pa makar urlala par noci. To dodje i kao prekid dojenja zar ne ? I da neko uskace umjesto mame par noci dok se odvikne ili ? Evo ako neko ima iskustva sa ukidanjem flasice neka pise, bila bih izuzetno zahvalna 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Mi smo jako brzo ukinili noćno. Sad nam treba dudobran i dudodavac. I počela je plakat u snu dok ne zaspe čvrsto. Pa ju ili dragam ili moram digniti i malo nositi pa vratiti.
Belinda09 mi imamo točno 7 mjeseci, mislila sam da se mlijecni proizvodi ne daju do 9og mjeseca, ali ne prati mi se striktno smjernice, koji jogurt si dala?
Što se tiče okretanja s trbuha na leđa, ni moja to ne radi, zapravo ne znam jeli slučajno ili, ali voli biti na trbuhu.
Počela se kretati, doduše unazad.
Zna podignuti i guzicu i ruke ali nikako naprijed, ni po vojnicki.
Malo stabilnije sjedi, još uvijek radi trbusnjake, nikako da s boka proba, također nije uspila staviti stopalo u usta, pokusava, ali ne ide 😅
A znam da im je to bitno za posjedanje
Što se tiče nocnog hranjenja, mi spavamo cijelu noć od njenog 4og mjeseca, sama je izbacila
Na zadnjoj kontroli sa 6 mjeseci imali smo 73 cm i 8 kg tako da joj ne fali, iako je duga pa se ni ne vide kg na njoj.
Vidim da ste na vjezbama imate kakvi prijedlog da je potaknen na okretanje s trbuha na leđa?
Sortiraj odgovore
Najstariji