Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    09. Veljača 2024. 11:07

Mi smo nakon par dobrih noći opet imali katastrofu. Zaspao u 20, u 22 je vec bio budan, al ajd tu je dosta brzo zaspao. U ponoć ponovo, tu je već tražio za jest (i stvarno jeo), opet buđenje u 2 i tu nikako zaspat, sve smo isprobali, na kraju ga stavili u naš krevet iako ne spava nikad s nama. To je još gore bilo jer je tražio moje ruke za igru. Bio je budan skoro 2h. Onda se opet probudio u 6:50, jeo i zaspao do 7:45. Danas je nervozan za poludit jer je neispavan. 
    Ja ništa nisam spavala od tih buđenja non stop, oči me peku 🤦
    Thinkpurple ja sam kivi dala sirov u onoj gricki za voće, a kuhan u zobenoj kaši.
    Stolica kako vaši kakaju sad kad jedu našu hranu? Moj ima baš tvrdu stolicu i količinski manje kaki nego prije, prije bi bila puna pelena. Vodu pije, mogla bi probat pojačat jedino. Ne znam kako mu olakšat, baš ga čuješ kako tiska. Prije bi se samo osjetio miris, ne bi ni skužila da je nešto obavio.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Tonkica1509
    09. Veljača 2024. 11:21

Mi smo imali možda dva-tri puta kao malo govance, ali nije se mučio. I dalje su većinom zrnate/tekuće/vodenastije stolice, ne znam kako definirati 😅 ali on još puno doji, baš puno. Koliko god pojede, još i pocica ko manijak 🤷
    Probaj pojačati mlijeko ili ponuditi više vode, da mu se malo olakša probava

Mia2023
    09. Veljača 2024. 11:31

nymeria0208

Mi smo imali možda dva-tri puta kao malo govance, ali nije se mučio. I dalje su većinom zrnate/tekuće/vodenastije stolice, ne znam kako definirati 😅 ali on još puno doji, baš puno. Koliko god pojede, još i pocica ko manijak 🤷
    Probaj pojačati mlijeko ili ponuditi više vode, da mu se malo olakša probava

E on ima ta mala govanca unazad 3-4 dana 🤣 a isto doji nakon tog obroka jer stvarno ne pojede puno. Baš sam vagnula jučer prije/poslije zdjelicu i pojeo je 40g. To su još sve male količine 🤷

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    09. Veljača 2024. 12:24

Ja sam pauziraoa uvodenje, dala batar i jednom tikvicu. Bolesna je, nema smisla. Opet je sva puna slajma, tesko dise, izgleda opet bronhitis. Bas nas je ovaj rsv ujebao da prostite. Izgleda da ce nam se svaka viroza spustat. Opet to mucenje po disanju i zeli spavar, al ne moze. Nos pun koliko god da rjesavali. I sve naravno u lezecem otekne iako je povussna pa kaslje i tesko dise. Nosala ju do 1 ovu noc. Dusa mi spava😩.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Karamela22
    09. Veljača 2024. 12:36

Cordiso bas mi je zao. Nadam se da će brzo proći.❤️
    Kakica- od kad jede kasice kakica je svakakva. Batat ga je definitivno zatvorio i mučio se s kakicom. Napinjao se jako i bila je tvrda. Kaki jednom do dva puta na dan. A prije je jednom u svaka dva dana… 
    Još mu ne vazem kasice ali to je isto sve bas malo i obavezno još mlijeko nakon toga ide. 

• Unname13
    09. Veljača 2024. 12:54

Cordiso kumin mali je od 4 mj skupio rsv
    Svaka promjena vremena ih poremeti.
    Preosjetljiv je, pomoglo mu je magareće mlijeko i neki prirodni aparati, jedna žena tu kod nas ih radi. Ja sam za slatkr kraste uzela neki sprej, u roku tri dana prošle.
    I danas ona od pedijatrice jer je fibra (plus vodene kozice) opet rsv
    Rekli su joj strpljenja do 3ce godine🙄.

• Petrica_92
    09. Veljača 2024. 15:55

Nama je stolica ugl svaki dan, nekad preskoci ali rijetko. Konzistencija je jos uvijek ok, nije pretvrda. 
    Drugi zubic u izbijanju, nadam se da smo nakon njega malo mirni 😅 
    Jucer nam je bila prijateljica, dva dana su razlike. Konacno se pocinju percipirati i jako mi je to slatko 😍 jedva cekam dane da se pocnu igrati skupa.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Unname13
    09. Veljača 2024. 16:10

Moja često ima stolicu, otpocetka dohrane.
    Ja nekako kombiniram što zatvara i otvara.
    Suhe šljive i proso i batat je baš otvaraju.
    Uglavnom za ručak je meso/riba (samo oslić za sad) i povrće/zitarice, a doručak isto žitarice tipa heljda, zobena ili griz s voćem i često dodam kap maslinovog, pa stvarno nemamo problema s tim.

• cordis00
    09. Veljača 2024. 16:53

Na ventolinu je, a ionako imamo u uto sistematski pa ce ju dr pogledat. A rekli su nam u bolnici da ju bas jako pazimo jer je sad osjetljiva- jos se recimo neutropenija nije skroz oporavila, al je dosta bolje. Al ne mos pod stakleno zvono. I muz radi uostalom.
    Magarece mlijeko jedna mama je bas na odjelu pitala za svoju bebu i rekla je dr da ona ne preporucuje nista takvoga tako malim bebama. Tako da nisam pametna. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Unname13
    09. Veljača 2024. 17:15

Cordiso njen doduše ima 11 mjeseci sad
    Prije tri mjeseca je počela s magarecim.
    Znam samo da treba strpljenja.
    Naravno da se ne može pod stakleno zvono, sretno 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.