Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    07. Prosinac 2023. 12:15

Bambi nadam se da se osip povukao do sad i da je korona uskoro iza vas i bez posljedica 💪🏼🫶
    Think drz’ se, nema nam druge 🫶
    Ally muke po spavanju su ti vec poznate 🤣 
    Cordisoo zao mi je da se brines oko male ali vjerujem da je to sve do sredine. Majcin instikt (svaka majka puse i na hladno) te ne vara, ako si zadovoljna napretkom i vidis da joj ne manjka koncentracije kod kuce, nema se sta brinut. Uzmi svoju paznju kao paznju odraslog covjeka kada si sama kuci i nesto citas/radis i kada si u drustvu i gdje svako svoje prica. Jos na to sve su se desile dvije velike stvari u njenom zivotu. Nisu djeca roboti i sta tete od njih ocekuju da ce tu sjedit i slusat u klupama kao da su na faxu, ma hajde bgt. Jedna super igra za konecntraciju su memory kartice, gdje nalazi dvije iste. Krenuti od 4 kartice i dva motiva a onda postepeno povecavati broj kartica. 
    Dajes sve od sebe i najbolja si mama svojim curkama 💕

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    07. Prosinac 2023. 21:05

Znači mi danas bili na adventu u gradu. Muzika na sve strane, masa ljudi, on spava, ništa mu ne smeta. Psi laju oko njega, ništaaa. A doma muha proleti i on se probudi. Ne razumijem 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    08. Prosinac 2023. 09:04

Hvala svima❤️.
    Thinkpurple ja sam pricala s tetama da ju pogleda strucni tim vrtica, kazu da nema jos potrebe za tim, da misle da je stvar prilagodbe i da je vec pokazala neki napredak kako rade u vrticu na tome, imat cu sastanak za jedno mjesec dana s tetama pa vidjeti gdje smo s tom paznjom. Rekle su da kuci vjezbamo igre za koncentraciju i da drzimo paznju do 10 min, al mi se i inace igramo i citamo i nema problema s paznjom doma tako da u biti ne radimo kuci nista drugacije. Ipak sam otisla samo ja na razgovor s djecjim psihijatrom privatno i rekao je da je to sve normalno i da je najbitnije da je kuci dobro, jer je problem ako dijete stalno ima neki problem, da je uzrok vjer dolazak seke i polazak u vrtic sta ona jos obraduje iako ide to sve na bolje, ali da je u vrticu vjer previse djece na 1 tetu, a navikla je kod kuce 1 na 1 pa da se mora prilagodit. Samo je bitno kasnije da ona uvijek bude broj 1 jer je starije dijete, znaci pitas cure jesu gladne, pitas prvo stariju pa onda mladu. I to je to sta je rekao, isto da kuci ne trebamo nista drugacije nego sta radimo.
    Ja se trudim odvojit s njom pec kolac il nesto, samo da smo solo. Iako i budemo kad mala spava tako da eto.
    A citala sam da i inace djeca prozivljavaju svasta tokom dana i mogu bit super vani, al kuci, a pogotovo s majkom, im je “sigurna zona” gdje ispustaju sve svoje frustracije s kojima se ne mogu nositi. Tako da vjerojatno i tvoja doma luduje gdje se osjeca sigurno. Nadam se da ce vam se tantrumi smanjiti, nisam pametna sta bi ti isto rekla, tvoja je opet starija i svjesnija i mozda ju i vise to pogada nego moju.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    08. Prosinac 2023. 09:05

Predugacak komentar….

Moja je imala prvih mjesec dana tantrume i ljutila se na mene mozda 2 mjeseca, nije mi htjela prici, kad god je seka plakala raspad sistema. Al smo pricali s njom i ja sam se trudila opet povezati i kuci je stvarno super sa sekom i sa mnom iako naravno nekad kad uzmem mladu odma i onda pocne “ja bi mami”. Tako da mi se nekako i ti tantrumi cine ok kao ispusni ventil, bolje nego da drze emocije u sebi, a proc ce s vremenom….ja sam se brinula za svoju da ju je duboko to sve povrijedilo il ne znam sta i da ce razvit pravi add il nesto. Evo stvarno se nadam da ce proc sve to s vremenom. Mi kao majke dajemo i 150% sebe, a nekako uvijek se bojimo da nije dovoljno. Mislim da neke stvari i mi moramo prihvatit pa ce bit lakse.

Ja sam stvarno htjela jedno za drugim, imam sestru blizanku i nikad nisam osjecala rivalstvo kad sam bila veca, a mozda se i ne sjecam kako je kad smo bile skroz male. Al bit ce (valjda) lakse s vremenom. Bar na taj nacin😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    08. Prosinac 2023. 09:07

Mia2023

Znači mi danas bili na adventu u gradu. Muzika na sve strane, masa ljudi, on spava, ništa mu ne smeta. Psi laju oko njega, ništaaa. A doma muha proleti i on se probudi. Ne razumijem 🤣

Tako je i moja, suljamo se po sobi ka budale, opet imam strahove pokrit se s jorganom da ne susne. Tako smo i sa starijom, preporodili se kad je otisla u svoju sobu. 
    Mislim da im vani pase hladan zrak, a ususkani su i drndanje kolica😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    08. Prosinac 2023. 14:18

Cordiso ma neka si ti provjerila, barem ćeš biti mirnija. Vjerujem da je to radi seke, treba njima vremena da to prihvate. Prvo dok skuže da seka ostaje, a bije tu privremeno 🤣
    .
    Pribor za papanje što ste vi nabavile? Jel su ok tanjurići, zdjelice, žličice i to iz dm-a, njihova Babylove marka? Gledam baš da nabavim to ovaj mjesec jer sutra punimo 4mj pa stedinom 1. Mj krećemo s kašicama. Nešto će mu bit i božićni poklon 🤣 već ima previše igračaka.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Petrica_92
    08. Prosinac 2023. 17:53

Mia2023 Ja bas danas narucila s amazona, iz ovog shopa: https://www.amazon.de/stores/PandaEar/page/F28EFED0-EE3E-46DE-A675-BA2C2C4495C3?ref_=ast_bln
    Recenzije su mi se cinile ok, i cijene su stvarno razumne. Trebalo bi stici krajem 12. mj pa javim dojmove!

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Neith0708
    08. Prosinac 2023. 20:29

Toliko mjeseci čitanja ovog foruma i tek sam danas napravila account.  I sad sve gledam razmišljam šta reći, da li išta reći, ne znam kako se ubaciti..
    A toliko postova ima da mi trebali vremena za sve prodirati da vidim koje ste teme sve obradile 😂
    Vidim da je zadnje pribor za jelo - šta mislite o onom Twistshake i šta preferirate. Mi smo jučer navršile 4 mjeseca, ali planiram čekati njenih 6 mj da počnemo sa dohranom.. iako ni sama nisam pametna bi šta bi ni kako bi 🫣🤦

• cordis00
    09. Prosinac 2023. 09:48

Ja sam s prvom narucila hrpu twistshakea, na kraju mislim da mi vecina nije ni trebala. Uzela sam radi podloska koji se lijepi za stol da ne iskrene tanjuric, a to nije nikad ni radila.
    Poslije sam kupovala u ikei i to i danas koristimo.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

bambi27zg
    09. Prosinac 2023. 13:40

Evo da ae javim da smo (relativno) zivi - M je covid pogodio i glasnice tako da smo zavrsili kod pedijatra na pikici i dobili lijekove za inhalaciju. On je ovako ok, osim da je mazniji 🫶🏼 
    Ja sam krepana od svega, kasljem i dalje ko konj, sad sredujem stan od svega kroz ova 2 tjedna (5 masina vesa me ceka 🤯), stitnjaca nije ok, ali je ok i opet kontrola za 6 tjedana - za sad bez lijekova do daljnjeg(ikakvih, nije da sam zapravo ista uzimala za nji). 
    Nisam bas stigla sve poloviti osim ove dohrane sad na kraju - nismo jos krenuli zbog svega, sljedeci vikend mu je 5 mjeseci pa cemo onda obzirom da je pedijatrica rekla da moze, od posuda sam ulovila neku 70% akciju na twistshakeu pa sam uzela taj jedan komplet sa svime i svacime koji me izasao oko 45€ (3 razlicite zdjelice, podlozak, 2 raz case/boce za piti, podbradnik, zlicice, pribor, one vrecice z kasice - ugl znam da pola toga necu trebati, ali mo je bilo povoljnije nego da narucim posudice i poslozak 😄). 
    E da, i za AD je poceo nesto piti bebimil, ali samo dok pogodimo mjesec i zvijezde da ae posloze i ako promijenim sisac s kojim sam muckala u cisti 🙄 

Kroz vikend nam je baka tu pa se nadam stan posloziti, sebe malo odmoriti i procitati forum u miru 🙈 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.