Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    11. Prosinac 2023. 22:25

Thinkpurple sretan rodendan curki! ❤️ nadam se da je uzivala i da ste se svi skupa lijepo druzili unatoc umoru.
    Citala sam da regresija traje od 2-6 tj, rijetko 8 tj, mozda ste taman pri kraju, drzim fige!

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Jelušićkaa
    12. Prosinac 2023. 08:21

Pahuljka

Jelušićkaa

Cure samo da vas pitam ova regresija jel to znaci da su pokvarena noćna spavanja ili dnevna
    Ili oboje?

Sve sto je nekad bilo dobro, vise nije 😂 (bar kod nas, ogradjujem se). Ali se vecinom pokvari oboje, no ima sretnika gdje prodje uz minimalna odstupanja od rutine. Sta se kod vas promijenilo ?

Oboje 😭
    Preko dana rutina i spavanje samo tako. Navece spavala 10 sati uz 2 jedenja. Tako već 3 i po mjeseca sve do prekjucer kad odjednom se sve okrenu....
    Znaci dobro jutro tugo... 

Pahuljka
    12. Prosinac 2023. 09:12

Jelušićkaa

Pahuljka

Jelušićkaa

Cure samo da vas pitam ova regresija jel to znaci da su pokvarena noćna spavanja ili dnevna
    Ili oboje?

Sve sto je nekad bilo dobro, vise nije 😂 (bar kod nas, ogradjujem se). Ali se vecinom pokvari oboje, no ima sretnika gdje prodje uz minimalna odstupanja od rutine. Sta se kod vas promijenilo ?

Oboje 😭
    Preko dana rutina i spavanje samo tako. Navece spavala 10 sati uz 2 jedenja. Tako već 3 i po mjeseca sve do prekjucer kad odjednom se sve okrenu….
    Znaci dobro jutro tugo…

Cestitaaaam 🤪 
    Sretna regresija svima koji slavee 🎉🎉
    Nemam sta pametno rec, ni sebi ne mogu pomoci, sve sto mogu reci je da ce proci, i ovo a i sve drugo 🫶

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    12. Prosinac 2023. 15:00

Koje sam sreće, sigurno će nama regresija bit punih 8 tjedana 🤣
    Muž ide 2 tjedna na go, od Božića do Božića. Odbrojavam dane, preumorna sam. Još ovo depresivno vrijeme sve pogoršava. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Petrica_92
    12. Prosinac 2023. 22:26

Nakon punog ww-a u 20:45, shvacam da smo se urekli i da nema pravila. 4 dana istoga, mislis to je to - op, ajmo jednu noc divljati 😅

Jel se vama dogadalo da se dijete okrene na trbuh u snu, rasplace se, i ne mozete ga nikako smiriti osim paljenjem svjetla i potpunim razbudivanjem?
    Bas nam se cesto to dogodi u zadnje vrijeme, iz cista mira iz sna u plac, i onda urlanje na rukama, odbacivanje dude, i na kraju smirivanje i osmijeh kad se upali svjetlo. Ne znam jel to jos jedan od super dodataka koji ide s regresijom, al bas mi bude tesko kad se to desi, uvijek se brinem da nije slucajno nesto zdravstveno sto ja propustam 🤷🏼‍♀️

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• cordis00
    13. Prosinac 2023. 13:01

Evo nas sa sistematskom, s 4 mj ima 9.87 kg u 68 cm. Nije cudo da me leda bole😅.
    Sve super hvala bogu, pitala sam za hripavac, kaze da 1.doza stiti od respiratora, 2.od hospitalizacije tako da smo ok vec s ovom dozom, kad je vec takva situacija, da se za Bozic normalno druzimo s obitelji.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• EvaEva
    13. Prosinac 2023. 14:58

thinkpurple0t

Cordisoo e hvala za info za hripavac, ja nikako da to pitam a sve hocu… i dal da se mi roditelji cijepimo… ?
    I bome 10 kila skoro 🙈🙈 moja je na 7 pa mi leda i ruke otpadaju, mogu misliti kako je tebi. Meni je i ovih 7 sok jer je starija imala 7 sa godinu dana, ova mala vec sad nosi sve njeno od tada.
    Miracle to ti je obiteljski hotel gdje je sve napravljeno za djecu, hrpa igraonica, skakonica, bazeni, igralista, mozes uzet vozila i vozit se okolo, mini svedski stol za njih, ugl nema sta nema, sve prilagodeno njima. I ono sto velika vecina roditelja tamo koristi je sto mozes djecu od novorodenceta do 16 godina ostavit tetama cuvalicama koliko hoces i kad hoces u tim igraonicama po dobi pa.si slobodan. Mi smo bili vec 5 puta i samo 2 puta po pola sata smo ju samu ostavili jer nismo ti tipovi da ak smo tamo da se "rjesimo" djeteta.

Thinkpurple, molim te, kažeš da ti je starija mala sa godinu dana imala 7 kg. Možeš li mi reći nešto više o tome, jeste li našli uzrok slabog odbijanja na težini i sl. 
    Naime, ja imam bebačicu koja slabije dobija pa evo stalno kopam, tražim kako joj pomoći... 

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

bambi27zg
    13. Prosinac 2023. 17:25

Curke moja sucut 🖤

Nocno spavanje i vrisak to je nama zadnje vrijeme, koliko sam citala nocni strahovi/more - nekad uspijemo samo sa sisom, ali vecinom ga grlimo, pricamo, drzimo da se umiri, kad se probudi nas gleda ko da nismo normalni i kao: sto je vama dvoje? A on sve normalno. Super je ako zaspi odmah, ali zna jmati party od 2-3 🙄 

Mi smo s 4,5 mjeseca bilo na 6650 i 65 cm, sad nam je 22.12.vaganje opet. Za vikend krecemo s kasicama, slusala sam bebimilov webinar i super mi je da su napravili salabahter s koliko mjeseci se sto preporucuje 😄 tnx za info za hripavac! 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• cordis00
    13. Prosinac 2023. 20:56

Ja sam se htjela u trudnoci cijepit pa na kraju nisam i sad mi je zao, al sta je tu je. To cjepivo vrijedi svakako 10 god tako da se svi odrasli mogu zarazit i prenijet djetetu. Al se mislim, dok se moj imunitet aktivira, vec ce bit pokrivena s drugom dozom…cekat cemo trecu i nadat se najboljemu.
    Belinda evo iskreno, nisam ju vagala do danas tako da nisam ni znala da je presla 9 kg😅. Je ona bumbasta, al je nekako i duga pa se rasporedilo. Al racunam da ce se usporit dobitak sad tako da bi ju vozila u kosari jos bar mj dana. Pa se malo pokrit s maramom i nosenjem. Stvarno mi je “premala” za sportsko jos. Iako joj je knap kosara, jedva i stane. Starija je isto bila “naprednija”, al nije imala 10 tako rano :/.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

bambi27zg
    13. Prosinac 2023. 21:59

thinkpurple0

Belinda ja sam pomalo pocela koristiti sportski jer u kosari, pogotovo u skafanderu, jedva stane, bas je od do u svim smjerovima. Pa jos ako dekicu prebacim jadna se nemoze pomaknut. Tak da sam pocela sportska, spustim u nulti, i zimska vreca.

Kak je obuces ta sportska i vrecu? 
    Mi smo na aman-taman s kosarom i morat cemo na sportska 😅

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.