Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaPa
    03. Prosinac 2023. 21:21

Ally citam tvoja iskustva sa (samo)uspavljivanjem i zavidim ti. Ja sam počela sa učenjem malog za večernje spavanje da slava sam i dosta nam teško ide. Sat vremena prođe. Stavim ga budnog pred kraj ww nakon sto odradimo rutinu i nakon hranjenja. Bude miran desetak min, cucla dudu ili prste. Nakon toga krene plakati i onda ide milijun puta podizanje, umirivanje i opet vraćanje u kinderbet. Jel tako bilo i kod vas? 
    Zasad sam počela sa sleep trainingom za noćno spavanje, dnevna još uvijek spava na meni ili po novom zaspe u kolicima pred kraj ww ali se obavezno buni prije. 
    Sv. Nikola ja sam naručila neke igračkice, dio sam mu već dala 🤭 

bambi27zg
    03. Prosinac 2023. 21:47

tonkica1509

U Calzedoniji imaju HP papuče? Onda moram po to 😅
    Brz oporavak svima bolesnima. Meni muž bio 10 u komi, negativan na covid, negativan na hripavac, samo viroza i opaki kašalj. Ja sam se malo prehladila, zasad ništa strašno, ali mali gospodin zasad ništa. Nadam se da će tako i ostati.
    Nije dosad bila baš tema, jesu bebači jako vezani za vas? Ovaj frajer je u nekoj fazi da ne smijem ni u drugu prostoriju, odma cendra. Igra se sam, sve pet, ali moram mu biti na vidiku

Ima, ali su fini mini 😩 uzela sam 6-12 mjeseci i morala ih zarezati da mu stane noga (za sminku) - isprobavala sam ih prije Nikolinja 🙈 (te su bile najvece) 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• ružica
    04. Prosinac 2023. 05:30

ThinkPurple, moj ima problema s laringitisom kako kaže pedijatrica, iako moja mama koja je liječnik kaže da to nije laringitis... ja kad  samo cujem kasalj vise ne zivim. To budu napadaji kaslja bez prestanka. Moram ti savjetovati da traziš recept za sirup Panatus, to je jedini sirup
    Koji zaista pomaze. Osim Pulmicorta naravno. Odmah to uzmi nas je spasio.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    04. Prosinac 2023. 05:31

Pitanje, nakon poroda imam puno vise sijedih, doslovno mi kosa n eizdrzi tri tjedna bez bojanja. Uzas. Takoder povecala mi se linija cela, ne znam jeli od nekih hirmonakih problema kojih imam ili moze biit i dodatno od poroda. Zna li tko?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Pahuljka
    04. Prosinac 2023. 09:35

Ne znam koga zanima al mi lakse kad napisem i izjadam se, stoga nek preskoci ko zeli 😂 
    Mi na vrhuncu regresije ocito, budjenje svakih 45 do 60 min. Odjednom ni iz cega samo plac, i onda duda prvi pokusaj, pa se uspije smirit na pola sata, pa opet plac al sad duda ne pali, sad bi cicu, pa onda i tu uberemo jos satic, pa onda opet plac sad bi flasicu jer je vec gladna, a cica joj ide sporo i nedovoljno i bukvalno citavu noc. Pred jutro spojili 3h valjda, doduse ni ne sjecam se kad i koliko je bilo. Ironija je to sto je muz ne moze ni uspavat a ni smirit, i to dodatno otezava situaciju, i samo se produzi agonija. Ja se raspadam, lijevo rame ne osjecam, donjio dio ledja od epidurala nije moj, kao da je tudje, a o snu nemam sta rec. Zombi je jos i dobro poredjenje. Od odlicne noci do katastrofe za tren oka. I to vec traje ukupno 3 sedmice ali ovaj haos 5 noci. Iskreno se nadam da prestaje jer ni masaze ni brufeni vise ne pomazu. Prije mi jedna masaza pomogne za skoro cijeli mjesec, a sad idem jednom sedmicno i kao da ne idem… ili treba pokrenut dupe pa vjezbat ali pobogu kakooo 🫠🫠

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ally007
    04. Prosinac 2023. 09:44

Thinkpurple - moj isto kao i tvoja "puže", ko mala gusjenica je. Noge ili onak savije ispod sebe pa se odgurne, ili se podigne u piramidu pa gura. Onda se tak malo pomakne, pa izvuče ruke ispod sebe i ispocetka. Ne znam kako ga naučiti da pravilno puza. Inace normalno na rukama ima tummy time. I počeo je kad se igramo na mojim koljenima ozbiljno radit trbusnjake i dizat glavu, tj posjedati se. Jucer mi se primio za majcu i sjeo se. To radi iako mi koljena (na koja je on leđima oslonjen) nisu okomito na moj trup. Uopce ne znam smije li to još, a teško ga mogu spriječiti.
    MamaPa - da se ne shvati krivo, to samo uspavljivanje samo donekle pali i to navečer, kad ga spustim u krevet pa on radi krugove po njemu, pljuje dudu (ja je vraćam) i okreće se na trbuh (ja ga vraćam). Onda u nekom momentu odustane od svega i zaspi. A tijekom dana je i dalje itekakva borba za uspavljivanje, naročito popodne. Primijetila sam da ga zadnja 2 tj sve češće ne uspijevam uspavati za onaj zadnji nap oko 17, 17:30. Jednostavno ne ide. Ne znam izbacuje li on to spontano 1 dremku i je li prerano za to.
    Mi smo mu jučer prvi put dali malo zgnjecene mrkvice, doimao se oduševljen, ali bio je gladan. Polako ćemo početi s tom dohranom, cisto par žličica svaki dan da se krene navikavati na okuse i teksturu. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• trudilica55
    04. Prosinac 2023. 10:31

bok mame! trebam jedan savjet ili utjehu. imam bebicu od dva i pol mjeseca. super napreduje, spava po noci. no zadnjih tjedan dana urla iz petih zila na sve, ne pase joj u kolicima urla, dignem ju iz kolica urla. pratim ww i kad treba zaspati obavezno urlanje dok se ne preda. kuoanje je obozavala sada imamo psihicke pripreme pred kupanje jer to zvuci ko da ju koljemo. ponekad imam osjecaj da ja ne znam nju utjesiti. da li je to faza? 

Pereca333
    04. Prosinac 2023. 14:03

trudilica55

bok mame! trebam jedan savjet ili utjehu. imam bebicu od dva i pol mjeseca. super napreduje, spava po noci. no zadnjih tjedan dana urla iz petih zila na sve, ne pase joj u kolicima urla, dignem ju iz kolica urla. pratim ww i kad treba zaspati obavezno urlanje dok se ne preda. kuoanje je obozavala sada imamo psihicke pripreme pred kupanje jer to zvuci ko da ju koljemo. ponekad imam osjecaj da ja ne znam nju utjesiti. da li je to faza?

Da nije treci skok? Mi smo sad kroz to prosli, dve nedelje plakanja, nosanja, bljucanja, odbijanja flasice, gladovanja, u kolica ni da pridje, i svaku vece deranje kao da je na vatru stavljamo. Isto kupanje nije vise islo, samo se otimala. Trajalo je 2 nedelje i evo smirilo se  od prije 4 dana odjednom sve bolje 👍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• trudilica55
    04. Prosinac 2023. 14:20

joj stvarno se nadam da je skok, uzasan osjecaj jer vise ne znam kako da ju smirim a znam da je sita, presvucena, doslovno ju sve smeta. po danu jedva zaspi i jako je nemirna, borbe su to

Pereca333
    04. Prosinac 2023. 14:40

trudilica55

joj stvarno se nadam da je skok, uzasan osjecaj jer vise ne znam kako da ju smirim a znam da je sita, presvucena, doslovno ju sve smeta. po danu jedva zaspi i jako je nemirna, borbe su to

Tacno znam kako ti je, ja sam bila ocajna, mislila sam da ce zauvijek biti takva nezadovoljna 🫣 vjerovatno je skok i procice brzo, kod moje cerkice doslovno preko noci opet sve ok. Kad znas da je skok i da joj nista ne fali, lakse se podnosi i prodje. Drzi se 👍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.