Pahuljka ja sam čula za te kapsule sve najbolje. Meni ih je frendica preporučila. Htjela sam ih kupiti ali su mi u 3 ljekarne u hr rekli da ne dok dojim. Tu u njemackoj još nisam pitala. A jako bi ih htjela početi piti.
Bambi i cordiso držite se ❤️
U nasim sistemima u kompjuteru pise da nema zabiljezenih negativnih efekata u zadnjem istrazivanju od 25.5.2023. Tako da mozda samo kasni info do Hrv apoteka 😊 I ovdje zavisi od apoteke do apoteke koji sistem koriste, kada je azuriran u odnosu na istrazivanje.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Brz oporavak svima s virozama! Ne znam kako uspijevate, naročito mame s više djece. Ja se uvijek pitam da se razbolim kako bih s bebacem, s obzirom na to da moja svaka viroza ide s 40 temperaturom.. Zbilja ne znam, valjda bi muž morao ostati doma - ne znam uopće ima li pravo na to dok sam ja na porodiljnom.
Lalaland - nisam ni ja imala pojma o ničemu takvom dok tu cure na forumu nisu krenule pisati o tome. Isto je isto je sve bilo potpuno kaotično kod nas. Nemoj odustajati, krenut će na bolje! I moj mali je najbolje spavao do 1-2,a onda nakon toga kaos. Sad je (uz 1 ili 2 hranjenja) relativno mir do 6 ujutro, a nakon toga ide samnom u krevet i sve metode tjesenja koje se ne preporučuju - duda, grljenje itd - kako bih napravila da odspava do blizu 8. Sigurno će i vama ići sve bolje.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Bambi sad sam pročitala za 2-months old baby - jel to primjenjivo za dojene bebe? Čudno mi je što spominju "eating schedule" i tipa da hranim bebu samo jednom u wake windowu, meni je to neizvedivo.
i možeš mi pls pojasniti kaj znači da mu staviš cat nap u 18h? guglam cat nap - kaže to je dremka od jednog ciklusa (35-45min).
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Mi smo imali zadnje 2 noći dobre, nadam se da će tako i ostati nakon onih horora prošli tjedan. Uzalud se tjesim 🤣 danas smo sami do 21h, a vani kiša, depresija. Ne znam sto cu radit cijeli dan s njim unutra 🤦
.
Pricala sam bas jucer sa patronaznom vezano za kasice i kaze da je njena preporuka ako je beban samo na siki da se s njima krece s 5.5mj, da ne cekamo bas punih 6 jer da onda teze prihvate zlicicu. S 4mj bi ona krenula ako je na AD-u ili vidim da mu sika vise nije dovoljna
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure koje su bubane i bubani klinci drzi te se. 🤗 Vise mi dosta te korone, gdje god da ides neka bolestina, a zima ni krenula nije 😮. Ja se s kumom vec 3 tjedna dogovaram da se vidimo pa nikak. Il je ona bolesna ili ja ili njeni klinci 🤦
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Allymeni je receno da tata moze od svoje opce prakse traziti neko bolovanje tipa viroza - iz toga bih rekla da nije regulirano nesto tipa briga za bebu(dok mama lagano umire)🙄
Lalaland - cat nap je neki kraci spavanac predvecer oko pola sata, cisto da mu nije preveliki ww od zadnjeg spavanja ako zavrsi oko 5 recimo. Mi se sad dojimo na pocetku i na jraju ww, meni je ona stranica vise bila vodilja za spavanja, po njoj je poceo spavati svakij 1,5 sat pa kasnjje 1h i 45 mjn, a sad smo na 2 sata ili cak 2 i 15 ako se zaigra. Pratim i profil snivaj.sanjaj na Insta…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pahuljka hvala ti puno na ohrabrenju ♥️ probat cu 💪🏻💪🏻💪🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Znaci morala sam doci izjadati se i olaksati dusu 😂
Jucer smo odradili dan savrseno, ali stvarno.
Spavanci 1.5 h pa 1 h pa 2 h pa catnap 35 min prije spavanja. Pojeo kroz dan vise nego dovoljno za kalorijski unos. Onda se pokakao taman prije spavanja. Samouspavao se s jednim dodavanjem dude u 19:30. Znaci ne moze bolje!
Prvo budenje u 22:30, i budna sam od 02:45 😂 j** regresija..
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Ally evo sad sam gledala, zadnja 3 dana je ukupno spavao po danu 3, 4.5 i 5h. Znaci to je previse?
Jucer smo ga probudili u 18h nakon sat i pol i uspjeli ga zabavljati do 20h. Spavao je do 2.40, znaci slavimo 🥳🥳 pa 3.40-5.20, 5.40-sad se budi (6.35).
Tnx za tvoje iskustvo, lakse mi je kad cujem da nismo jedini jer svi oko mene kazu da su im bebe od 2. do 4.mj spavale savrseno.
Thinkpurple pratim ju, tnx. Al eto nisam znala kak da promijenim to prerano spavanje, pomogle ste mi puno 🥰
Nama je ugl spavanje-hranjenje-igra-uspavljivanje hranjenjem. On je veliki gladus i nemam zivaca uspavljivati ga gladnog 🤣 a ovako ga uspavam s nula nosenja i opcenito ga ne moram puno nosati.
Bambi tnx.
07/24 FET x
09/24 FET x
Jagoda mi smo super, on je bas gladus, imao je s 2 mj 6.4kg i 62cm, a na kraju se nije rodio uopce tak tezak ko sta su me plasili (3700).
Jako je zahvalna beba, ako nije u skoku gotovo da ga ne moramo nositi, mogu van kuce biti s njim dugo jer se voli voziti i budan u kolicima, jedino smo s dojenjem imali avanturu koja je sad zavrsila i sad konacno jede izdojeno na bocicu 🙏🏽 i eto to spavanje jos da iskorigiramo 🤣
07/24 FET x
09/24 FET x
Sortiraj odgovore
Najstariji