Thinkpurple, Miracle - dobio je samo 360g u mjesec dana, a kao trebao bi 500-600g. Veli doktorica da nije da je neuhranjen, dosta raste u duljinu, vidi da je veseli, ne buni se, ali kao da opet probamo s AD (koje odbijamo 😩). Danas uzimam jos bebimil koji nismo probali j istao je jos aptamil ili tako nekako - onda smo ih sve ispucali 😅
Sad ga cesce dojim, po dva puta u ww - ugl cak je i muz komentirao da ima osjecaj da je M samo na sisi, a ja si mislim: kaj mislis kak je tek meni 🙈 a i dream feed sam mu uvela 🤪
Lalaland -https://takingcarababies.com/4-month-old-sleep-schedulemi smo se po ovome ravanali od drugom mjeseca, malo po malo, prije regresije je znao spavati od 20/21 do 2/3 pa podoj 6/7. Znam mu staviti cat nap oko 18 ako se prerano probudio popodne i vidim fa nece izgurati do nocnog spavanja.
Kremica pitala sam doktoricu i tekla je ne, ali vidim da su mu obrazi bas rumeni poslije setnji i pocet cu mu stavljati 😚 s time da stavljamo avene cicu oko usta lagano jer se od sline sav zacrveni (tak nam je rekla).
A da nije stvar u bočici, a ne AD-u?
Nije, na istu bocicu moje izdojeno popije ko da nema sutra 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple, Miracle - dobio je samo 360g u mjesec dana, a kao trebao bi 500-600g. Veli doktorica da nije da je neuhranjen, dosta raste u duljinu, vidi da je veseli, ne buni se, ali kao da opet probamo s AD (koje odbijamo 😩). Danas uzimam jos bebimil koji nismo probali j istao je jos aptamil ili tako nekako - onda smo ih sve ispucali 😅
Sad ga cesce dojim, po dva puta u ww - ugl cak je i muz komentirao da ima osjecaj da je M samo na sisi, a ja si mislim: kaj mislis kak je tek meni 🙈 a i dream feed sam mu uvela 🤪
Lalaland -https://takingcarababies.com/4-month-old-sleep-schedulemi smo se po ovome ravanali od drugom mjeseca, malo po malo, prije regresije je znao spavati od 20/21 do 2/3 pa podoj 6/7. Znam mu staviti cat nap oko 18 ako se prerano probudio popodne i vidim fa nece izgurati do nocnog spavanja.
Kremica pitala sam doktoricu i tekla je ne, ali vidim da su mu obrazi bas rumeni poslije setnji i pocet cu mu stavljati 😚 s time da stavljamo avene cicu oko usta lagano jer se od sline sav zacrveni (tak nam je rekla).
A da nije stvar u bočici, a ne AD-u?
Nije, na istu bocicu moje izdojeno popije ko da nema sutra 😅
Prefriganec mali 🙈🙈
Bas sam to htjela napisat. Malo voli zezati mamu 😅🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav žene 🤗
Ja vas pratim otpočetka, zapravo se osjećam kao neki stalker🤣
Upoznata sam više manje sa svim, ali nikad se nisam uključivala, ali puno ste mi pomogle sa svojim iskustvima i kroz trudnoću i sad.
Moja cura danas ima točno 4.5 mjeseca
Rođena je 3 tjedna ranije, sa 3070 i 49 cm, na zadnjoj kontroli s 4 mjeseca imala je 67 cm i 6900 kg
Do tada sam izdajala, a s obzirom da mi je taj mjesec dobila 620 grama odlučila sam prijeći na adaptirano.
Ako sam dobro shvatila sad je normalno da im se uspori prirast i da dobivaju nekih 100ak grama tjedno?
Razlog mog uključivanja su kratke drijemke i moje vjecito dežuranje pokraj tog djeteta, da nastavi spavat inače će me satrat.
U principu je ona dosta cendrava, osobito ako ne spava.
Noći su nam uvik bile dobre
Zaspe između 20 i 21 nekad jede dva put, nekad jedanput i samo nastavi do 8 i 30 najranije, nekad 9, nekad 10.
Ali dan je užas.
Pratim joj ww, nekad će se zeznut pa nastavit duže od 30 min, ali to je rijetkost i onda naravno bude nervozna.
Imali kraja tomu? 🤣
Moja sreća je šta sam ja kod mame dok ne sredimo stan tako da imam samo bavit se oko nje, malo mi je i neugodno šta se žalim s obzirom da većina vas ima i još djece i kućanskih obaveza, ali eto, moram🤣
Mia, Thinkpurple bas 😩 ali ta faca gadenja dok dode AD bocica 😳 Sad si je kupio Bebimil - mozda on upali 🤞🏼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Mia, Thinkpurple bas 😩 ali ta faca gadenja dok dode AD bocica 😳 Sad si je kupio Bebimil - mozda on upali 🤞🏼
Bambi moja mala isto odbija AD, i imam stalno problema s dojenjem, napredovanjem pa imam nekog iskustva s tim. Umjesto da se skoncentriraš na (neuspješno) nuđenje AD, probaj pojačati svoju prehranu, puuuuno masnoća-pogotovo maslinovog ulja i puno proteina jedi u svakom obroku! Kod mene je to učinilo veliku razliku. Plus namirnice koje potiču laktogenost, zob, mahunarke, tamno lisnato.. . I nemoj bit ni blizu gladi, jedi 5-6 puta. Ja još pijem i sok od jabuke.
Bit će ti mlijeko masnije
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Bambi moja mala isto odbija AD, i imam stalno problema s dojenjem, napredovanjem pa imam nekog iskustva s tim. Umjesto da se skoncentriraš na (neuspješno) nuđenje AD, probaj pojačati svoju prehranu, puuuuno masnoća-pogotovo maslinovog ulja i puno proteina jedi u svakom obroku! Kod mene je to učinilo veliku razliku. Plus namirnice koje potiču laktogenost, zob, mahunarke, tamno lisnato.. . I nemoj bit ni blizu gladi, jedi 5-6 puta. Ja još pijem i sok od jabuke.
Bit će ti mlijeko masnije
Hvala!
Pijem i Mamine kapi i Hipp caj, nastojat cu ubaciti vise proteina - tnx!
*
Uoravk mi dosao novi nalaz stitnjace - znaci hiper hiper, nije ni cudo da mi kosa odlazi u pramenovim 🙈 Jedino nikak da krene onaj dio da se mrsavi 😄
🙎🏽♂️34 sve ok
Bambi nama je aptamil pun pogodak. Iako to opet ovisi od bebe do bebe. Ja ponekad ubacim bočicu.
Bambi nama je aptamil pun pogodak. Iako to opet ovisi od bebe do bebe. Ja ponekad ubacim bočicu.
Mozda taj upali, Bebimil nije dobio prolaz 😩
A mene pokosila temepratura prek 38 🤒🙄 i sami smo do poslije 20 🤯
🙎🏽♂️34 sve ok
Imas li neku izdajalicu ? U momentima (koji su rijetki vjerujem) kad on nije na cici, da malo pumpas. Nema veze i ako je u prazno cisto da das signal tijelu da proizvodi vise. Najmanje 8-12x dnevno par dana da bi dobila brze na kolicini. Takodje imas i opciju power pumping ako je jedna izdajalica mslm za jednu cicu, 10 min jedna 10 min druga pa 5 pauze na obje, i tako 3x uzastopno. Ili ako je dvostruka izdajalica sve isto samo 20 min pa 10 pauze 3x. To imitira bebu u skoku i daje najbrze rezultate. Ja ne odustajem od dojenja iako mi se cini da imam sve manje mlijeka ali sad sam kupila vakumski pumpicu, bez kablova, nisam vezana za sofu, pa mi je to ogroman plus. Sa svakom prethodnom sam odustajala kroz 2 dana 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Imas li neku izdajalicu ? U momentima (koji su rijetki vjerujem) kad on nije na cici, da malo pumpas. Nema veze i ako je u prazno cisto da das signal tijelu da proizvodi vise. Najmanje 8-12x dnevno par dana da bi dobila brze na kolicini. Takodje imas i opciju power pumping ako je jedna izdajalica mslm za jednu cicu, 10 min jedna 10 min druga pa 5 pauze na obje, i tako 3x uzastopno. Ili ako je dvostruka izdajalica sve isto samo 20 min pa 10 pauze 3x. To imitira bebu u skoku i daje najbrze rezultate. Ja ne odustajem od dojenja iako mi se cini da imam sve manje mlijeka ali sad sam kupila vakumski pumpicu, bez kablova, nisam vezana za sofu, pa mi je to ogroman plus. Sa svakom prethodnom sam odustajala kroz 2 dana 😂
Pahuljka, koju vakuumsku koristis?
Sto se tice poticanja laktacije, meni nisu pomogle ni mamine kapi (potrosila 2 pakiranja), ni caj od piskavice ni nikakvo dodatno random izdajanje. Ali power pumping mi je super... Vec kroz par dana vidim razliku.
Iako i moj malac zeza sa sisom u zadnje vrijeme ali onda bar imam vise izdojenog.
odbijanje dude netko je spomenuo da beba odbija dudu i gura ruke... ista stvar i kod nas ali koliko sam citala to je sad faza jer doslovno sve guraju u usta. Ali nam to poprilicno otezava uspavljivanje po danu. Sam si izvadi dudu, pokusava ju sam vratiti i naravno ne uspije ali onda gura prste i cmace ih... Izludim
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Sortiraj odgovore
Najstariji