Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    23. Studeni 2023. 12:52

Mia2023

Cure hvala na iskustvu 🥰
    Thinkpurple nemam pojma od kud sad to 🤷 bolje je sada puno, temp vise nemam, masiram stalno. Jedino je mali bas negodovao ove dane jer je slabije bilo mlijeka, valjda ce se vratit u normalu. Bas me strah bilo da cu izgubiti mlijeko.
    .
    Ja mengu jos nisam dobila, ne fali mi 🤣
    Cordiso a to je radi ovog 4. Skoka. Pripremaju nas 😅

Ko prezivi tipkat ce🤣. Ja stvarno ne znam kako mame hendlaju blizsnce. Tesko je i jedno😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Petrica_92
    24. Studeni 2023. 05:49

Evo ja sjedim od 4:30 i nadam se da je ovo regresija jer ak nije ne znam sta nas ceka haha.
    Presli smo sa 20:00-06:00 sa dva do tri budenja na svakih sat i pol plus oko 4 redovno urlanje dok ga ne izvadim iz krevetica na igru. 
    I sva samouspavljivanja koja je savladao su po noci 0 bodova. Srecom za sad dani jos uvijek funkcioniraju ok pa se ja uspijem dobiti ako odspavam s njim malo.

Okretanje po danu s leda na trbuh potpuno svladao, s trbuha na leda ponekad uspije vecinski ne. A po noci kao da mu je krevetic preuzak za sve vratolomije koje planira. I onda krene budenje pa plakanje, ne valja na ledima, ne valja na trbuhu, ne valja na boku - ma najnesretnije dijete na svijetu 😅.

Sisu i dalje ne zeli ni pogledat, urla cim mu ju priblizim tako da se izdajam a produkcija svakim danom sve manja. 

Sretno nam svima bilo iskreno, ovo mi je mozda najzahtjevniji period do sad 😅

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Pahuljka
    24. Studeni 2023. 09:00

Petrica_92

Evo ja sjedim od 4:30 i nadam se da je ovo regresija jer ak nije ne znam sta nas ceka haha.
    Presli smo sa 20:00-06:00 sa dva do tri budenja na svakih sat i pol plus oko 4 redovno urlanje dok ga ne izvadim iz krevetica na igru.
    I sva samouspavljivanja koja je savladao su po noci 0 bodova. Srecom za sad dani jos uvijek funkcioniraju ok pa se ja uspijem dobiti ako odspavam s njim malo.

Okretanje po danu s leda na trbuh potpuno svladao, s trbuha na leda ponekad uspije vecinski ne. A po noci kao da mu je krevetic preuzak za sve vratolomije koje planira. I onda krene budenje pa plakanje, ne valja na ledima, ne valja na trbuhu, ne valja na boku - ma najnesretnije dijete na svijetu 😅.

Sisu i dalje ne zeli ni pogledat, urla cim mu ju priblizim tako da se izdajam a produkcija svakim danom sve manja.

Sretno nam svima bilo iskreno, ovo mi je mozda najzahtjevniji period do sad 😅

Jeeee regresijaa, cestitam na PROgresiji, odrastaju 💪🏼🙏🏽 
    Nama je krenula tik pred 4 mjesec, mozda i koji dan ranije nego vama i isto je bilo po noci. Od idealne noci do katastrofe 💣 Ali nece to dugo trajati ne brini, samo dok se navikne na novi obrazac spavanja, ne kazem da ce proc odjednom sve, ali takve noci ce bit rijetke, npr kod nas do sad mozda dvije u dvije i po sedmice. Ostalo se izgura, jedno vise budjenje ili teze uspavljivanje, ali podnosljivo. 
    Dan necu komentarisat oduvijek je bio katastrofa a idalje je 🤷‍♀️ Lagano se mirim s tim jer ne mogu promijenit, ili ne znam jbg 🤷‍♀️ 
    Prosvijetlite ako neko ima kakve savjete 😂 WW pracen, zaspi, ali je spustit treba bit madjionicar 😂 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ally007
    24. Studeni 2023. 09:29

Petrica - od 20 do 6?! Ajme meni divote, ja to valjda nikad neću doživjeti.. I moj ima vratolomije po next to me krevetiću, čini mi se da će mu vrlo uskoro biti mali. Nadjem ga u pozi okomito na ono kako sam ga ostavila. Ne znam kako mu to uspijeva u vreći.. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

tonkica1509
    24. Studeni 2023. 10:04

Evo i mi savladali okrete, po cijeli dan sad vježba na podlozi. I vrti se na mjestu, okreće u svim smjerovima kad je na trbuhu. Noći su nam isto kako koje, jednu noć svaka dva sata cica, drugu noć puno bolje. Pa jedan dan ne može dremkica duža od pola sata, drugi dan su po sat vremena. Baš miks. A neki dan smo imali neprestano nacicavanje, navukao mi mlijeka da je to strašno i jučer naravno nije bio tako gladan pa se gušio u mlijeku i nikako cicu isprazniti 🙄
    I sad po novome u kolicima se ne spava, nema šanse. Očito je sve prezanimljivo kad smo vani

• cordis00
    24. Studeni 2023. 13:30

Vasi bebaci su svi napredni. Moja samo lezi na podu. Kad ju stavim na trbuh bude tako. Od okreta ni O🤣.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

korni
    24. Studeni 2023. 18:31

Pozdrav cure, čestitam svima na bebačima 🥰 upadam s druge teme s pitanjem, da li mozda koja prodaje baby watcher? 🙈 Hvala 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mia2023
    24. Studeni 2023. 19:59

cordis00

Vasi bebaci su svi napredni. Moja samo lezi na podu. Kad ju stavim na trbuh bude tako. Od okreta ni O🤣.

Ni moj se ne okreće 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vanilla Diva
    25. Studeni 2023. 09:19

Cure jel ima koja situaciju da je beba htjela dudu i odjednom (nakon skoka u 12.tj) vise nece. Probala sam razlicite vrste, sve ih krene nekako gristi, premetati po ustima i na kraju pljune. Jel nekoj beba opet zavoljela? 
    Ocajna sam jer mi je duda bila spas, sad nikako nece zaspat osim na mojim rukama uz nosanje do besvijesti. 
    A ove mame kojima bebe nikad nisu ni htjele dudu..  kako ih umirite? Osim opet na rukama ili cici? 

Inace trpa u usta ruke, cijelu saku, ali i prste, grize desni valjda je pocelo svrbiti, ali to je ne umiri nego kad je pospana krene cendrat pa plakat pa nekad i vristat (u autu recimo).  Nema sanse da zaspe ikako osim na rukama. Nikud s njom ne mozemo 😭

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Ally007
    25. Studeni 2023. 09:20

Korni - prodajem ja ako ces htjeti, 2x korišten, normalno funkcionira. U Zg sam, ne znam otkud si ti. Ako si zainteresirana javi (ne znam daje li forum privat poruke ili ćemo tu preko chata). 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.