Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    21. Studeni 2023. 08:16

Ja imam elasticnu maramu, sad je vec teska za nju, ima li tko preporuku za tkanu maramu?
    Nosiljku mi nekako nije prihvatila; mozda je jos mala, a i marama mi je puno udobnija.
    Ja sam M dobila prvi put nakon godinu dana, tj tek kad smo izbacili nocno dojenje, osjecala sam pms i nakon prve menstruacije sam opet zatrudnila. Tako da nisam imala M u biti godinama osim tog jednog puta😂. Mislim da ce sad bit isto, kad prestanemo dojit nocu.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Arijana92
    21. Studeni 2023. 08:54

Moja je 18.08. 😊 i od prvog dana je takva 😂 tako da sam vec navikla da je to jednostavno tako. Tjesi me sto je vrijeme sve ruznije pa nije da bi i inace isli nekud van a valjda ce otfrknut do proljeca pa ce se sve to ipak malo promijeniti kako bude starija (nadam se 😅). 
    I isto imamo problem s gostima, ali samo ako dodu iza 18h. Dernjava bude dok ne odu kuci 😅😂
    Izgleda da su svi tako ćudljivi dok su mali i svasta im smeta, ali proci ce i taj period. 😊
    Ja sam dobila evo vec drugu m, a doktorica mi je rekla da ne ocekujem uopce dok dojim. Ali znali su me bolit jajnici kao da trebam dobit nekoliko puta prije nego sto sam dobila. 
    A sto se leđa tice, odi na masazu. Ja sam se preporodila pd samo jednog puta sto sam bila i sad evo za vikend idem opet. A ubijala su me doslovno da se nisam mogla vise ospravit kad se sagnem 😅

Ally007
    21. Studeni 2023. 10:05

Petrice - a mišić mali, sa cvrgom. Mogu mislit da si se prepala, i ja bih isto. Ja svaki dan s malim silazim 3 kata stepenicama i najveći mi je strah da ću se popiknuti i pasti.
    Baš je interesantno kako je više vas napisalo da se bebe boje muških. Evo zadnja 2 puta kad je moj tata dolazio bebač udri u plač čim vidi dedu. Prvi sam put mislila da je umoran, ali drugi je bio i odmoran i sit i svejedno se rasplakati. Trebala sam ga ne znam koliko pokazivati dedi da se odobrovolji. Danas dolazi svekar pa ćemo vidjeti. I inače primjećujem da je bebač u zadnje vrijeme sve vezaniji za mene. Prije je bio ko mali cigan, svima išao u ruke. Sad kad mi netko dodje pomoći s njim opet ja skoro sve radi jer inače place. Sad za kojih 10 dana me neće biti od 4 popodne do navecer, bas me zanima kako će muž sa njim izaći na kraj. 
    Menga - meni je došla tocno 6 tj nakon poroda. Tad sam još djelomično dojila i primijetila sam da bebač baš odbija sisu dan prije menge i 1.dan. Kao da osjeti neku promjenu u okusu ili čemu već. I inače sam imala puno manje mlijeka rad. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

tonkica1509
    21. Studeni 2023. 11:59

Vidiš, kod nas baš suprotno. Muški su super, tata je zakon, za dedu (i jednog i drugog) odmah osmijeh, ali baka malo teže... Općenito žene tak-tak, osim ako nisu plavuše 😆 valjda jer sam ja plava pa onda plavuše prolaze 🤷
    Mi sad imamo problem što hodam u teretanu 2x tjedno i ne bude me cca sat i pol, a nakon pol sata, valjda kad skuži da me nema, krene plakat i ne da se utješit. Prvo sam mislila da se slučajno potrefilo, ali evo sad svaki put tako, prođe pola sata i počne plač. Ja dođem doma, sve dobro, ko da ništ nije bilo. Ne znam evo, rano je krenuo taj strah od odvajanja.
    Kupanje - kupamo se svaki drugi dan jer pokupi sve mucice i dlake ovog svijeta, pogotovo kak je puno na podu sad. A i često imamo obilno kakanje pa mi je tako najlakše. Koristim Hipp za tijelo i kosu jer ima jako puno kose koja se brzo zamasti 😅 baš mu se znoji glavica kad spava, skoro pa ga ne smijem ni pokrit. Ja se smrzavam, njemu vruće 🤦 poslije kupanja ga nekad mackam Pavlovićevom, nekad Weledom. Od početka imamo tu naviku, mackanja, masiranja, opuštanja. Kupanje ili ne, to mora biti ☺️

lalaland1991
    21. Studeni 2023. 22:26

cordis00

Ja imam elasticnu maramu, sad je vec teska za nju, ima li tko preporuku za tkanu maramu?
    Nosiljku mi nekako nije prihvatila; mozda je jos mala, a i marama mi je puno udobnija.
    Ja sam M dobila prvi put nakon godinu dana, tj tek kad smo izbacili nocno dojenje, osjecala sam pms i nakon prve menstruacije sam opet zatrudnila. Tako da nisam imala M u biti godinama osim tog jednog puta😂. Mislim da ce sad bit isto, kad prestanemo dojit nocu.

Ja imam didy i super mi je 🤗

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Ally007
    22. Studeni 2023. 08:41

Thinkpurple - nemam nis pametno za rec osim - drzi se! Jednog dana ćeš joj sve to moc nabit na nos ko i nama naši starci😁. Super što muž može ostati doma malo. Valjda neće dugo taj skok trajati..

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

bambi27zg
    22. Studeni 2023. 21:48

I nMa danas tata ostao doma jer ja nisam jutros mogla iz kreveta koliko me cijelo tijelo bolilo 🥴 Nije gripa, nije covid, valjda opca neispavanost i iscrpljenost 😩 Malo sam nadosla kroz dan, samo 2 dana i vikend 🥳 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• cordis00
    23. Studeni 2023. 09:44

lalaland1991

cordis00

Ja imam didy i super mi je 🤗

Hvala ti, gledala sam ih i bas se cine odlicne, ali dosta su skupe, narucila sam yaro za 40€ u Njemacku kod muzeve rodice pa ce mi donijet iduci tj, jedva cekam. Uzela sam 100% pamuk. A kad se ispraksiramo mogu za proljece uzet neku s lanom, mozda i kracu, sad sam za pocetak uzela 6icu.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    23. Studeni 2023. 09:46

Nama spavanje lagano ide sve gore i gore. Kao neki uvod u regresiju. Malo sam umorna, muz je prehladen pa spava odvojeno. Starija opet slinava, mala opet sa slajmom. Bit ce zabavno iduce dane😅.
    Problem su joj postala uspavljivanja, po danu je pocela skracivat dnevne spavance, a evo skoro 3ipo mj, za koja 2,3 tj smo u pravoj regresiji. 😩.

👩33g👨33g 👧👧👶

Mia2023
    23. Studeni 2023. 10:42

Cure hvala na iskustvu 🥰
    Thinkpurple nemam pojma od kud sad to 🤷 bolje je sada puno, temp vise nemam, masiram stalno. Jedino je mali bas negodovao ove dane jer je slabije bilo mlijeka, valjda ce se vratit u normalu. Bas me strah bilo da cu izgubiti mlijeko. 
    .
    Ja mengu jos nisam dobila, ne fali mi 🤣
    Cordiso a to je radi ovog 4. Skoka. Pripremaju nas 😅

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.