Vanilla nase su cure dan razlike ako se ne varam
Mi ti isto nikud ne mozemo, tj ja 😑
Bude budna po 2-2,5h u komadu i onda mora spavat ner je ultra nervozna. Zaspi jedino na sisi i to ponekad, ostalo ju moram nosat i to vecinom onda kunja na rukama i cim ju spustim probudi se u milisekundi i krene se derat, pa moram nastavit s nosanjem da bi gospodicna odspavala svoju rundu. Ako ju i uspijem spustit da se ne probudi, odspava max.10-15min i probudi se naspavana kao da je spavala satima. Gdje god da odemo nemoguca je, iskljucivo sisa i ne zna jest na bocicu, i onda u novom prostoru odbija jest jer joj je sve prezanimljivo. Naravno onda pregladni i tad krece šiza gdje mora odplakat svoju rundu. U autu se ne podnosi vozit, a nedaj Boze da bi zaspala u autu. Do mame mi treba 5min autom i to su drame i deracina da je to strasno dok ne stignemo i dok ju ne izvadim van iz jajeta. Kolica takoder, a ja kupila dvoja kolica. Tako da kad negdje idemo psihicki se pripremam cijeli dan kako to izvest, naravno bas onda u vecini slucajeva ne zeli jest, kao da zna hahah, uzas. A kad i uspijem otic u ducan, muz ili ja ju moramo nosit po ducanu da moze gledat sve okolo jer je sad sve turbo zanimljivo. Inace kad smo cijeli dan doma, osim tog uspavljivanja sve je super kad je odmorna. Zabavi se i u baby gymu sama po 20ak min, u kinderbetu isto tako pa nije da bas nemam nimalo mira. U danu se mozda tako sama poigra tri puta, ostalo ju netko drugi mora zabavljat 😂
I sad je pocela stavljat sve u usta, prica kao navijena vec vise od mjesec dana i jako je vesela beba. 😊
I da, ne podnosi bit na trbuhu. Max 2min i to je onda dreka da ju ne uspijem smirit po pola sata. Uvredljivo stvorenje 😅 ali moze podici glavu bez problema
Mi smo danas imali prvu nezgodu, dok sam se okrenula on je s kauca pao na pod - kako, nemam pojma, nije bio niti blizu u rizicnom polozaju. Oplakala ja vise nego on 😅 https://postimg.cc/YLrYR7vJ osim cvoruge na glavi sve je ok, sutra idemo na redovni sistematski, a pedijatrica je rekla da pratimo povracanje. Ja se osjecala uzasno 😂 malo mi je lakse sad kad vidim da je ok.
Mame s vise djece, kak ste to prosle s prvima?
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Arijana92 moja je 19.08.
Drago mi je vidjeti da ima jos mama s slicnim problemom iako bi nam svima htjela samo jednostavne prilagodljive bebe! Znaci u istom smo sosu. Danas sam uspjela odraditi setnju bez vriske! Ali tako da je doma cvrsto zaspala pa sam je polako obukla u teddyija i prebacila u kolica. Probudila se vani ali nije plakala nego se igrala. Jucer sam napravila isto ali je pocela plakati cim se probudila. Tako da napredujemo 👍🏻stvarno ne znam jel joj smeta hladnoca ili sta ali tak je. Prije bi safima bila u kolicima, sto budna sto spavala a sad moram takve kerefeke izvositi samo za 20min setnje. Planiramo do mojih sutra sto je 1 sat voznje autom pa vec smisljam kak cemo to izvesti. Jel tvoja Arijana uvijek bila tak ili od nedavno?
Za spavanje sve isto, samo moja zna 40tak min odspavati nakon sto je spustim ali isto moraju biti laboratorijski uvjeti u sobi 🤣🤣
I jel ima koja iskustva s tim da je beba htjela dudu a sad nece nikako?
Mame koje dojite, nakon koliko ste dobile mengu? Jeste imale neke naznake ovulacije ili menge opcenito da ce doci? Ja jos nisam dobila i iskljucivo dojim.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sto se vjezbanja tice, mene leđa UBIJAJU i pod hitni nesto moram krenuti. Inace volim vjezbanje i uzivam u jogi najvise alii sad cim ulovim malo da ona spava, imam 100 poslova po stanu i onda se vec probudi i opet nista.
Inace sam bas prezadovoljna sa svojom situacijom, nisam ocekivala ni najmanje da cu dobiti samo 9kg u trudnoci, bez ijedne strije i sve izgubiti onak odmah. Jos sam 2 kg izgubila i ovako od dojenja valjda tako da sam u minusu u odnosu na pocetak trudnoce. Trbuh mi je malo meksi nego prije, ipak se koza razvukla, ali ostalo sve isto ili manje. I ono malo guzice sto sam imala sam izgubila isto tak da mi je guzica ravna ko daska. Sve moje salo je preslo na malu jer ona raste ko gljiva i ima vec 7 kg 🙈
Tako daaa, moram krenuti nesto zbog dupeta i snage jer ovom tempom je uskoro ne budem mogla podici vise 🤣🤣🤣
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Kupanje- dva puta tjedno. Par kapi kupke od aderme. I namažem ga kasnije s kremicom isto od a derme. Malo kremice, tek toliko da ima neku naviku mazanja 😅 isto su je koza oko gležnjeva malo suha. Kad idemo van namažem mu obraze kremicom. Tu je hladno i puse vjetar svaki dan pa sam mirnija kad mu obraze namažem.
Vježbanje- ni V od vježbanja. Tema koju izbjegavam. Leđa me ubijaju. Trebala bi makar neko istezanje.
Beba- ja se ne mogu previše žaliti na njega. Mogu se požaliti na dnevno spavanje ali ostalo je ok. Spava u vreći, voli kolica, voli kapu, voli skafander. Zapravo njemu ništa ne smeta trenutno. Jedino zapravo sta mu smeta su drugi ljudi 😂 kad imamo goste e taj dan je kasnije u kaosu. Sav je nervozan i plačljiv. Ne znam jel mu smetaju kad netko od gostiju ima parfem ili mu previše pričaju i oko njega budu. Samo znam da je kasnije kaos.
I ja dojim i još nisam dobila mengu. Niti mi fali 😂
Prošli bez temperature na kraju, aliii meni se sise upalile. 2 dana sam kurila 39, sad su samo jos tvrde na nekim dijelovima i malo boluckaju. Masiram, tusiram toplom vodom, pijem brufen, ali nikako da prodje do kraja. Ima tko jos neki savjet? Mali je bas nezadovoljan dok jede, drami, ocito mu teze ide kad je zacepljeno. Bas imam osjećaj kao da imam manje mlijeka :(
.
Danas me pocastio sa 1h spavanjem u komadu, prije toga nije spavao nista. Krenuo 4. skok i bas ga debelo osjecamo i po noci i po danu 🤦
.
Mi se isto kupamo 2x tjedno, koristim Hipp za kupanje, lijepo mi mirisi. Za obraze jos nisam kremu, ali sam bas razmisljala da krenem.
.
Moj ne voli maramu ni nosiljku. Izdrzi unutra 30min za spavanje i to je to. Dok spava ne mogu prakticki nista po stanu jer ga sve zivo probudi tako da prosetam psa zs to vrijeme i svi zadovoljni. Budan u tome nema sanse. Da bar mogu nesto obavljati po stanu dok je u tome bilo bi super
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Prošli bez temperature na kraju, aliii meni se sise upalile. 2 dana sam kurila 39, sad su samo jos tvrde na nekim dijelovima i malo boluckaju. Masiram, tusiram toplom vodom, pijem brufen, ali nikako da prodje do kraja. Ima tko jos neki savjet? Mali je bas nezadovoljan dok jede, drami, ocito mu teze ide kad je zacepljeno. Bas imam osjećaj kao da imam manje mlijeka :(
.
Danas me pocastio sa 1h spavanjem u komadu, prije toga nije spavao nista. Krenuo 4. skok i bas ga debelo osjecamo i po noci i po danu 🤦
.
Mi se isto kupamo 2x tjedno, koristim Hipp za kupanje, lijepo mi mirisi. Za obraze jos nisam kremu, ali sam bas razmisljala da krenem.
.
Moj ne voli maramu ni nosiljku. Izdrzi unutra 30min za spavanje i to je to. Dok spava ne mogu prakticki nista po stanu jer ga sve zivo probudi tako da prosetam psa zs to vrijeme i svi zadovoljni. Budan u tome nema sanse. Da bar mogu nesto obavljati po stanu dok je u tome bilo bi super
Ja sam imala to sa (.)(.) cak dva puta u procesu uspostave dojenja. Najvise mi je pomogla kombinacija brufen, tople kupke pa izdajanje pumpicom a nakon toga hladna obloga od jogurta. Znala sam cak jogurt u zamrzivac staviti na sat/dva pa ga namazati i bude vreo za par minuta… oba puta rijesila u roku od 3 dana. I brufen 600mg 2x dnevno.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Mi se danas cijepili i sad kurimo 38 i vise 🤒
Rekla pedijatrica da kroz 10ak dana lagano krenemo s dohranom (hrana hrana dohrana).
Kupanje svaka 3 dana obicno, osim ako nije nego le grande 💩 taj dan, Hipp ulje od badema
Vjezbanje i stuff leda me ubijaju, kad i ulovim nesto slobodno radim 101 stvar po stanu ili jednostavno zalegnem 😄 ostalo mi jos 3-4 kg od trudnoce, mengu jos nisam dobila…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Kupanje. Koristimo weledu s nevenom pri svakom kupanju, a za tjemenicu mustelu, riješili smo se toga za nekoliko pranja.
Kasnije kremice ne koristimo, al gledam sad što bi za lice kad idemo van pa upijam ove vaše preporuke.
.
Petrica, mislim da svaka mama doživi veći stres od bebe same. Ako te tješi, ne znam ni jednu bebu da nije pala s kauča, i meni je kćer dok je bila beba. Bit će u redu 🤗
.
Nama nosiljka prolazi samo kad je umoran, pa zaspe u njoj, inače ne. 😅 Ako mu se ne spava onda plače i izvija se u njoj pa mi više ne bude u ispravnom položaju, tako da ne mogu reć da mi se isplatila. A sad mi je već i težak.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Sortiraj odgovore
Najstariji