I da moj drami već tjedan dana dok doji. Ne pri svakom podoju, ali većinom. Jede neko vrijeme i onda izbaci sisu i krene plakat.vratim mu sisu i neće, vrišti. Tek kad ga dignem i smirim nastavi jesti dalje. Strah me bilo da gubim mlijeko pa da zato, ali čim lagano stisnem mlijeko izlazi tako da ne bi trebalo biti to.
Sad smo u skoku do petka pa se nadam da je on razlog jer ću inače izludit
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Mi prezivjeli prvu razdvojenu noc! I to bolje od ocekivanog
On je spavao u minutu kao i kad je s nama u sobi - prvo spavanje 4h45, pa 2, pa 2i pol.
I onda za gust kad muz u 7 ode na posao ga ja prebacim k sebi jos sat vremena da se mazimo i spavamo skupa ♥️
Kroz kameru sve bitne zvukove culi, a s druge strane nisam se cimala na svaki okret kao inace kad je bio s nama u sobi.
Idemo hrabro dalje 💪🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Mozak ko kaša 🤣
Ja mengu još nisam dobila, kosa mi za sad ne otpada ništa više, ali mi se čini da mi se brže masti.
Trebam ovih dana u nabavku zimskih vreća i potkošulja da budemo spremni.
Inhalator ja uzela neki s Alija i čini mi se dobar, nismo ga isprobali, samo ja probala jel radi. Izgleda ful slično kao od Thinkpurple. Imamo i Fridinu cjevčicu za ručno i Nosko za usisavač, a dobili smo i neki aspirator na baterije. Čini mi se da je iz Magic baby
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Cvitzena zmaj, svaka ti cast tebe mi je uvijek posebno drago cuti😘
Pahuljkajel se kod vas smirilo ista?
Lightbluekako ste vi, ne javljas se, daj nam update..
Ostale curke pratim vas ali sve je manje vise receno 💋💋💖💖💪
Zavidim na planinama i cistom zraku ☀️
Mada je i ovdje cisto ali planine ni blizu 😂
Kod nas noc odlicna, makar je ona uvijek bila bolja od dana. Uspijemo se fino naspavati, dva budjenja, jedno je samo flasica 20 min i nazad krevet, to muz obavi, ja mu dodam malecku jer je on ne cuje (ne cekam da se skroz razbudi) i nastavim spavat, nakon 2-3h ide moje smjena dojenje i nekad flasica, mirni smo sve do 7 i onda ide agonija uspavljivanja kroz dan, nema tog prozora kojeg ona ne profula 😂
-
A vama s vise djece alal vjera 🫶
Lightblue kako vama ide ?
Thinkpurple kako prodje ova noc je li sta bolje?
Cvit aman zeno sama hendlas troje istivremeno, ti si meni za medalju, ma orden 🙏🏽
Ally to je skok sigurno, i kod nas je tako bilo prije 2 sedmice, za poludit. Uskoro dolazi jos jedan, bice haosa 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Tako je
To je ovaj https://www.dm.hr/nuk-aspirator-za-nos-p4008600283386.html
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca - evo ti jos materijala: jednu noc nisam stavila naocale, bila na pola koplja i mislim si kak tak slabo sisa, a ono jadan nije niti bio na sisi nego mu je stajala pored 🙈 ŠG mi je jednom bila na 5 min jer je V bio na operaciji, ali dok sam ja CTG obavila on se vratio
E taj rucni aspirator i mi imamo i s tim sad cistimo (par kapi fizioloske i onda to)
Mia - mi smo to imali prije 3 tjedna tocno, jos sam u nedjelju trcala kupovati AD i slicno, brljavio je s obje, lijevu ni pomirisat osim ako nije vecer i lezimo, desnu ajde de ali ko da mu dajem otrov; samo od sebe se smirilo, mada i dalje preferira desnicu 😁
Thinkpurple - meni su ok GAP s About you, imas i app AY outlet gdje su neke stvari snizene 50-70%. Ista prica mi je, navlacim jedne hlace od prije koje su na gumu pa se rastegnu, ostalo 0 bodova ili trudnice stvari ili haljine 🙈
*
Nama je noc prosla suho as in nije pislio 9 sati i vise 😳 nakon sto sam izvrtila sve scenarije skuzila sam da je obilno kakao u sub navecer, nije nesto sisao sa sub na ned, a i jucer je brljavio sa sisanjima sve skupa - ugl, dehidracija 😫 danas se cesce dojimo mada ne sisa dulje od 10ak minuta i bolje je, a sutra smo kod pedice - kaze da bi moglo biti da mu je mlijeko preslabo i da ce trebati jos nesto.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Vesca - evo ti jos materijala: jednu noc nisam stavila naocale, bila na pola koplja i mislim si kak tak slabo sisa, a ono jadan nije niti bio na sisi nego mu je stajala pored🙈ŠG mi je jednom bila na 5 min jer je V bio na operaciji, ali dok sam ja CTG obavila on se vratio
E taj rucni aspirator i mi imamo i s tim sad cistimo (par kapi fizioloske i onda to)
Mia - mi smo to imali prije 3 tjedna tocno, jos sam u nedjelju trcala kupovati AD i slicno, brljavio je s obje, lijevu ni pomirisat osim ako nije vecer i lezimo, desnu ajde de ali ko da mu dajem otrov; samo od sebe se smirilo, mada i dalje preferira desnicu😁
Thinkpurple - meni su ok GAP s About you, imas i app AY outlet gdje su neke stvari snizene 50-70%. Ista prica mi je, navlacim jedne hlace od prije koje su na gumu pa se rastegnu, ostalo 0 bodova ili trudnice stvari ili haljine 🙈
*
Nama je noc prosla suho as in nije pislio 9 sati i vise😳nakon sto sam izvrtila sve scenarije skuzila sam da je obilno kakao u sub navecer, nije nesto sisao sa sub na ned, a i jucer je brljavio sa sisanjima sve skupa - ugl, dehidracija😫danas se cesce dojimo mada ne sisa dulje od 10ak minuta i bolje je, a sutra smo kod pedice - kaze da bi moglo biti da mu je mlijeko preslabo i da ce trebati jos nesto.
A koliko dugo vam je to trajalo? Baš mi je muka ovako dojiti. Prva dva hranjenja danas ok, ovo sad treće vrištanje kao da mu ne znam šta radim, a ne hranim 😮
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Sayuri sta stvarno?
Pa ja bi evo 🤭 ostavim ti neki kontakt u potpisu da se dog, hoces mail? Ili neku drustvenu mrezu?
.
Petrica bravo! ✨️
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Belinda - moj je na Avent 3,na dr browns 1. Neznam ni sama kako to šljaka. Al ako već ima 3+ mjeseca ne znam isplati li ti se kupovati jer ih ne možeš nabaviti kasnije. I ja ozbiljno razmišljam dal da zamolim Sayuri da šalje. Makar nam trenutno MAM 1 najbolje funkcioniraju, tako da možda ni neću.
Thinkpurple - evo, 20:30 je, uspavala malog, sad planiram i ja. Boli me glava od umora.
Mi još nos nismo niti čistili niti kapali, da pokucam u drvo, nije trebalo. Ima li koja ovlazivac zraka? Razmišljam da ga uzmem sad kad krene sezona grijanja, frendica se kune u njega (da joj se mala preporodila s nosicem kad su ga nabavili). Mi zasad imamo onu posudicu za vodu obješenu na radijator, al mislim da to nis ne radi.
Bambi - umrla sam od smijeha na priču sa sisom pored usta 😂. Što se mokrenja tiče naravno da ćeš pojačati dojenje. Ali, je li ti palo na pamet da možda povremeno das malo prokuhane vode? Ništa puno, znam da se ne preporučuje do 6 mj, pogotovo ženama koje doje, ali ako to stanje potraje. Cisto da malo bubrege potaknes.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Mia a neka 2 tjedna bih rekla 🤔
Cvit jesu tvoje curke na insta story od Bebelot? 😃
Ally sutra amo ujutro kod pedijatrice pa da vidim kaj ona kaze, mislim da je njemu moje mlijeko premalo/preslabo pa cemo AD uvesti uz sisanje (sise koja je pored 😆)
*
Bas sam gledala aplikaciju i sve dane osim nedjelje je sisao kroz dana oko 2 sata i jos barem 150-250 mL popio izdojenog na bocicu, a nedjelja samo sisanje (dane kad je samo sisao je dojio i preko 3 sata)…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji