Bambi drzim fige da uspije dojenje. 🤞 a jel ti se cini da slabije cica? Da zavrsi prije nego dode do masnog?
17 puta 🤯 ovo me snetilo na moj jedan dan u kolovozu kad sam dojila sve skupa 8 sati i 23 minute (jos pamtim) - dulje kd radnog vremena 😁
Preko dana nesto brljavi i vec je za 10ak minuta gotov, a vidim po izdojenom da je vodenastije 🤔 cudno mi je da ne trazi sam cesce ili da ne place da je gladan (za to od prvog dana imamo plac La la la laaaa 😁)
Zaoravo je taj manji dobitak na masi od kad cesce spavamo po danu i od kad sisanje nije uspavljivanje po danu nego se hranimo poslije spavanja - sad mi je to sinulo da je povezano 🤔
Danas sam si bas razmisljala kod uspavljivNja oko 18:30 (cat nap) kad je umoran urlao - odakle im snaga da takvi premoreni se tak deru 🤔
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Aloo cure. Čitam kad stignem ali i to je rijetko. Mi taman neki red ulovimo i zeznu nas kontrole i pregledi. Min 2* tjedno smo u Vinogradskoj i za sada je sve ok ali nam poremeti sve.
Curka dobiva malo na težini pa čekamo gastroenterologa da se izjasni a braco tamani sve pred sobom.
Nju sam s prenana stavila na comfortis jer grčevi su bili za poludit. Sad je bolje ali naravno nakon lijekova sat vremena nošenja. Željezo ih zatvara,vitamin d ih zatvara a ursofalk ih grči. Znači u danu imaju tri obroka bez lijekova pa smo naštimali da su to noćni obroci.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Flašice imamo TT anticolic i svaki drugi obrok sterilizacija. Imam ih poveći broj pa me to spašava.
Kolica imamo Mast twinx i super su mi. Uzela sam velike kotače jer sam na selu i s adabterima mu cybex jaje z paše tako da košare nisam uzimala.
Spavanje je kaotično zbog grčeva tako da se ne zna tko pije a tko plaća.
Mama mi pomaže,najvećim djelom kod odlaska u bolnicu jer je lakse sa njima.
Dudu ne žele,povuku par puta i fajrunt.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Čitam o nervozi, kako brbljave, urlanje.. i sad me sve strah da će to doći i mojem. Evo mi za tjedna dana idemo na put avionom. Držite fige. Već sad mi je malo muka jer već vidim da će nam raspored se poremetiti skroz.
Karamela22 svaka cast za hrabrost za let! Javi kako je proslo. Ja planiram mozda oko Uskrsa kad bude malo veci.
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Thinkpurple - a da probaš uvesti neku drugu asocijaciju na spavanje? Tipa ko mi s muzikom. Znaci nasa rutina je da preko dana čim vidim da mu se spava (nervoza, crveni kapci, gura šake u usta jače nego inače) upalim smooth jazz i krenem ga lagano nunati. To traje koju minutu, onda ga samo drzim u ruci i sjednem. I na kraju spustim njega, ako treba mu malo ampidekl nunam ispod glave (da misli da je i dalje na rukama 😅) i onda pustim da samo muzika svira. Jest da se nikad više nisam naslušala smooth jazza (kanal Cozy coffee shop na YouTubeu), ali namjerno ga nisam htjela navikavati na moje pjevanje ili sl. Želim da ga i muž može uspavati za slucaj da više ikad izadjem van 😭. Eventualno mu nakon spuštanja gurnem dudu i stavim onak prste na glavu ko iz star treka, jedan prst izmedju očiju, jedan na sljepoočnicu. To ga umiri i zatvori oči. I da, ako je nervozniji legnem pored njega i dišem mu u facu. I po danu kad zaspi mu stavim jastuke na obje ruke, da se ne probudi ako ih trzne. Ok, sad kad sam sve ovo napisala sam shvatila da je on daleko od samouspavljivanja, ali ja sam sretna jer sad bar zaspe. Navecer je najlakse uspavljivanje - presvlačenje, bočica i spavanac. Pustim muziku na chicco mobileu, vec na bočici krene kunjati. Gledam da ga što ranije spustim u krevetac, dok je još na pol, da se nauči bar malo sam zaspati. Neki dan mi je prvi put uspjelo. Kažu da ih se treba navikavati da ih se što ranije spusti, ne tek kad su u dubokom snu. To se usudim ujutro i navečer, popodne je uspavljivanje najgore pa sam tad samo sretna ako zaspe bilo kako.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Cure bas ste se raspisale, pokusala sam se par puta ukljucit, al stalno nesto.
Moja starija danas krenila u vrtic nakon 2 tjedna bolesti, na kraju je zavrsila na Klavocinu zbog upale oba uha, dobila je osip pa ne znaju jel alergija, izgleda da cemo morati testirati. Ovaj mjesec joj je 2.rodendan pa i to organiziram, a za vikend smo bili na piru na Hvaru nas 4 pa se oporavljamo od putovanja😅.
Mlada se danas trebala cijepiti, ali ima neke tockice pa smo odgodili na iduci tj, nadam se da su samo komarci😅.
Evo ima 7.150 kg i 62 cm, seka je bila velika, al bome je ova jos i veca😅 obzirom da ima samo 2 mj jucer.
Spavanje- od jucer spava od 19 (dosad smo je oko 22 premjestali u krevetic, bila je s nama na kaucu do tada tj bolje receno po nama), sad je malo sazrila pa sam odlucila stavljat ju ranije, ja nju sredim podojim i malo uljuljam i polubudnu stavim lec pred 19, onda se ona naravno probudi cim ju spustim i tako bude budna neko vrijeme, ma sigurno i 20 min, ja ju ne diram, eventualno vratim dudu koju inace stalno pljuje. I onda zaspe. Dojim kako kad, nakon 3,4h na pocetku, kasnije po 2h.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Tata nam živi vani pa se selimo kod njega. Tako da moramo to obaviti nekako 😅
Trenutno imamo 3 dnevna spavanca i svaki po 2-3 sata. Taman nam drugi spavanac pada u vrijeme kad je let pa se nadam da će to sve proći ok.
Za uspavljivanje, meni pali navečer da ga samo spustim u krevetić i ignoriram ga. Gleda u onaj mobile iznad njega i ja izbjegavam kontakt ocima.
Iako svake posjete koje imamo, doktori, ma bilo sta. Nam pokvari rutinu i onda je taj daj snađi se kako znaš.
Fizijatar- nisam bila. Se to mora?
Pahuljka evo assisting to sleep method al sam ti slikala i sto je prije toga napisala:
https://ibb.co/sJm6j1c
https://ibb.co/swdCGcc
https://ibb.co/2qBW8cY
https://ibb.co/hFD7KbL
Hvala ouno na slicicama, tacno je tako kako i pise. Zaspi po par min dok doji i ja je pustim jer mi je zao logy jer nije spavala prethodnu dremku i ona se probudi kroz 5 min jer je idalje gladna i tako zacarani krug. To smo nekako i sredili, ostaje “samo” da pokusamo dojenje prije kraja ww i to sa sakom na grudima pa lagano spustanje. Ocito da treba očeličit zivce i odvojit par dana i noci nespavanja da bi iole to stekla prije regresije. Jer mislim da cu ostat bez cica za koji mjesec 😂 ona kako uhvati cicu tako kolutne ocima u trans 😂
Vama cije su bebe spavalice zavidim kao nikomeeeeee nikada 🫶🫶🫶🫶🫶
Treci skok poceo danas (cijelj noc kenjkala iako inace dobro spava nocu) ko zeli nek cestita 😂😂😂😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja bi rekla da smo mi u regresiji. Pomoz Bog!
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji