Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lalaland1991
    27. Rujan 2023. 15:36

Thinkpurple probala kompresiju, nista. Imam dv.izdajalicu, tnx.
    Vesca hvala na utjehi, to mi je jucer i savjetnica rekla. Sad cemo probat jos i to na cjevcicu, zasad je super prohvatio i brzo pojede. Traje mi oko pol h, prvo se izdajam malo rucno pa onda na elektricnu, jer mi samo elektricna ne izvuce tak dobro i cice mi omekane jedino kad rucno izdojim

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Mia2023
    27. Rujan 2023. 17:41

Moj spava po danu jedino na nama. Čim bi ga spustili se probudi za par min. Spava još jedino u šetnji u kolicima, ali Max 45min, više od toga ne ide i to trebaš biti u pokretu, ne možeš recimo sjesti na kavu 😅 po noći bez beda spava u svom krevetiću.
    .
    Cure kako tretirati tjemenicu? Čini mi se da nam je lagano se pojavila, a ne znam baš ništa o tome 😭 jel trebam pedijatru radi toga? Pojma nemam niš 🙈

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    27. Rujan 2023. 19:32

Mia2023

Moj spava po danu jedino na nama. Čim bi ga spustili se probudi za par min. Spava još jedino u šetnji u kolicima, ali Max 45min, više od toga ne ide i to trebaš biti u pokretu, ne možeš recimo sjesti na kavu 😅 po noći bez beda spava u svom krevetiću.
    .
    Cure kako tretirati tjemenicu? Čini mi se da nam je lagano se pojavila, a ne znam baš ništa o tome 😭 jel trebam pedijatru radi toga? Pojma nemam niš 🙈

Mi smo odmah s Mustela pjenicom kad se pocelo javljati i sve ok ;) Bile su na pocetku pa nisam trebala niti ono cetkati cetkati, samo smo pocesaljali normalno. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vesca
    27. Rujan 2023. 21:10

Lalaland mozda da probas s promjenama jacine na električnoj izdajalici. Ja krenem s jako laganim programom prema jacem i opet natrag. Tako izvucem sve. Jedino bar jednom dnevno pokusavam odraditi power pumping pa to traje sat vremena....
    .
    Moja od jučer isto ima zacepljen nosic i kao da lagano kasljuca... Pokupila od bratica, al dobro. Nije strasno ☺️

Tjemenicu ja natopim s bademovim uljem i nakon recimo sat ili vise iscesljam. Uzmem onaj plasticni cesljici i lagano kruznim pokretima izvucem. A ovako inace cesljam s onim mekanim nakon svakog kupanja

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Meli18
    28. Rujan 2023. 06:04

Cure, jel se i vama bebe bude svakih sat vremena po noci? 🙄 moja je bila malo prehladena ali sad po noci se budi jer tesko dise zbog nosica. Imate kakav savjet? Po danu se to ne desava, nego oko 1-2-3 po noci, kako kad..

Ally007
    28. Rujan 2023. 10:55

Ružica - evo da te i ja utješim. Moj po danu spava sveukupno max 2 i pol sata. Jucer je spavao ujutro na meni 20 min dok sam pila kavu, pa vani u kolicima još 20. Pa pola sata oko 3 popodne, onda se probudio i nisam ga više mogla uspavati, a bio je sav živčan i umoran. I onda je oko 6 zaspao na sat i 15 min, al smo ga 2x morali ići tješiti i uspavljivati kad se trznuo i sam sebe probudio. S tim da je tih sat i 15 uspjeh, obično ne bude više od 40 min. Max smo uspjeli jedan dan da spava sat i pol u komadu, tad mi se činilo da je cijeli svijet moj 😁. Eto, ne znam što krivo radim. Znam prepoznat i kad je umoran i kad bi trebao ići leci, ali ne znam kako da doista i zaspi. Mogu ili cijeli dan po vani gurat kolica ili da spava na meni. A onda ja ne stignem ni jest ni nis po stanu napravit. Danas ću ovo oko 3 probat zamracit sobu i stavit ga da spava. Neznam, proučit ću kad stignem sve to na netu, mozda i ja postanem šaptač bebama.
    Mi smo tjemenicu iscesljali češljem i malo prstima. Stavili smo i bademovo ulje makar nisam nešto primijetila razliku. Sad je ostalo mrvicu onak suho na tjemenu, al ne znam dal da to uopće i diram. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• ružica
    28. Rujan 2023. 10:56

ThinkPurple, isperes sa fiziloskom i onda sto, usisas? Znaci koliko sline sam ja jutros usisala to nije normalno. Jeli vasi imaju slinu i kaslju?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Vesca
    28. Rujan 2023. 11:59

Ally jesi probala swadling? Nasa nikako nije spavala od trzanja, bas je jak imala refleks, morala sam ju po nocu motati i samo tako je spavala. Kako je bilo ljeto motala sam ju u tetra pelenu i to samo ruke, premale su tetrice da jos uhvatis i noge, al to nije bio problem. Sad kad se smanjilo trzanje jednostavno sam prestala. Vidim drame po netu oko nacina prestanak umotavanja, a mi smo stali i nikakav problem nije bio 🤷
    Po danu sam isto znala umotati kad bi bila ocajna jer po danu nis ne spava, ali to sam morala rijede jer je na boku manje trazala.... 

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    28. Rujan 2023. 20:00

Cure hvala na preporuci za tjemenicu. Oprali danas i trenutno nema više ničeg. Vidjet ćemo hoće li se opet pojaviti.
    Moj mali je vrištao kad sam probala swadling . Ja sva zadovoljna kako sam ga umotala i onda je krenuo. Čim sam ga oslobodila je prestao.🤦

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vesca
    28. Rujan 2023. 20:33

Hahaha izgleda da ne vole svi 😆 prvu noc kad smo dosle kuci je bio show program dok ju nismo umotali. Plakala skroz dok nisam rekla muzu da ju umotamo. Zato ih i u bolnicama spakiraju ko palacinke, ali ocito nisu sve bebe sretne stisnute 😆 100 beba - 1000 razloga za plač 🫠😂

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.