Što se tiče osipa i prištića od alergije, kod moje curice su bili po cijelom licu, čeljusti, počelo se širiti na prsa i gornji dio leđa. Jako sitni, nekako "tvrdi" i kad bi kao prištić prošao, ostajale su i dalje tvrde i guste kao ispupčene točkice...
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Cordiso i Karmela cestitam na bebicama! Sad nas je stvarno jako malo ostalo koje jos nismo rodile 🙈🤰🤰
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Pia mi smo koristili tobrex kapi. Samo vodite računa imaju i Tobradex kapi koje u sebi sadrže kortikosteroid a one nisu pogodne za bebu bez posebne indikacije.
Ja nisam ispirala kamilice,samo sterilna fizioloska ona za nosic i sterilan mala kompresor i čistim od spoljašnjeg ugla oka ka unutra ka nosicu. Uspjeli smo sačuvati da ne predje na drugo oko.
Pahuljka pa da prave su maze. Ali neka ih. Znaci i vi uskoro na porodjanoj težini.🥰
Cordiso draga javni se bar jednom tačkom da ne brinemo 💕
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Evo i ja javljam da sam rodila danas ujutro 😃
Čestitam ⚘
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Drage zene, another day another problem 😂 Kad sam dosla k sebi oko brige za dijete, pocela sam brinuti za sebe, meaning napravila sam kobnu gresku i ogledalom pogledala dolje da vidim kakva je situacija 😂. Savovi su mi otpali, i tocmi se cini da je sve ok i uredno, ali isto tako mi se cini da imam neki prolaps organa zdjelice, vjerojatno maternice, jer mi je ulaz u vaginu skoro potpuno zatvoren. Jel se neka od vas susrela s time? Sad je 3 tjedna od poroda, nekako mislim da bi se to prirodno vec povuklo gore da je sve ok?
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cure evo da se konacno javim, rodila sam 10.08. u 20:23, curka 4100g i 53 cm. Velika beba, porod se dosta zakomplicirao na kraju i bio je bas jako tezak. Srecom da sam ipak uzela epiduralnu i dobila na 10 cm jos mini dozu, bome mi je trebala. Ovaj put je epiduralna uhvatila, ali je problem bio u maloj, bila je glavicom, ali lice krivo okrenuto tako da je zapela u kanalu i nikako. Izgon je trajao sat ipo sigurno, spasili su me dr u Vinogradskoj, cak su carski medusobno spomenuli. Starija dr je od dolje rukom vaginalno okretala malu, od gore su skakala 2 dr i ja tiskala, stalno bi provirila pa se vratila. A imala sam bas jake trudove na visokoj dozi dripa i bas sam jako tiskala, eto da nisam rodila tad, ne znam bi li izdrzala jos 10 min. Al uvijek moze gore. Morali su me rezati i pupucala sam u cerviksu, maloj jr glava otekla, meni kapilare u ciloj glavi i vratu pukle pa smo obje tockaste😅. Evo vec dojimo od boxa i mazimo se i veselimo ic kuci tati i seki. Javim se jos kasnije kad stignem. I cestitam drugim mamama❤️❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cure evo da se konacno javim, rodila sam 10.08. u 20:23, curka 4100g i 53 cm. Velika beba, porod se dosta zakomplicirao na kraju i bio je bas jako tezak. Srecom da sam ipak uzela epiduralnu i dobila na 10 cm jos mini dozu, bome mi je trebala. Ovaj put je epiduralna uhvatila, ali je problem bio u maloj, bila je glavicom, ali lice krivo okrenuto tako da je zapela u kanalu i nikako. Izgon je trajao sat ipo sigurno, spasili su me dr u Vinogradskoj, cak su carski medusobno spomenuli. Starija dr je od dolje rukom vaginalno okretala malu, od gore su skakala 2 dr i ja tiskala, stalno bi provirila pa se vratila. A imala sam bas jake trudove na visokoj dozi dripa i bas sam jako tiskala, eto da nisam rodila tad, ne znam bi li izdrzala jos 10 min. Al uvijek moze gore. Morali su me rezati i pupucala sam u cerviksu, maloj jr glava otekla, meni kapilare u ciloj glavi i vratu pukle pa smo obje tockaste😅. Evo vec dojimo od boxa i mazimo se i veselimo ic kuci tati i seki. Javim se jos kasnije kad stignem. I cestitam drugim mamama❤️❤️.
Cestitam!! Uhh bas tesko i za citati, ali Bogu hvala dobro ste! Sad je to sve iza vas, jedino sto preostaje je puno mazenja!
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Sortiraj odgovore
Najstariji