Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    09. Kolovoz 2023. 22:35

Mia zvuci super jer je bilo brzo, makar bolno! Zelim ti sto brzi oporavak i da s malcem sve bude super pa da ste brzo doma s tatom ❤
    .
    MamaPa meni zao sto me nisu gledali vaginalno jer me bas zanima jesam se jos otvorila, ali nije niti vazno. Sad kad krene, krene i to je to. Ja isto imam osjecaj da su me mirovanje i utrogestani i magneziji zacementirali i da se sad moram bas potruditi da porod krene ali kako god i ja se isto osjecam i voljela bi roditi uskoro... kroz tjedan dana. Ali to bebolina bude odlucila sama kad zeli van. Krenula sam piti caj od lista maline, hopsam opet na pilates lopti i skroz sam prestala s mirovanjem sto mi je bas predivno iako mi je sad sve tesko nekako makar nemam ni ja nesto velik trbuh i sve kile su mi u njemu. Danas se muz i ja castili vecerom, izlaskom kao i rekli sko sad svaki dan nesto da iskoristimo jos malo dok smo samo nas dvoje iako jedva cekamo da bebica dođe

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• ružica
    10. Kolovoz 2023. 06:05

Jutro cure, Mare i Kate ako ne krenu do 3 tjesna ni nece, po mom iskustvu s oba sina krecu s dva tjedna...
    Zene, placu li vase bebe pred spavanje?? Moj dosta place, skoro nikad ne zaspi mirno...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Meli18
    10. Kolovoz 2023. 06:12

Mia super za brz porod. 😊 Jesu vas pitali za tecaj? Sta sve imaju tamo za bebu? Da li su u redu sestre? Jel pomognu, objasne dojenje? Pisi sve kad budes stigla, da se pripremim 😂

• cordis00
    10. Kolovoz 2023. 10:26

Cure evo da se i ja javim s pregleda, moram ostati, nisam bas najzadovoljnija, nemam trudova i ctg mi je miran, al otvorena sam 6-7 cm pa me salju u box. Htjela sam kuci docekat trudove jer zivim 5 min od bolnice, al kako sam drugorotkinja, zele da ostanem odmah. Tako da eto, cekam muza sa sendvicem, kad pojedem idemo u box.
    Nisam se ni pozdravila s malom kako spada jer nisam ocekivala ostanak.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• elly9
    10. Kolovoz 2023. 10:38

cordis00

Cure evo da se i ja javim s pregleda, moram ostati, nisam bas najzadovoljnija, nemam trudova i ctg mi je miran, al otvorena sam 6-7 cm pa me salju u box. Htjela sam kuci docekat trudove jer zivim 5 min od bolnice, al kako sam drugorotkinja, zele da ostanem odmah. Tako da eto, cekam muza sa sendvicem, kad pojedem idemo u box.
    Nisam se ni pozdravila s malom kako spada jer nisam ocekivala ostanak.

Nadam se da ce uskoro krenuti trudovi i da je bebica brzo kraj tebe. 
    Mene to isto muci da ne moram ostati, a da se ne pozdravim sa sinom. 
    Sretno 💪🏻

Mia cestitke na bebici 😃

MareiKate
    10. Kolovoz 2023. 11:04

Cordiso, sretno! Iz mog iskustva, brzo si sa bebicom 😊 ja sam isto praktički bez bolova došla do 6 cm a onda sam blagim dripom (8 kapi) na 7, a sa tih 7 sa pojačanim dripom i dolantinom sam u nekoliko jacih trudova došla do toga da je beba vani 😅 

• cordis00
    10. Kolovoz 2023. 13:35

Evo ukratko, primljena u box, u boxu nalaz 7 cm, u 12:20 prokidanje vodenjaka, nesto sitno osjecam, ne mogu to opisat kao bolove, cekat cemo do 14 pa ponovit pregled, zasad skakucem po lopti. Najvj drip onda da se dovrsi porod, a za epiduralnu ne znam jel kasno, ako se otvorim imalo, moglo bi to ic brzo pa nema smisla, dok uhvati sve gotovo.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

MareiKate
    10. Kolovoz 2023. 13:52

cordis00

Evo ukratko, primljena u box, u boxu nalaz 7 cm, u 12:20 prokidanje vodenjaka, nesto sitno osjecam, ne mogu to opisat kao bolove, cekat cemo do 14 pa ponovit pregled, zasad skakucem po lopti. Najvj drip onda da se dovrsi porod, a za epiduralnu ne znam jel kasno, ako se otvorim imalo, moglo bi to ic brzo pa nema smisla, dok uhvati sve gotovo.

Epiduralnu ti ne mogu dati ako nemaš pravilne trudove/bolove. Barem su tako meni rekli, a kad ti daju drip i dobiješ trudove bit će prekasno. Drži se, mantraj da će brzo, jer vjerojatno zbilja hoće...

Meli18
    10. Kolovoz 2023. 14:00

Kod mene bas suprotno nego kod tebe cordisoo 
    Otvorena i dalje samo 1,5cm.. ctg 3 trudova.. u ponedjeljak idem u trudnicku ambulantu na pregled posto mi je tad termin... pa cemo vidjeti sta dalje.. osim ako ne krene uskoro 😅🤞🏻 jako sam aktivna ali eto, ne otvaram se jos..trudovi nisu jaki..sta cu drugo nego cekati..

• EvaEva
    10. Kolovoz 2023. 14:52

thinkpurple

Mia cestitke!! 💙 super da je bilo brzo iako bolno, odlican porod! Mazite se i uzivajte 🥰
    Afrodita takoder! Ludi smo…
    Mircle i moja tako, samo bi se nosila. A ima vec 4 i pol kg, ja ju nesmijem jos puno nositi i dizati, a muz maraton prehoda s njom po stanu l. Prva kcer nije volila kontakt ni mazenje, spavala sama u svojoj sobi od kad je imala 9 mj, a ova se ne skida s nas.
    Mi smo kupili embrace nosiljku i probali al negoduje u njoj. Neznam jel nesto grijesimo kod postavljanja ili ne zeli ni ovako. Budemo vidjeli s vremenom, pokusavat cemo i dalje.
    Queen nema tih kapi u hrv, a mi smo vec sve isprobali i nista ne pomaze.
    plus osula se sva po licu, glavi, vratu i prsima. onako grizasto sitno al se upalilo i pocelo gnojitj. Danas sam bila s njom kod pedijatrice jer uzasno izgleda i kao da se siri. Prvo smo mislili da je ciscenje al sad ko da se upalilo. 😥 dobili smo neku avene kupku, pa nakon toga fizoloskom ocistiti, pa bephanten. Ako do petka nebude bolje vjerojatno ce dobit kortici kremu. A sva se trlja jadna po licu.

Thinkpurple ja ponekad čitam ovu temu, tako da sam popratila tvoju priču i probleme s malenom. Zamoli pedijatricu da testirate malu na alergije, pogotovo na proteine kravljeg mlijeka. Tako je i moja imala s mjesec dana osipe, prištiće i kao ojedine na pregibima. Nije bilo klasično čišćenje.
    Savjetovali su mi kreme, kupke...  Igrom slučaja dijagnosticiranja alergija na kravlje mlijeko. Ja dojim, ali pređe to mlijekom

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.