Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    10. Kolovoz 2023. 16:31

Hvala cure, evo cekamo. Drip sam dobila oko 14:20, u 15:20 otvorena 8 cm, ali nisu neki trudovi pa su pojacali, uzela sam ipak epiduralnu tako da sad odmaram i cekamo, hvala bogu uhvatila je ovaj put, nadam se jos malo i konacno nasa lavica stize.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    10. Kolovoz 2023. 19:11

Meli nikad ne znas, meni ctg u ponedjeljak bio ravna crta kako se kaže pa rodila u srijedu.
     Imaju robicu, nešto malo pelena i gazice za pupak. Barem trenutno je tako. Ja imam svoje vlažne, kremu i sad sam počela svoje pelene koristit. Sestre su super i sve ti pomognu i pokažu ako ih pitaš. Nije da dolaze u sobu već ih trebaš naći na hodniku ako ti nešto treba, ali što god da sam pitala su stvarno sve lijepo pokazale i objasnile. Sve je čisto u sobi, ima sapuna i WC papira. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    10. Kolovoz 2023. 19:11

Cordiso sretnoooo. Nadam se da će brzo 🤞💪

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    10. Kolovoz 2023. 19:36

I hvala cure na čestitkama. Ne radi mi mozak 😅

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Karamela22
    10. Kolovoz 2023. 20:03

Mame, javljam da sam rodila. Ne znam jel zbog stresa i nervoze od jučer (jer je pregled bio bezveze a beba velika, jučer procijena na 3900) ili sta, ali noćas u 4 je puknuo vodenjak. Rodila sam danas u 16. Dosla sam otvorena 3 cm, brzo na 5 pa na 7 ali je bilo mučenje sa spuštanjem bebe pa se odužilo. 
    Beba je na kraju 4200 kg i 53 cm. Tako da sam sretna da je to ipak prije termina jer da je još tjedan dana ostao ne znam iskreno kako bi. 
    Zaključak, trudovi me ubili, izgon sasvim ok jer eto osjetiš da je tu i kao da dobiješ neku extra energiju. 

Svima Vam želim što brze i lakše porod, a najvaznije da su Vam bebice svima zdrave 💙

Takica
    10. Kolovoz 2023. 20:30

Čestitam svim novim mamicama.  
    Cordiso draga srećno nadam se da se vec druzis sa malenom cerkicom 🥰
    Pahuljka moja je jako halapljiva doji na silikonsku zbog onog soora i sad je malo teze vratiti na moju bradavicu ali polako i to savladavamo.  I dalje smo na kombinaciji dohrane i dojenje ali 3x flašica 60ml i ostalo sve podoji. Vrtili smo kilazu sa porodjaja i prešli pa smo sad na 2955 a izašli sa 2700 iz bolnice.
    MareiKate isto sam čula za puhanje hvala Bogu za sad nije trebalo. 
    Danas bili kod pedijatrice na kontroli jer nije pupak otpao i malo oko krmeljilo ovih dana ali se saniralo.  Za pupak je patronazna odmah tekla da je deblji ali je super čist pa da budemo strpljivi. Kod je vašim otpao? 
    Thinkpurple malo sam čitala al ne ispratih kako ti je prosao pregled kod ginekologa.  Meni je strašan svaki a nisam prosla nista u odnosu na tebe- lavice🥰
    Lightblue bravo za male borce i da dišu samostalno

Moja K stuca.. i to traje do max 6-7 min, ona ne plače ali je to toliko tesko gledati stomak joj se uvuče do kičme mrvica moja ...pitala danas da nema reflux kaze ako ne povraca u mlazu ne slini i moze da lezi na leđima nije. Ono sto sam primjetila je da stuca poslije dohrane cesce. Sve sam pokusala...uspravno hranjenje, dr Brown bočicu,  na boku hranjenje,podrigivanje na pola bocice... ne pali. Imate li savjet? Najteze pri noćnim hranjenju prehodamo dok ne prestane pa na grudi.. al smo je malo i razmazili... voli na grudima da nam spava nekad i po 2h. 🥰🤷‍♀️
    Ostale cure citala sam ali kako sam u zaostatku pozaboravljala pola....kad pohvatam pisem😁

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• pia123.
    10. Kolovoz 2023. 21:21

Takica

Pahuljka moja je jako halapljiva doji na silikonsku zbog onog soora i sad je malo teze vratiti na moju bradavicu ali polako i to savladavamo. I dalje smo na kombinaciji dohrane i dojenje ali 3x flašica 60ml i ostalo sve podoji. Vrtili smo kilazu sa porodjaja i prešli pa smo sad na 2955 a izašli sa 2700 iz bolnice.
    Danas bili kod pedijatrice na kontroli jer nije pupak otpao i malo oko krmeljilo ovih dana ali se saniralo. Za pupak je patronazna odmah tekla da je deblji ali je super čist pa da budemo strpljivi. Kod je vašim otpao?
    Thinkpurple malo sam čitala al ne ispratih kako ti je prosao pregled kod ginekologa. Meni je strašan svaki a nisam prosla nista u odnosu na tebe- lavice🥰

Moja K stuca.. i to traje do max 6-7 min, ona ne plače ali je to toliko tesko gledati stomak joj se uvuče do kičme mrvica moja …pitala danas da nema reflux kaze ako ne povraca u mlazu ne slini i moze da lezi na leđima nije. Ono sto sam primjetila je da stuca poslije dohrane cesce. Sve sam pokusala…uspravno hranjenje, dr Brown bočicu, na boku hranjenje,podrigivanje na pola bocice… ne pali. Imate li savjet? Najteze pri noćnim hranjenju prehodamo dok ne prestane pa na grudi.. al smo je malo i razmazili… voli na grudima da nam spava nekad i po 2h. 🥰🤷‍♀️
    Ostale cure citala sam ali kako sam u zaostatku pozaboravljala pola….kad pohvatam pisem😁

Kako ste sanirali oko? I nama se krmeljcici stvaraju u jednom oku :) 

Afrodita06
    10. Kolovoz 2023. 21:45

pia123.

Takica

Pahuljka moja je jako halapljiva doji na silikonsku zbog onog soora i sad je malo teze vratiti na moju bradavicu ali polako i to savladavamo. I dalje smo na kombinaciji dohrane i dojenje ali 3x flašica 60ml i ostalo sve podoji. Vrtili smo kilazu sa porodjaja i prešli pa smo sad na 2955 a izašli sa 2700 iz bolnice.
    Danas bili kod pedijatrice na kontroli jer nije pupak otpao i malo oko krmeljilo ovih dana ali se saniralo. Za pupak je patronazna odmah tekla da je deblji ali je super čist pa da budemo strpljivi. Kod je vašim otpao?
    Thinkpurple malo sam čitala al ne ispratih kako ti je prosao pregled kod ginekologa. Meni je strašan svaki a nisam prosla nista u odnosu na tebe- lavice🥰

Moja K stuca.. i to traje do max 6-7 min, ona ne plače ali je to toliko tesko gledati stomak joj se uvuče do kičme mrvica moja …pitala danas da nema reflux kaze ako ne povraca u mlazu ne slini i moze da lezi na leđima nije. Ono sto sam primjetila je da stuca poslije dohrane cesce. Sve sam pokusala…uspravno hranjenje, dr Brown bočicu, na boku hranjenje,podrigivanje na pola bocice… ne pali. Imate li savjet? Najteze pri noćnim hranjenju prehodamo dok ne prestane pa na grudi.. al smo je malo i razmazili… voli na grudima da nam spava nekad i po 2h. 🥰🤷‍♀️
    Ostale cure citala sam ali kako sam u zaostatku pozaboravljala pola….kad pohvatam pisem😁

Kako ste sanirali oko? I nama se krmeljcici stvaraju u jednom oku :)

Mi smo dobili Tobrex kapi ali iskreno najviše nam je pomogao čaj od kamilice s kojim sam ih umivala ujutro.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Pahuljka
    10. Kolovoz 2023. 22:02

Takica

I kod nas je sesiric idalje aktuelan, iako joj siku uvalim siku vremena na vrijeme ali to njoj klizi, ispada iz usta, uhvati na tren pa joj ispadne, onda se unervozi i ne znam kako da to prevazidjemo 🤦🏼‍♀️ 
    Stucanje nasa stuca skoro uvijek nakon dohrane, mada i nakon dojenja ponekad, ne mogu odgonetnuti sta je uzrok, polozaj kao sto ti kazes nije, jer sam sve izmijenjala. Doduse i u trudnoci je stucala najmanje po 5x dnevno i ocito se samo nastavilo bez nekog uzroka. Kilazu mi nismo jos vratili fali nam jos koji gram a na dohrani je idalje, sa sise se takodje ne skida, pa se nadamo uskoro uspostavi ponude i potraznje mlijeka, a s tim i izbacivanje flasice 🙏🏽
    I ocito imamo male maze, jer i nasa se ne bi skidala s ruku i najvise voli kontakt koza na kozu, ne uskracujemo joj al budemo vidjeli kako ce nas satrat to drzanje po rukama  😂  

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Flekica
    10. Kolovoz 2023. 22:32

Mia, Karamela čestitaaaam! Cordiso sretno! Iako vjerujem da si i ti do sad rodila. Puno beba na lijepi okrugli 10.8.! ❤️
    Ja imam osjecaj da se slobodno mogu prebacit na jesenske bebe 

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.