Pahuljka i Petrica čestitam vam 💕💙
Nemam nikakav savjet za mame čije bebe muče grčevi 🫤 drago mi je jedino da tu pitate i pisete, puno će pomoći drugim mamama ❤️
Žene meni je ovo treće a pojma nemam, pomagajte. Imamo goste i naravno da sam cijeli dan na nogama i sad legnem na kauč i osjetim curi nešto. Mokre gaćice, nije iscjedak ali nema puno. Odem na WC obrišem se i stalno mokro, nakapšljem se i curne par kapi. Jel to plodna voda? Nemam nikakve druge simptome i ne znam što da radim. Da pratim pa ako nastavi odem u bolnicu?
Pahuljka i Petrica, cestitke 🎉❤️ uzivajte sa svojim mrvicama ❤️
Pahuljka i Petrica cestitaaam! Oba poroda zvuce super! Zelim vas svu srecu, uzivajte 😊😊🍀
.
Thinkpurple bas mi je zao da vam je tak tesko.. trudnoca ti je bila zahtjevna, sad je beba neutjesna. Nemam savjet, samo saljem pozitivne vibracije da je prođe ta neka faza sto prije!
.
Mareikate stvarno nemam iskustva, ali po svemu sudeci meni to zvuci kao oticanje plodne vode. Ja bi na tvom mjestu organizirala cuvanje klinaca i otisla u bolnicu provjeriti.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, pljusnulo mi je filmski sad. To je to. Plačem od muke iskreno, mama mi može doći tek sutra, nema busa prije, znači da sam sama u rađaoni i klinci će večeras bit zbunjeni totalno...
Cure, pljusnulo mi je filmski sad. To je to. Plačem od muke iskreno, mama mi može doći tek sutra, nema busa prije, znači da sam sama u rađaoni i klinci će večeras bit zbunjeni totalno…
Aaa znaci to je to! Sretnoooo🍀🍀🍀
Mozes ti to sama 💪🏼 bit ce super! Javi se kad uspijes
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, pljusnulo mi je filmski sad. To je to. Plačem od muke iskreno, mama mi može doći tek sutra, nema busa prije, znači da sam sama u rađaoni i klinci će večeras bit zbunjeni totalno…
Ajme koje iznenađenje. Nestrpljiva bebica vas želi upoznati. Sretnooooo 💪🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Joj MareiKate, bas sam htjela napisat komentar na prvi post i vidim ovo. Pa sretno, nadam se da ce trece bit ekspres brzo❤️. Zao mi je zbog mame, ja bi iskreno na tvom mjestu zvala bolnicu da pitam jel moram odmah doci ili recimo za 2 sata, da stavi muz klince lec i jel postoji ikakav prijatelj/prijateljica/susjed da samo sjedi u dnevnom boravku dok je muz s tobom? Da se vrati usred noci, mozda stvarno bude jako brzo. Ipak je sutra nedjelja eto ne znam, napamet pricam. Zao mi je sta sama moras ici. Ipak najbitnije da ste vas dvoje dobro kako god na kraju zavrsilo i drz se❤️❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple nemam ti nista pametno za savjetovati jer znam da si vec sve probala i zao mi je da se mucite svi skupa toliko. Samo sam ti htjela reci da si super mama i bebi si sve na svijetu i dajes svoj max pa i vise i bit ce sve dobro s vremenom. Znas i sama da je pocetak tezak, al prode kad tad. I jednog dana uskoro bit ces puno bolje od operacije, bebica ce bit veca, nasmijana, nece ju muciti grcevi, a seka ce jedva cekat biti oko nje i moci ces mozda i u miru popit kavu pola sata😁. Samo izguraj dan po dan, malo oplaci sa strane i bit ce lakse. I ti i beba ste se vratile kuci i imas svoju divnu obitelj❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji