Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    22. Srpanj 2023. 22:08

Queen znas li koja je razlika izmedu espumisan, sab simplex i lefax kapi? Prvi put sam cula samo za espumisan u sab simplex, djelatna tvar je ista u svim kapima, ali su mi preporucili sab simplex da su bolje, jel moguce da ima nesto od pomocnih tvari da ih smeta? I kako doziras lefax, koliko puta dnevno dajes ili po potrebi?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

MareiKate
    22. Srpanj 2023. 23:13

thinkpurple

Cure ja zavrsila na kiretazi, popodne prokrvarila posteno. Zaostali ovoji koji su blokirali izlaz iz maternice, maternica puna krvi… ciscenje sve na zivo… na promatranju sam jos u bolnici… ima li kraja 😭😭

Jao Thinkpurple 😩 jesi na sv duhu? 
    Mene su zaprimili, izvadili krv, čekam pregled doktora... Trudovi gotovo nikakvi...

MareiKate
    22. Srpanj 2023. 23:49

Thinkpurple hvala i ti se drži i brzo oporavi i nek ti više prestanu svi problemi.
    Ja Adam u predrađaoni, krvna slika mi je tolićko loša da me upravo pripremaju za transfuziju 😏 mislili su tek nakon poroda ali je navodno toliko loše da moraju odmah... 7 pozitivna sam na streptokok pa sam i antibiotik dobila... Koje veselje s ovom trećom trudnoćom 😅 ništa kao prije...

Afrodita06
    23. Srpanj 2023. 00:04

Djevojke držite se obje!
    Čovjek ne vjeruje koliko se tebi Thinkpurple stvari (loših ajmo reći) može poklopiti. Stvarno se nadam da je sada konačno kraj i da će stvari krenuti nabolje 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• saraa___
    23. Srpanj 2023. 00:10

Pozdrav🙋‍♀️
    Zadnja menstruacija mi je bila 26.06, odnose smo imali u plodnim danima. 10 dana prije nego sto po pravilu trebam dobiti pocele su me jako boliti grudi, inace me uvijek 3-4 dana prije ocekivane menteuacije pocnu boljeti,svaki dan se osjecam umorno,1 dan me toliko bolilo u donjem dijelu stomakaaa. 
    Uradila sam clear blue jutros,nije se nista vidjelo,ali nakon pola sata-1h pojavila se jos jedna jako tanka plava linija.Ne znam da li to znaci pozitivan test,ili da ga ponovim.
    Hvala punoo🙋‍♀️🙋‍♀️

• Robin_Daggers
    23. Srpanj 2023. 00:13

Thinkpurple, nevjerovatno. Zao mi je sto se jos i to poklopilo? Kako ti je sto si odvojena od bebice i kceri? Koliko ces biti u bolnici?
    Mareikate, zao mi je sto je nenadano i sto ides sama, nadam se da ce biti brzinski i lagano. Sretno 💪

• saraa___
    23. Srpanj 2023. 00:15

saraa___

Pozdrav🙋‍♀️
    Zadnja menstruacija mi je bila 26.06, odnose smo imali u plodnim danima. 10 dana prije nego sto po pravilu trebam dobiti pocele su me jako boliti grudi, inace me uvijek 3-4 dana prije ocekivane menteuacije pocnu boljeti,svaki dan se osjecam umorno,1 dan me toliko bolilo u donjem dijelu stomakaaa.
    Uradila sam clear blue jutros,nije se nista vidjelo,ali nakon pola sata-1h pojavila se jos jedna jako tanka plava linija.Ne znam da li to znaci pozitivan test,ili da ga ponovim.
    Hvala punoo🙋‍♀️🙋‍♀️

lalaland1991
    23. Srpanj 2023. 05:24

Cure s grcicima, frendica je skroz izbjegla grcice s dvoje djece i vjeruje da je zbog tog kaj je pila roibis caj dok je dojila. Probajte, nemate kaj izgubiti 😁 drzte se! 💌

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Lemon
    23. Srpanj 2023. 05:53

MareiKate sretnooo! Da se vec nešto dešava ili da držiš štrucu u rukama 😊😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MareiKate
    23. Srpanj 2023. 06:25

Joj cure kod mene status quo 😩 preko noći trudovi bili na 10 minuta, sad ništa. Jako me to šokira s obzirom na dva prethodna poroda. Za sad još ne započinju indukciju jer evo primam drugu dozu krvi pa će nakon vizite odlučiti jel ide i treća doza (toliko su naručili za mene) ili će me inducirati pa treća doza nakon poroda. 
    0 spavanja od stresa i nervoze, samo se nadam da će anesteziolog bit dostupna kad bude trebalo, inače me baš frka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.