Evo nas druzbo i sluzbo 🙋🏼♀️💕
Nasa D je stigla prilicno brzo, iznenada i jako lijepo na ovaj svijet. Oko 12 h su krenuli pravi trudovi na 3-4 min gdje sam primila epidural i sa procedurom pocelo je oko 1 djelovati, nakon toga orilo mi gorilo mi 😂
U 3:40 rodila se nasa pahuljka sa nepune 3 kile i 50 cm.
Islo je relativno brzo, sa kratkom fazom “ne mogu ja to” i vec sljedece guranje imala sam u narucju svoju mrvu sa crnom dugom kosicom preko usiju. Zaista porod za pozeljeti i svakoj ponaosob koja ocekuje uskoro, ne zelim nista manje 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Jucer u 19:57 stigao mali Leon, 3990g i 52 cm!
Od indukcije vecer ranije balonom, pa prostin u kapima, pa drip, pa dolantin, nakon 13 sati konacno smo uspjeli ♥️ Vaginalni porod, popucala samo za 2 sava - prezadovoljna
Jako se nisam otvarala, bas mi je fiziologija problematicna 😂 ali stvarno sve pohvale za vinogradsku i merkur, Promijenila sam tri smjene i svi su bili divni.
Malisa je super, ja sam poprilicno umorna i jos se pokusavam dobiti, ali nema veze :) sad smo konacno skupa.
Cestitke svim novim mamama, a buducim mamama - bit ce to super 💪🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Evo nas druzbo i sluzbo 🙋🏼♀️💕
Nasa D je stigla prilicno brzo, iznenada i jako lijepo na ovaj svijet. Oko 12 h su krenuli pravi trudovi na 3-4 min gdje sam primila epidural i sa procedurom pocelo je oko 1 djelovati, nakon toga orilo mi gorilo mi 😂
U 3:40 rodila se nasa pahuljka sa nepune 3 kile i 50 cm.
Islo je relativno brzo, sa kratkom fazom “ne mogu ja to” i vec sljedece guranje imala sam u narucju svoju mrvu sa crnom dugom kosicom preko usiju. Zaista porod za pozeljeti i svakoj ponaosob koja ocekuje uskoro, ne zelim nista manje 🫶
Aaa čestitaaam. Uživajte, mazite se i brzo se oporavite. Zvuči kao super porod 🥰💗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Jucer u 19:57 stigao mali Leon, 3990g i 52 cm!
Od indukcije vecer ranije balonom, pa prostin u kapima, pa drip, pa dolantin, nakon 13 sati konacno smo uspjeli ♥️ Vaginalni porod, popucala samo za 2 sava - prezadovoljna
Jako se nisam otvarala, bas mi je fiziologija problematicna 😂 ali stvarno sve pohvale za vinogradsku i merkur, Promijenila sam tri smjene i svi su bili divni.
Malisa je super, ja sam poprilicno umorna i jos se pokusavam dobiti, ali nema veze :) sad smo konacno skupa.
Cestitke svim novim mamama, a buducim mamama - bit ce to super 💪🏻
I vama čestitke i brzo se oporavite, malo si se namučila, ali vrijedilo je 🤗 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pahuljka i Petrica čestitkee, brz oporavak i sad uživajte s svojim bebicama♥️💙
Kod nas osim ponekad probadanja kao iglom, kao što je Lemon opisala nema niišta, a baš sam imala neki osjećaj da bi se sinoć moglo nešto pokrenuti al đabe.
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Petrica i Pahuljka čestitke! Uživajte sa svojim bebuljcima. 🥳❤️
Landy vidim da smo u dan razlike što se termina tiče. I kod mene je probadanje iglicama i dosta česte nepravilne kontrakcije. Jučer su bile toliko česte da sam mislila da ću do danas dobit prave, ali ništa od toga. Čekamo još! Sretno nam bilo 🙈.
👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
🧔🏻♂️ 36g. zdravko dren
2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
9/2020 FET 👎
04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
Termin 28.7. ❤️, Petrova
https://www.tickerfactory.com/
Pahulja, Petrica, cestitam, drago mi je da je sve dobro proslo i da se mazite konacno sa svojim bebicama❤️❤️.
Kakvo je stanje na Vinogradskoj, jesu prevelike guzve, jel ima posjeta popodne?
Landy i Sunny i ostale cure blizu termina, drzim fige da se stvari pokrenu uskoro❤️🤞🏻.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pahuljka i Petrica čestitke od srca! Brz oporavak i povratak kući sa bebicama vam želim 😇
Thinkpurple baš mi je žao da se tako mučiš, a bebicu očito isto nešto muči, inače bi spavala makar malo više. Od svega što smo pisale više mi ništa ne pada na pamet da bi moglo pomoći, a i neke bebe su jednostavno nervoznije po defaultu. Ja se nadam da tvoju ipak samo muči želučić i da će to brzo proći. Da li je mirna dok sisa? Ja se sa starijom to nisam usudila ali s mlađim bi se ja postavila na sred kreveta, ogradila jastucima i namjestila tako da nema šanse da ga zgnječim i spavala dok on sisa. Inače bi valjda svisnula od umora. Pogotovo dok su tako mali pa sisaju po sat vremena, to je sat vremena dragocjenog sna.
Novim mamama čestitam na prekrasnim bebicama! Sad samo uživajte.
Evo moji dečki se danas grče cijeli dan tako da smo i mi danas u elementu.
Thinkpurple žao mi je što ništa ne pomaže. Nama pomogne i pilates lopta dosta. Ne cupkamo dugo pa nije strašno za kičmu.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji