Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    21. Srpanj 2023. 14:18

cordis00

Mia jesi uzela dobru loptu po svojoj visini?

Jesam da, samo si mislim da možda nije dobro napuhana 😕 Dat ću danas mužu da proba jače pa da vidim jer ovako mi baš nije pasalo.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

MareiKate
    21. Srpanj 2023. 14:29

Kad spominjete pilates loptu, mame koje se bore s dječjim grčevima, pilates lopta je isto spas (ali i nevolja da se razumijemo 🤣) . Možete bebu nunati dovoljno jako da joj paše i da se smiri a čuvate leđa. Loša strana je što se naviknu na taj intenzitet, pa kad ste negdje vani gdje nemate pilates loptu zna biti gadno 🤣 govorim iz iskustva 🤣 jednom je bilo toliko kritično da sam duboke čunjeve radila uz hodanje 🤣

Pahuljka
    21. Srpanj 2023. 17:17

Miracle2023

Sayuri divni ste 💞
    Bambi drago mi je da ste doma i da vam ide dojenje 💪
    Mareikate he-he,vidis kako se oni brzo naviknu na nesto. I ja sam planirala koristiti loptu za smiriti bebu, mozda da to ipak ne bude precesto da ne bi bilo problema kasnije😅
    Mia mozda ti treba samo malo da se naviknes, i meni je bilo cudno u pocetku, ali skacem po njoj vec jedno vrijeme i nikakve koristi, tako da mislim da ne moze biti prerano za vjezbanje, ali ja se isto nisam usudila prerano poceti (sad vidim da sam bez problema mogla)
    Thinkpurple bravo za prvu setnjicu 🥰
    Milica znam kako ti je s tim kontrolama svaka dva dana. Nacekas se, da bi ti svaki put rekli isto - vidimo se za dva dana. 😏

Desava li se sta 🤩 
    Ima li kakvih naznaka, ziganja, bolova ? Sta kazu dr kad bi indukovali u krajnjem slucaju ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    21. Srpanj 2023. 17:46

Miracle2023

Sayuri divni ste 💞
    Mareikate he-he,vidis kako se oni brzo naviknu na nesto. I ja sam planirala koristiti loptu za smiriti bebu, mozda da to ipak ne bude precesto da ne bi bilo problema kasnije😅
    Mia mozda ti treba samo malo da se naviknes, i meni je bilo cudno u pocetku, ali skacem po njoj vec jedno vrijeme i nikakve koristi, tako da mislim da ne moze biti prerano za vjezbanje, ali ja se isto nisam usudila prerano poceti (sad vidim da sam bez problema mogla)
    Milica znam kako ti je s tim kontrolama svaka dva dana. Nacekas se, da bi ti svaki put rekli isto - vidimo se za dva dana. 😏

A može biti, probat ću još. Jel radiš po nekim vježbama ili kako?
    Nadam se da će ti se nešto pokrenuti prije indukcije 🤞

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Pahuljka
    21. Srpanj 2023. 18:32

Miracle2023

Pahuljka

Miracle2023

Sayuri divni ste 💞

Desava li se sta 🤩
    Ima li kakvih naznaka, ziganja, bolova ? Sta kazu dr kad bi indukovali u krajnjem slucaju ?

Nista 😶
    Dva dana sam imala lagane trudove, ocito lazne, jer danas na pregledu nikakvih promjena. Danas ni b od bolova. Jedino novo je sto me prepone bole, a nisu dosad.
    Indukcija pocetkom tjedna 🥴

Ananas, datulje, sex, imal sta od tih narodnih alternativa 😜

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Sunny1511
    21. Srpanj 2023. 19:14

bambi27zg

Sunny - da i tebi komacno odgovorim🙈jos ces prije roditi nego ha posaljem odgovore😅V mi nije bio na porodu jer se odigralo sve u noci, planirali su me za carski kod njega u 7 koliko sam skuzila, ali je Marko vec u 5:22 bio vani. Sto se tice gizve - jucer je bila ludnica, kao i prije mene u nedjelju i poslije u ponedjeljak. Mislim da im je opce kaos jer su jos poceli i godisnji. Uz to na odjelu babinjaca nema posjeta niti izlazaka znog neke epidemioloske situacije (tak je stavljena obavijest). E sad mi je jasno zasto me nije gledao vaginalno zadnje tjedne, ocito je bolno i kod njega (kod dokgorice iz radaone ne zelim niti pricati).
    Hoce ti on biti u pon ili? Jesze sta za carski pricali?
    E da, dosao me pogledati sa sestrana IVFa u utorak, bas lijepa gesta🫶🏼

Bambi joj šta mi reče za posjete 🙈. Ja danas imam kontrakcije svakih sat vremena i pojavila se menstrualna bol i bol u donjem dijelu leđa. Ušla sam u 40. tjedan pa sad ti znaj kad me mogu uhvatiti pravi trudovi. Mislim da će on biti još u ponedjeljak tu i eventualno utorak pa onda ide na GO. Tko će im znati sad s tim godišnjima kako su se izdogovarali. Nije mi carski dosad spominjao pa ćemo baš vidjeti. Taj vaginalni pregled isto je možda potaknuo nešto. Možda i mene uhvati prije ponedjeljka. Nikad se ne zna. 🤷🏻‍♀️

Baš lijepo od njega što te došao pogledati sa sestrama. Super je naš profa. ❤️ 

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

Pahuljka
    21. Srpanj 2023. 20:17

Suborkinje moje prijavljujem pucanje vodenjaka 😍
    Nije filmski, nisu veeelike kolicine ali nekotrolisano curkanje sa sukrvicom. Prijavila sam u bolnicu i rekli su samo lagano, ima jos vremena kad i za sat dodjem nisam zakasnila. Trudovi tu i tamo od jacih ka slabijim tipicni menstrualni. 
    Sve spremno, jos malo da uzivamo sami u kuci a uskoro se vracamo aBd u troje 😍
    Drz’te nam fige a mi se javimo prvom prilikom 🙋🏼‍♀️🙏🏽

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• cordis00
    21. Srpanj 2023. 20:26

Sunny drzim fige da krene! I pahuljka sretno❤️❤️

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Landy
    21. Srpanj 2023. 20:29

Sreeetno Pahuljka😍😍😍

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Landy
    21. Srpanj 2023. 20:31

Petrica se ne javlja, vjerujem da uživa s bebicom😍

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.